Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maree

novynette po ciąży

Polecane posty

Gość maree

witam Was!!! Od 7,5 miesiąca jestem szczęsliwą mamusią. Od 5 miesięcy biorę novynette i wszystko jest ok-ale dręczy mnie pewna rzecz. Mianowicie wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która powiedziała mi, ze novynette stosuje się u kobiet, które jeszcze nie rodziły, ponoś u kobiet po porodzie ich skuteczność jest niższa? Czy to może być prawda??? Uspokójcie mni :(

Gość maree
proszę odezwijcie się...

Gość amelia81
zajrzyj do ulotki, chyba powinno byc cos wspomniane o braniu tabletek przez mamy. po drugie:skoro juz 5 m-cy stosujesz i wszystko jest ok, a tabletki Ci służą to czy jest sens zmieniać. przeciez to lekarz Ci przepisał Novynette, wiedział, że urodziłas dzidziusia!

Gość też tak mams
to nie ejst dokłądnie tak po prostu novynette należą do tych tabletek, które mają mniej hormonów a po ciąży kobieta raczej potrzebuje tych mocniejszych, bo gospodarka hoormonalna jest już inna Ale dużo zalezy też od tego ile ważysz Jesli jesteś niska i szczupła, to ok

Gość maree
może jeszcze ktos sie wypowie ???

Gość karmelek21
Ja stosuję novynette 8 miesięcy, mam dzicko 10 miesięcy, wzrostu mam 1,69 57 kg. Stosuję je, nie mam żadnych efektów ubocznych, przez dwa mies. miałam plamienia, co jest normalne i bóle głowy.Są skuteczne, bo w ciąży nie jestem.Są one dla młodych kobiet, również mam. :) Pozdrawiam :)