Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleeszcze złe

Miałam kleszcza.. Kto miał jeszcze i ile?

Polecane posty

Gość gość
Kupiłam Kleszcz Stop parę dni temu...trochę po niewczasie bo chyba największy wysyp kleszczy już był, ale jedno pytanie mam! Czy taki płyn jest bezpieczny dla dzieci? Czy jest jakieś ograniczenie wiekowe czy mogę też u 2 latka użyć preparat? Co myślicie?

Gość gość
Dla mnie też Kleszcz Expert jest bardzo dobrym pomysłem. Teraz to już sezon na kleszcze chyba się kończy, ale od wiosny znowu ruszy prawdziwa inwazja pewnie i wtedy dobrze mieć taki gaz pod ręką, zwłaszcza tutaj myślę o dzieciach...nasze to dużo czasu spędzają na podwórku, chodzą po wysokich trawach, robią sobie posiadowki na kocu na trawie itd.

Gość gość
Kupowaliśmy sobie niedawno Kleszcz Out, to jest polski produkt marki Sanity. Bardzo praktyczne rozwiązanie żeby szybko i precyzyjnie usunąć kleszcza ze skóry. Z pęsetą niedawałam sobie zupełnie rady...już wiek nie ten co kiedyś i też ruchy nie te, to była dla mnie zbyt dokładna operacja, z pompką jest łatwiej.

Gość nnm

Używałam w zeszłym roku Kleszcz ekspert na kleszcze i w tym sezonie też mam taki zamiar. Sprawdzało się świetnie ;)

Gość Marsina

Miałam w życiu tylko dwa razy, za to dzieciaki i pies, pomimo zabezpieczenia co jakiś czas łapią, co mnie przeraża. Tak profilaktycznie zaopatrzyłam się a aptece, poza środkiem odstraszającym, w Kick the Tick expert (to taki zestaw do samodzielnego i bezpiecznego usuwania kleszczy - w zestawie ma nawet próbówkę, do której można schować wyjętego kleszcza i oddać ewentualnie do badań). 

Gość anna

Wyciągać kleszcza trzeba z głową. Zdecydowanie polecam Tobie takie rozwiązanie jakim jest Kleszcz Expert, zamraża ono kleszcza i możesz bez żadnych problemów go wyjąć bezpiecznie. Bardzo przydatne.

Gość adam

Ostatnio dałem na wyjazd dzieciom i przyjechały bez pogryzień. Od tego czasu zawsze kupuje Kleszcz STOP i wiem, że będzie spokój. Zaletą jest jego przyjemny zapach i naturalne składniki.

Gość iii

Najlepiej zerknij sobie na różne dostępne propozycje jeśli chodzi o preparaty i próbuj bo często jak się można dowiedzieć jest tak, że jeden preparat pomaga jednej osobie, a drugiej już nie. Wśród tych popularnych obecnie i polecanych propozycji jest między innymi Kleszcz STOP więc też można tego produktu spróbować.

Gość mik

Jak ktoś miał problem z wyjęciem kleszcza to ostatnio udało mi się znaleźć na to sposób specjalnie do tego stworzony przyrząd kleszcz OUT i kilka razy miałem okazję już go sprawdzić u siebie, rzeczywiście dobra opcja.