Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grafomanka

Chcialabym podziekowac

Polecane posty

Jak w temacie. Dziekuje wszystkim tym, ktorzy pomagali nam w wyborze piosenek na pierwszy taniec - Wedding Planner, Ines_ka, Huczne Wesele... Dziekuje za porady, nawet te smieszne i niedorzeczne :) Takich podziekowan tutaj zabraklo 😡. Kazdy umie tylko prosic, niewiele osob pamieta o tym, zeby podziekowac...

Gość Joaśka z Warszawy
Przyłączam się.

Gość no a ty jesteś
taka wspaniała i podziekowałaś

Gość no i zasmiecasz kafe
kolejnym bezsensownym topikiem

Do smarkul wyżej. Widać, że mamusie zapomniały was nauczyć kultury i dobrych manier. To nie Grafomanka zaśmieca forum podziękowaniami, ale wy wybitnie głupimi odpowiedziami. Nie bądźcie (nie bądź) zdziwione, gdy nikt nie będzie chciał wam pomóc, gdy będziecie prosiły o jakąś piosenkę czy poradę. Ja również przyłączam się do podziękowań.

Gość no a ty jesteś
jak nie... pod innym nickiem się pojawie i na bank ktos odpowie. a ty jesteś przykra

Gość no a ty jesteś
i chyba masz jakiś kompleks w związku z wiekiem, bo nie wiem z jakiego powodu nazwałaś mnie smarkulą

Gość a ja chciałam podziękować
mamie, tacie za to, że mnie wspierali, babciom i dziadkom, za to że byli dzielni, dziękuję również siostrom i Braciom zakonnym. W szczególny sposób pragne podziekować mojemu pieskowi - Szarikowi - za to, że mnie nieopuscił. Dziękuję również Pani od matematyki i Panu od w-fu. Dziękuję Wam wszystkim, ajlawju!!!! Bez Was to by nie było to samo.

To, że w metryce urodzenia masz więcej, niż psychicznie, nie ulega wątpliwości. I nie mówiłam tylko o pomocy tutaj, na Kafe, gdzie pomarańczowych nicków jest więcej, niż czarnych. Gorzej, gdy w realu będziesz potrzebowała pomocy a ludzie się na ciebie wypną - czemu się nie zdziwię. Bez odbioru 💤

Gość w realu to jest inaczej
a tutaj jest jak jest

Gość Dusiołek
I ja serdecznie dziękuję.:)))))

Gość Majowa Panna Młoda
Ja również przyłączam się do podziękowań 🌻 ❤️

Wedding, Ines.ka - przeciez Wam tez naleza sie podziekowania :) Szkoda, ze o tym sie zapomina.

Wiesz, zauwazylam ze te osoby, ktore najwiecej staraja sie tu pomoc, i daja duzo rad, sa najczesciej atakowane, i dogryzane przez pomarancze. a my to nie robimy, liczac na podziekowanie, ale dlatego ze daje nam przyjemnosc pomaganie ludziom, a tym bardziej jesli mamy duzo doswiadczenia w jakiejs dziedzinie. pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje 🌻

Gość aja WAM TEŻ DZIĘKUJE
TYM PANIOM JUŻ DZIĘKUJEMY NA TYM FORUM

Ines.ka, ja to rozumiem :) I widze ataki \"pomaranczowych\" - prostackie odzywki (jak ta powyzej), zero kultury i chocby podstaw dobrego wychowania. Nie mniej dobrze jest wiedziec, ze sa jeszcze osoby, ktore chca pomagac, bo lubia :) I to sie Wam chwali :D

Gość to jest chory temat..
bo forum polega na tym aby wymieniac sie uwagami i to oczywiscie moze wielu osobom pomoc...ale jakby kazdy zaczal dziekowac na forum to co drugi topik byloby podziekowanie...

Forum jest od tego, by pisać o wszystkim i o niczym. A co, można tylko prosić, błagać, zawodzić i jęczeć? Jeśli ktoś ma ochotę dziękować, to dziękuje! Zaproponuj, żeby NIKT TU O NIC NIE PROSIŁ, bo - wg ciebie, forum do tego nie służy. PS. Nikt ci nie każe tu wchodzić i dziękować. Tylko pamiętaj: NIKOGO O NI C NIE PROŚ. TUTAJ NIE WYPADA TEGO ROBIĆ.

Gość Miętowy karmelek
Otóż to. Prosić to każda umie, gorzej z podziękowaniami. I do tego tekst o "chorym forum". Przepraszam, do pani dwa piętra wyżej... jeśli czuje się pani chora, to może trzeba zacząć się leczyć?