Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supermenka-w -ataku

Czy ja jestem chora potrzebyje 2 razy na dzień sexu???????/

Polecane posty

Gość sexiara001
nawet nie wiecie jak mi ulzylo jak przeczytalam ten temat. dzis caly dzien w pracy myslalam nad tym by sie wygadac na forum. temat jak ulal. tez naleze, jak to powiedzieli wczesniej, do tych szczesliwych, niewyrzytych. mam 24 lata i chlopaka, mieszkamy razem ok 9 mcy. problem polega na tym ze mu sie nie chce :(( on mowi ze jestem nie normalna i w zadnym stalym zwiazku tak nie ma tylko gora 2-3 razy na tydzien. ok bylo by fanie chociaz 2-3 razy na tydzien szczytowac. ogolnie moge wytrzymac bez sexu ale caly czas o tym mysle. jakis czas temu bylo tak, ze powiedzialam o mojej chetce facetowi i on sie sprawdzal :) ale to bylo... teraz to czekam ...czekam... czekam... i juz tydzien sie nie kochalam :( i wpadlam dzis na pomysl ze kupie w poniedzialek wibrator (jeszcze nie probowalam :P) przedmiot ten jednak ma posluzyc do innych celow: czy myslicie ze jak on go zauwazy to w jakis sposob poczuje sie zagrozony, bo przeciez faceci moga sobie zwalic a my co?? a moj sobie robi to (!?!) a ja?? gdziem moje potrzeby? ja rowniez patrze na innych facetow glodnymi oczami i mysli mam szpetne. ale to przeciez nie moja wina, jak facet mi nie daje ( jak to brzmi:)) tlumacze swojemu ze przez to ze on mi odmawia pomijajac fakt ze czesciej sie wsciekam bo jak tu sie cieszyc i klucimy sie o sex w wiekszosci, ze nie czuje sie kobieca, pociagajaca, moja wartosc jako kobiety spada,a on nie wie dlaczego nie czuje sie kobieta!!!! nie chce zdradzic, kocham go ale jak dlugo tak mozna?? doradzcie co robic kobietki!!!

Gość neokomunistyczny banan
"chyba będe zmuszona poszukać sobie faceta na boku,chociaż nie jestem z tych zdradzacych" kobieto, zaprzeczasz sama sobie :P

ok, przyznaje, zaprzeczenie! ale czy to zaprzeczenie nie ma jakiegos sensu gdy znajdujesz sie w takiej sytuacji. ja nie mowie ze to zrobie to sa tylko spekulacje. nigdy nie przypuszczalam ze ten probem moze byc takim duzym probemem ktory bedzie lub moze prowadzic do takich krokow. nie chce tego zrobic, szukam jakis innych rozwiazan, bo mysle ze warto. pytanie tyko jak czy dlugo bede musiala szukac czegos czy rozwiazanie znajdzie sie szybko i temat dla mnie bedzie zakonczony.

Gość supermenka -w -ataku
neokomunistyczny banan..........słuchaj moje potrzeby sexualne można porównać do prostej potrzeby .np gdy bardzo chce ci się pić czujesz wielkie pragnienie by wypić i ugasić to pragnienie jak najszybciej .tak samo ja mam jak nie przeżyje kilku orgazmów w ciągu dnia ,jestem zła,latam jak kot z pęcherzem:-p.oczywiście mogłabym sama się zadawalać jednak nie ma jak orgazm z facetem -sex dużo daje ,na wszystko jest dobry nawet na cerę

Gość zupelnie
heeeeeeeee