Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo będzie koniec

Tęsknie za nim....

Polecane posty

normalne???? raz mysle tak, raz inaczej, płacze po nocach ze on mnie wykorzystuje i zapewne wie co ja czuje. Potem mysle ze jednak nie jest taki perfidny....i nie wiem co robic:(

Gość mądralla
da się zerwać te kontakty...ja Ci to mówię;) ja tez tak mialam, w końcu doprowadzil mnie do takiego stanu, ze nie chcialo mi się żyć i tylko bym spała:/ nie cierpię takich dziadów:o

ale ja przechodze przez to czasu,tylko ja juz sie rozstalam ...i jednego dnia mysle,to dobrze,bo on nie byl mnie wart,a drugiego wstaje z placzem i zaluje,bo przeciez tyle pieknych chwil razem przezylismy,mnostwo planow i wspomnien ....

Gość mądralla
bo Ty uciekasz od myśli, że on jest perfidny a jest... widac, ze nie jestes z nim szczesliwa a jeszcze dziad Cię męczy, żebyś ciągle na niego czekała rada moja:zerwij i nie czekaj na dziada, bo dziad będzie raz wracał raz uciekał:/granice trzeba dac, a nie sobie darmowy materac znalazł...

jezeli pokazesz mu,ze moze zostac z Toba to w przyszlosci bedzie to wykorzystywal ...i historia bedzie sie powtarzala

my nie mamy planów:( czasami wpadam w taką histerie ze nie wiem co mam ze sobą zrobic i nie rozumiem pewnych rzeczy:( zaciera sie granica między zabawą i moim przyzwoleniem:(

rozmawiałam z nim o tym szacunku i powiedział , ze to smieszne co ja gadam bo to zabawa, on jest moja zabawką a ja jego:(i wszystko jest niby ok.....czasami wydaj emi sie ze mi strasznie miesza w głowie zebym nie wiedziała co myslec i jak jest na serio:(

niby tak

Gość mądralla
jaka zabawa?wez kopnij dziada w tyłek!😠 jak on moze? gra na Twoim poczuciu samotnosci...:ocham i bydlę jednym slowem :/ Ty musisz sie czuc cholernie samotna, ze się godzisz na taki ochlap zainteresowani a od niego:(

tak czuje sie potwornie samotna, niekochana, bez wartosci, nigdy w sumie mnie nikt nie kochał i nie akceptował, nawet mój ojciec nigdy nie okazał mi czułosci:(

Gość mądralla
glupi okrutny sk..el:o... i oczywiście masz poczucie, ze raczej nie ma sensu zadzwonic jak Ci smutno do niego , bo on raczej nie jest zainteresownay pocieszaniem Cę, prawda?

jak chce zacząc rozmowe np przez gg to on najczęsciej milczy albo mnie zbywa....nie dzwonie do niego, bo on tez nie dzwoni a jeszcze mi sie moze oberwac ze głowe mu zawracam:(

dziewczyno doskonale Cie rozumiem,naprawde...nie masz oparcia w bliskich,nie masz komu sie wygadac,dusisz sie sama wlasnymi problemami ... wiem,ze to boli ;(

nie wiem czy jest sk...lem czy nie:( nie wiem , juz tak mam namieszane przez niego ze jestem kompletnie rozbita:(

ja powiem że jestem w dokładnie odwrotnej sytuacji U mnie to ja jestem ta obojętna a on chyba zakochany(mimo Ze ma żone) też mu powiedziałam że niedługo koniec (mam prace do końca czerwca i wtedy sie rozstajemy) widziałam jak bardzo mu szkoda ale trudno kiedyś powiedział mi zeby sobie to\'\' wybiła z głowy\'\' bo on bardzo dalej chce sie ze mną spotykać i bardzo mnie lubi

ojjjjj dziewczyno jak ja Cie doskonale rozumiem, tez spotykam sie z jednym facetem, nazwijmy to bez zobowiazan, ale mnie juz to przestalo bawic i wiem ze czas z tym skonczyc ale nie moge mu odmowic, tak strasznie mnie kreci i czuje do niego pozadanie

nawet własnej matce tego nie moge powiedziec:( wiecie...to mój pierwszy facet, z którym przezyłam swój pierwszy raz...i to było w sumie okropne jak tak słucham innych dziewczyn, ja sie nie mogłam potem przytulic nawet:( jakos tak to dziwnie wyszło, potem miał do mnie pretensje ze mnie boli....nie wiem ale czułam sie od razu rzucona na głęboka wode jezeli chodzi o sprawy intymne:(

Gość mądralla
wiesz co? zostaw Ty go, bo on Cię dorpowadzi do depresji, o ile jeszcze tak nie jest, bo Ty juz zaczynasz mieć początki dołka ...:/ jakbys czula się samotna to mozesz napisac do mnie na mail kasienkaabc @ tlen.pl co za cham jeden, ja bym się do niego nie odezwała więcej na Twoim miejscu i lepiej pierwsza go zostaw, bo onCię nie kocha , dziad jeden stary :/

a znasz powiedzenie \"jezeli nie wiadomo o co chodzi,to chodzi o du**\" ?? zastanow sie nad tym

powinnam sie rozstać czy nie bo w sumie mam troche mieszane uczucia. on potrafi o godzinie 7.30 rano napisać mi smsa ze mnie widział przez okno (bo mieszka blisko mojej pracy) i ze mu sie podobam

Gość mądralla
i radzę poszukać psychologa, zaklep termin przed wakacjami, bo nie wiadomo jak są terminy ... przeciez to w jakis masochizm mozna wpaść, jak sie czlowiek pozwala tak maltretowac psychicznie :( spadam juz, się nie mądrzę...co za palant no..:( trzymaj się jakoś🌻

Gość mądralla
A Ty jagódka prowadzaj się prowadzaj z żonatym :/:/ ...ciekawe jak na tym wyjdziesz:o zobaczymy..:o

ale ja juz kilka razy chciałam go zostawic i zawsze jakos ulegałam:( ostatnio widziałam sie z nim w poniedziałek a wczesniej 2 tygodnie temu....wtedy gdy od niego wyszłam płakałam calą droge...nie bede opisywała szczegłów ale zrobiło mi sie przykro ze jego nawet nie obchodziło ze zle sie czułam bo dostałam okres:( przed tym spotkaniem , rano jak do mnie dzwonił to własnie chciałam powiedziec ze juz nie mam ochoty sie z nim widywac....no i jak zwykle on wygrał:(