Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danka22

problem z antywirusem prosze o pomoc norton

Polecane posty

Gość danka22

skończyła mi sie wazność ochrony i musze odnowic ale potrzebny mi jest jakis klucz subskypcji na aktualizacj systemu ochrony niestety nie mam jej bo program instalował mi informatyk skąd moze go teraz wziąć bo nie mam sianak na to aby znowu wzywac informatyka bede wdzieczna za pomoc

Gość ryszarda_P
Legalnie - kupić przedłużenie w sklepie. Nielegalnie - poszukać w necie, ale z tym będzie kłopot. Generalnie ja na Nortonie się przejechałam - potwornie obciąża system, a g... daje.

Gość ryszarda_P
Teraz każdy ci będzie polecał swój antywir :)

Gość danka22
a jest tu moze ktos co sie naprawde na tym zna i moze mi polecic naprawde dobrty program antywirusowy i taki zeby działał cały czas a nie kilka dni-testowy

Gość danka22
własnie jestem na tej stronie ale nie mam pojecia który jest dobry

Gość danka22
tylko ja szukam a kategori programy antywirusowe a nie zapory sieciowe i teraz nie wiem bo zwątpiłam czy ja cos zle szukam

Gość ta od podbijania
I ja polecam Avasta. Darmowy, po polsku, dobrze chroni. Moim zdaniem ok.

Gość o ludzie .
danka 22 ja kupilem w sklepie bo tez rok minąl ,139 zl kosztuje wgrywasz program i masz spokoj -norton jest bardzo dobrym programem nie sciagaj smieci tylko kup w sklepie,na moj komp wiele razy wlamywano sie na roznych stronkach i zawsze zblokowal -pozdro

do o ludzie: i za rok, znowu jej polecisz, żeby poszła do sklepu i kupiła Nortona za tę sumę ? :)

Gość o ludzie .
wole legal -wiec place

Gość ta od podbijania
Ale są też bezpłatne dobre antywirusy. Ja mam porównanie, bo kilka lat kupowałam Nortona. I co? Strasznie mulił mi kompa, a wirusów nie wykrywał.

Jeśli chodzi o Avast, jest to jeden z lepszych antywirów ponieważ na bieżąco uzupełniana jest lista aktualnych wirusów. Nie ma lepszego programu, poza tym nie obciąża komputera i nie służy komputerowi jako ozdoba przez rok. Oczywiście po roku trzeba go uaktualnić ale to nie sprawia kłopotu. Program łatwy w obsłudze, naprawdę polecam.

zakłopotka ---> wybacz, ale Avast to szajs kompletny :o danka22 ---> Norton ma dobrą wykrywalność wirusów, ale obciąża kompa niemiłosiernie. Trochę lżejszy i najskuteczniejszy (płatny, ale pirata można ściągnąć) jest Kaspersky, ewentualnie NOD32. Z darmowych tylko AVG się liczy: http://www.avg.pl/produkty/avg_free_windows.php

tez uwazam ze avast to szajs(sama mialam :O) teraz mam wlasnie noda32 i uwazam ze jest ok

Gość danka22
oj widze tu tyle propozycji i juz sama nie wiem co wybrać jesli chodzi o nortona to u mnie świetnie sie sprawdzał ale niestety nie mam na tyle kasy zeby co roku kupowac nowy a co do avasta juz kilka osób mi go poleca i dlatego mam pytanie czy on chroni tylko przed wirusami czy przed włamaniem do kompa tez bo ja sie nie znam na tym i nie wiem co jeszcze musiałabym doinstalowac informatyk zainstalował mi nortona i Ad-Aware SE Personal norton mi sie juz skończył a to drugie uaktywniam co jakis czas czy wystarczy jak pozbede sie nortona i np wgram avasta czy cos jeszcze musze dograc

danka22 ---> jeśli wgrasz Avasta, to musisz zainstalować jeszcze mnóstwo innych programów :) Przede wszystkim musiałabyś wgrać drugiego ANTYWIRUSA, który wyłapywałby te wirusy, których nie znajdzie Avast :p:p :D:D Z rozwiązań kompleksowych polecam machnąć to: Kaspersky Internet Security v6.0.2.614 PL http://www.osiolek.com/?id=14117 W jednym masz: - antywirusa - antyrobala - firewall - antyspamera Tylko musisz sobie znaleźć cracka albo kod, bo to nie jest darmowe ;)