Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o opinie

Titanum- czy ma ktoś taki wózek? pilne w miarę.

Polecane posty

Gość sama chciałabym poznać
opinie na temat tego wózka, bo sama zastanawiam się nad jego zakupem.

Gość proszę o opinie
cena jest niezła i wygląd na zdj. ale ciekawa jestem jak w rzeczywistościu np po miesięcznym użytkowaniu. Opinie na allegro są ok ale przeważnie ludzie piszą od razu jak dostaną a wtedy raczej w 99 % jest ok. Ktoś tam napisałaz eto dziadostwo ale moze liczył ze kupi za 200zł mercedesa?? Ma barierkę regulację nachylenia dla mnie to sie liczy, brakuje mi pokrowca na nogi ale jakoś da sie przezyc. ten jest jeszce fajny http://allegro.pl/item195895075_nowosc_lekka_spacerowka_parasolka_sauberr_.html

Ja się przymierzam na poważnie do tego wózka. Nie sgtać mnie na \"wypasioną spacerówkę\" bo muszę kupić dwie, a wózka bliźniaczego narazie nie mogę się pozbyć, bo muszę go mieć jakby trzeba było samemu wyjść gdzieś z Dziećmi. Tak więc moim zdaniem cena jest bardzo kusząca, wózek wygląda dosyć solidnie (na pewno solidniej niż proponowane na allegro wózki za 99 zł, lub inne spacerówki w cenie zbliżonej do Titanium, a niejednokrotnie droższe). Jeszcze nie wiem, kiedy zdecyduję się na zakup, ale chcę to zrobić jak najszybciej. W razie czego - dam znać co i jak. Acha dowiadywałam się o to ile stopni regulacji ma oparcie - wyobraźcie sobie, że aż 3! - to dużo jak na tę cenę. Poza tym wózek ma utwardzane plecki, i głębokie siedzisko - a to - przynajmniej dla mnie - bardzo ważna kwestia.

Gość proszę o opinie
zastanawiam się tylko nad jednym skąd ten koleś ma tyle tych wozków, nikt inny ich nie sprzedaje, a może to jakiś bubel wadliwy -zła seria i fabryka się ich pozbywa, a może jakieś materiały rakotwórcze juz sama nie wiem??

Gość Oliwka24
ja właśnie zakupiłam ten wózyk jest bardzo fajny wszystko w nim regulowane jest a wiec dziecko może w nim swobodnie spac! rączka tez regulowana koszyk pod spodem jest jest w porządku i czekałam na niego 3 dni bardzo szybko polecam wam

Gość do przyszłej i obecnej
dzwoniłąś do tego kolesia i gadałaś nim o tej regulacji oparcia?? bo ja wysłąłam mu emaila i się nie odzywa (z [pytaniami) stwierdziłam, że jak mnie oleje to ja też go oleje i nie kupię u niego?

Gość do Oliwki
a co z zarzuitami , że cienko wykonany?? Jaki kolor kupiłas, a czy otweirałaś paczkę przy kurierze? Zastanawiam sie dlaczego ma on taki drogi transport?

Gość Oliwka24
był jeden maleńki defekt buła na rączce maleńka dziurka prawie niewidoczna ale moje oko ją zobaczyło póżniej otworzyłam po kuriera wyjściu i sama go składałam bo był w paczce. jest na niego gwarancja! ja mam córeczkę więc wybrałam różowy

Gość Oliwka24
ja wszystko z nim uzgadnialam przez maila dziewczyny a wózyk bardzo lekko sie prowadzi nawet mój mąż który jest przeciwnikiem takich zakupów stwierdził ze warto było . Ale ja was nie namawiam bo później jakby co to bedzie na mnie...:)

Gość do Oliwki
nie nie mów wszystko co możesz wolę Twoją opinię niż osoby z allegro która pisze wszystko ok kontrahent ok- nic mi nie móiw to o szczegółach

Gość do Oliwki
a może jednak to sa wózki z małymi skazami? bo czytałam cos właśnie o jakichś małych mankamentach. bo cena jest cąłekim niezła- przynajmniej za ten wygląd, ja tez mam córkę ale chyba wezmę niebieski

Gość proszę o opinie
budka jest zdejmowana?? a jak działa ta amortyzacja ok?

Gość Oliwka24
słuchajcie ja musze lecieć bo mój szkrab wstał. ale tak jak pisałam pozatym małym pęknięciem jest wszystko ok no i wózyk troche śmierdział tą nowością ale to chyba normalne ... wystarczyło go dać na balkon pozdrawiam pa

Gość Oliwka24
budy sie nie zdejmuje amortyzacja ok

Gość Oliwka24
sorki buda sie zdejmuje ale za mnie gapa i to bez problemu są taki nakładki i po prostu je odginasz i ściągasza

Gość Oliwka24
MUSZE NAPRAWDE JUZ SPADAć ALE POWIEM JESZCZE JEDNO ZE MUSZE JEDNAK DOKUPIC PARASOLKE DO TEGO WóZKA PRZED SłOńCEM BO RąCZKI SIE NIE PRZEKłADA I JAK IDE POD SłONCE TO JEDNAK RAZI MAłA TROSZKE W TWARZ ALE TO GROSZOWE SPRAWY TA PARASOLKA (MAM NADZIEJE??)

Gość dla mnie to złom
nie kupiłabym nic dla dziecka firmy o której nic ni e słyszałam

Gość mam ppytanko
dziewczynki jak paczka przychodzi to trzeba w ózek złożyć ale jak dokręcić kółka zamontować budkę czy wieksza robota?? bo nie mam pojecia?

Gość do OLiwki
własnie oglądałam na allegro ten wózek i zastanawiam sie nad kupnem, mam pytanie Oliwka do Ciebie czy barierkę mozna zdjąć. I jak sprawuje się wózek w kolejnych dniach?

Gość proszę o opinie
już nie czaję Pytasz sie kolesie o oparcie a on Ci mówi o reklamacji?? Dobrze zrozumiałam??

Gość boing0000000
Oparcie jest regulowane prawie do maximum, dziecko śpi najwyżej pod kątem 30 stopni. Budka zdejmowana, barierka również - łatwe do odpięcia zatrzaski (że tak to nazwę).Wózek który kupiłam nie miał żadnego defektu.Składa sięgo łatwo, kółka sie tylko wpycha, nic sie nie przykręca. Na moje O.K.

Gość proszę o opinie
chyba jednak kupie titanum bo to chicco na które mam teraz ochote kosztuje 385zł i kolor ciemny a ten 240 z przes., ale sama nie wiem, moj szkrab jest mały wiec chyba zreczywiscie ta barierka jest potrzebna której 05 nie ma, no i jeszcze ten kolor, szkoda jeszcze ze folii nie ma przeciwdeszczowej to titanum- bo nie ma prawda?? na alllegro widziałam za 20zł chyba no plus przesyłka wiec niby nie dużo ale zawsze wyjdziez 270 wiec tylko 115 tansze od chicco, co myslicie, doradzcie? plisss

Dostałam dziś wózki! Powiem szczerze, że jestem jak narazie pod bardzo wielkim wrażeniem!. Wózek jest leciuteńki, zgrabniutki, łatwo się prowadzi, oparcie rozkłada się max do pozycji prawie leżącej, ale w zupełności wystarczającej by Dziecko wygodnie w niej spało (mój Syn właśnie ucina sobie drzemkę i najwyraźniej Mu wygodnie) oparcie reguluje się w 5 pozycjach. Siedzisko jest długie i ma regulowane położenie. Łatwy montaż. Wózek składa się bez problemu i rozkłada również. Budkę można umieścić na dowolnej wysokości. Posiada ona też \"wywietrznik\", składa i rozkłada się bezszelestnie. Koła również pracują bezszelestnie. Przestrzeń między budą a siedziskiem jest osłonięta, więc Dzidziusiowi nic nie wieje dziurami. Kolory bardzo fajne (ja mam niebieski - właściwie turkusowy i różowy). Generalnie wózek wart swojej ceny. Jedynym faktem do którego można by się było przyczepić to jakość wykonania - no ale nie oszukujmy się - za taką cenę ten mankament to nieistotny mankament. Najważniejsze, że wózek jest wygodny zarówno dla Dziecka jak i dla Rodzica. Zobaczymy jak będzie się sprawował w dalszej perspektywie - póki co mogę polecić ten wózeczek. Relacja jakość - cen wypad nad wyraz pozytywnie. Acha i moje wózki nie posiadają żadnych niedoróbek czy też ubytków.

Co do montażu budki to jest ona bajecznie prosta - najzwyczajniej w świecie \"wciska\" się ją na ramę za pomocą dwóch uchwytów. Tak samo montuje się pałąk zabezpieczający (można go zdejmować i regulować). Koła na wcisk więc montaż zajmuje 5 min.

Gość proszę o opinie
oj już sama się zakręciłam już ostatnio zdecydowałam się niby na chicco ct 05 że niby taki przyszłościowy a cena 385 z dostawą czyli o 140 wiecej niz titanum, a ma jeszcze folie i osłonkję na nózki, nie ma jedynie tego pałąka. Co tu robić ??? nie wiem nie wiem.