Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo będzie koniec

Tęsknie za nim....

Polecane posty

związaek bez szans na przyszłość, opierający się na seksie ale również rozmowach, zwykłym przytulaniu, spędzaniu ze sobą czasu. Ja tęsknie i ważne jest dla mnie by być po prostu blisko niego, by sie przytulic czy pogadac ale wiem, ze z tego nic nie bedzie. Chyba sie zakochałam mimo tego, ze on jest zimny i obojętny na uczucia.

chciałam sie tylko wyzalic :(

Gość przykro mi*
🌻

mi tez jest przykro i to strasznie:(

Gość najlepsze lekarstwo
to inny partner.... nie ma lepszego :)

ale ja nie potrafie zostawic go :( jest czasami dla mnie niemiły, nawet wredny i okrutny ale są chwile kiedy czuje sie przy nim wspaniale.... nie wiem juz co robic...zle mi z tym, moze gdybym odeszła ulzyłoby mi, moze gdyby mnie zostawił byłoby mi lzej ale boje sie tej chwili ze bede strasznie za nim tęsknic:( juz tesknie kiedy on wraca do siebie

Gość qlhdwfohfw
Porozmawiaj z nim

Gość życie jest piękne
Nie potrafię Ci powiedzieć nic sensownego, bo jakkolwiek postąpisz to będzie trudno. Czasem lepiej spróbować jeszcze raz, a czasem zakończyć pewne sprawy. Jeżeli zdecydujesz się nie brnąć w to dalej być może przetrwać to jakoś pomogą Ci przyjaciele?

nie mam przyjaciół:( z nim nie moge byc bo on nie chce....ma dzieci ale ja nie rozbiłam jego rodziny bo pojawiłam sie pózniej , jego zona juz wczesniej wniosła sprawe o rozwód i zanim on poznał mnie mieszkał juz sam.....

Gość uzależnilaś się od niego....
to straszne....

chyba sie uzalezniłam

Gość mądralalla
dziewczyno, przeciez Ty jestes do przodu bo wiesz, ze powinnas go zostawić! nie jest z Tobą tak najgorzej skoro to wiesz!!!

Gość normalnie obłęd
mam podobnie...tzn,zastanawiam sie czy to czasem nie sa tylko moje odczucia ze do siebie nie pasujemy ale...hmmm widzimy sie tylko na weekendy i czasami mam wrazenie ze te weekendowe spotkania to tylko przytulanie,całowanie,jakies tam rozmowy i sex :(

wspolczuje ci tez tak kiedys mialam. niby na poczatku tez nic od niego nie chcialam, tylko spedzac milo czas ale potem samoistnie pojawily sie uczucia i sama nie wiem kiedy sie chyba w nim zakochalam. na szczescie on mieszka daleko wiec przeszlo mi z czasem...

co z tego, ze wiem ze powinnam odejsc jak....nie chce:( chciałabym spędzac z nim wiecej czasu ale jest to niemozliwe bo on tu nie mieszka, widujemy sie raz w tygodniu...

Gość na_____rozdrożu
a może to ze strachu przed byciem singlem? ja właśnie się chyba tego obawiam, a poważną rozmowe ciągle odkładam, dziś się wykręcałam sama przed sobą chorobą...

zastanawiam sie, ze moze ja własnie panicznie boje sie zostac sama:( jest to jedyny facet, który zwrócił na mnie uwage, który mnie adorował, chciał dotknąc, przytulic...mimo, ze nie uwazam sie za brzydule ale mam strasznie niską samoocenę. Widuje go srednio raz w tygodniu i ciągle za nim tęsknie, nie wiem co bedzie gdybym sie z nim wcale nie widywała:(

miałam z nim kilka powaznych rozmów ale to nic nie dało:( gdy ja chce odejsc on zaczyna działac i jest strasznie miły, dobry i kochany i mówi ze nie da mi tak zrezygnowac....ale nigdy nie powiedział ze kocha i nie chce tego słyszec ode mnie:(

Gość mądralla
:(

Gość mądralla
Czym aduszy-->to raczej on jej chyba nie daje sznasy?

Gość zostaw to..
dopoki jeszcze mozesz...bedzie bolalo, ale jezeli facet potrafi byc nawet okrutny..dziwczyno, nad czym ty sie zastanawiasz???potem bedziesz plakac jeszcze bardziej...

no tak,ale facet chyba sam nie wie czego chce.skoro przy kazdej okazji,kiedy widzi zagrozenie zakonczenia od razu zmienia sie na lepsze...to cos z nim musi byc nie tak ... ??

Gość niedługo bedzie koniec
zaczynam myslec ze on sie zmienia jak ja chce odejsc bo skonczy mu sie darmowy sex:( tak, tak własnie zaczynam juz myslec i czuc sie jak przedmiot:(

zjadłam "ę" ale to mój wpis ;)

Gość mądralla
z takim paskudeuszem moralnym jak on to się mozna wykonczyc :/

Gość mądralla
bez chlopa da się żyć, no powedzmy, ze sie da ...a bez przyjaiół...-->:(

ja juz nie wiem co mam myslec:( on mi ciągle mówi ze jest nam fajnie, ze to zabawa wiec czemu rezygnowac z przyjemnosci.....ale ja wiem ze jak zostane sama to poczuje sie jeszcze gorzej, poczuje sie jak idiotka, naiwna.....boze ja juz nie wiem moze ja juz gadam głupoty;(

a najlepszym lekarstwem jest zerwanie wszystkich kontaktow...chociaz to trudne,ale dzala.... tak zebys go nie widziala,nie slyszlala i w ogole nic