Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_krakow

NIE UMIEM PRZESTAC O TYM MYSLEC !!!!

Polecane posty

Gość załamana_krakow

jakies ponad poł roku temu zostawił mnie chłopak, od tak.. długo niemogłam sie po tym pozbierac ale w koncu myslalam ze mi sie udało- dodam ze od czasu zerwania do dzis nie mialam z nim zadnego kontaktu, nawet go nie widziam ostatnio przypoakowo spotkałam jego kolege i umówilismy sie na pogaduchy tak sobie gadalusmy az w koncu weszlismy an temat exa i to co sie dowiedziałam to był dla mnie szok chłopak stoczył sie na sam dół: wyleciał z dobrej pracy, zaczał pic duzo wiecej, nawet cpac, przyjaciele sie od niego odsuwaja, porobił sobie długów i wogole nie jest dobrze czuje sie jak by to wszystko do mnie wróciło jak bym go dalej kochała i tak ze jak by on tylko chciał to bym do niego wróciła :( zle mi z tym bo myslałam ze ten rozdział mam juz za soba :( a czuje sie jakby to wczoraj mnie zostawił :(

Gość łączenie
forum Zycie uczuciowe zaprasza tematow "Zostawil mnie chlopak" albo "Nie moge o nim zapomniec" jest duzo, dopisz sie

Daj spokój, to nie miłość tylko litość. Kobiety bardzo często mylą te dwa uczucia a potem tylko kłopoty z tego powodu

Gość załamana_krakow
ale czemu amma litosc dla niego skoro on mnie tak skrzywdził chciałabym go spotkac i mu wszystko wygrarnac łacznie z tym co z soba zrobił ale wiem ze to ja wyedy zle bym na tym wyszła..

Gość załamana_krakow
niech sie ktos wypowie :(

Gość natchniona
wydaje mi sie, ze brakuje Ci tak zwanego "closure" czyli zamkniecia sprawy, rozliczenia sie z przeszloscia i powiedzenia definitywnego "zegnaj". 'Closure' mozna osiagnac na wiele sposobow, ludzie czasami wymyslaja jakies male rytualy, ktore pozwola im zamknac ten rozdzial ich zycia. Mozesz np napisac do Niego list, w ktorym przelejesz wszystkie swoje smutki, zale i zlosc i powiesz "to juz koniec, zegnaj", listu nie musisz wysylac, wazny jest sam akt napisania go. Albo mozesz urzadzic cos w rodzaju "pogrzebu Waszej milosci" - spalic zdjecia, listy, pamiatki, cokolwiek mieliscie wspolnego, itp. Moze Ci to pomoze.

Zaczynam pomału się gubic w twoich wypowiedziach. W pierwszej piszesz, że gdy usłyszałaś jak sie zniszczył to wróciły Ci uczucia i że chciałabyś wrócić, a potem, że wykrzyczałabyś mu wszystkie żale za siebie i za niego. To jak to jest w końcu??

Gość załamana_krakow
chciałabym mu wszystko wygarnac zeby przejzał na oczy co ze soba robi jak sie stacza a mino tego chciałabym z nim dalej byc :(

Daj spokój, świata nie zbawisz.......... A jak znam facetów to twoje gadanie do niego i tak nic nie wskóra, a sobie przysporzysz mnóstwo zmartwien i problemów. Jestes pewna, że tego chcesz?? Jesli juz ta litość tak bardzo Cię męczy to może faktycznie spróbuj z nim pogadac i pokazać mu kim sie stał, lub raczej czym się stał. Ale, prosze, nie pchaj się w ten związek ponownie. Przynajmniej do czasu, dopóki na 100% i wiecej nie będziesz pewna, że warto.

Gość rozowa magnolia
watpie czy on by sie nad Tobą litowal

Wiesz, myślę, że Jaaska ma troche racji. Jeśli męczy cię ten temat, to działaj i pomóż mu, ale nie pchaj się zpowrotem w ten zwiazek. Już raz zostawił cie bez przyczyny, przeżyłas to nienajlepiej. Po co sewowac sobie samej ponownie takie nieciekawe przeżycia??

Gość załamana_krakow
chyba wszystkie macie racje ale co z tego jak ja go kocham znowu mysle o nim całymi dniami i żle mi z tym bardzo :( miłosc jest slepa - ja zrobiłabym dla niego wszystko :(