Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ci co wiedza to wiedza

Sex. Klimatowo. Extreme. DAJEMY POMYSŁY!

Polecane posty

Dawać mi pomysły! Co można ciekawego zrobić mężczyźnie po długim okresie niewidzenia? :D Jesteśmy ze sobą króciutko, ale znamy się bardzo długo i jeśli chodzi o tematy erotyczne to mamy bardzo podobne jazdy i się dopasowaliśmy, więc się nie boję, że coś mu nie podpasi. Oboje jestęsmy otwarci. Niewiele razy współżyliśmy ze względu na to, że mieszkamy bardzo daleko od niedawna, ale za jakiś czas znów się zobaczymy i chciałąbym dobrze wykorzystać ten czas :D Tak sobie planowałam jakieś czarniejsze ciuszki, pończoszki, itp, w lekko wampirowych klimatach :P Byłabym 100% dominująca, muzyka z soundtracku Queen Of the damned, jakiś lodzik na wstępie, kajdanki i jazda :D Dobry pomysł? Nie wiem. Dawajcie coś, bo muszę sobie wymyślić "repertuar" na 2miechy :D:D:D Wpisujcie swoje propozycje.

Gość zeby bylo widoczne
na stronie glownej :)

Anala sobie jednak chyba daruję :) Nie macie wiecej pomyslow kurka?

Gość bulwersik
kup sobie książkę, albo poradnik, a nie ludzi wypytujesz, co zrobić facetowi - przykre

Tomaszek -ty masz za duze wymagania.A tak na marginesie czy twoja laska spelnia te wszystkie twoje zachcianki?

Kto pyta nie błądzi ;) Żal mi kasy na książkę, czy poradnik, jak można popytać tutaj :) A poza tym dział "erotyczny" więc o co chodzi?

striptease:) próbowałam kilka razy i mój facet jest wniebowzięty! jeśli chcesz pogadać, to napisz onegdaj83@gazeta.pl