Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

PRAWDZIWA MATKA .. obejrzyjcie zdjecia?

Polecane posty

Spójrzcie na to drugie zdjęcie, jakie jest nieprawdziwe. Te dzieci, wcale nie takie małe, przechodzą pod matką na czworakach i jeszcze jest sporo luzu. Kompletnie zachwiane proporcje.

Gość uuuuuuuuuuuuuuu

Zaraz ci napisza Millargos, ze z Twoimi proporcjami jest cos nie tak... A co na to poradzic, ze rzeczywiscie, lekko za bardzo ktos poszalal z obrobka? Zgadzam sie ze Znajoma - wiecej niz 4 -4+ bym za to nie dala :D

Gość Wilk Mazurski
przepraszam drogie Panie ze sie wtracam jako jedyny samiec na tym forum i do bolu pragmatyczny (jak to samiec;) szukalem wlasciwie dodatkowej inspiracji; dodatkowej poniewaz glowna jest moja kobieta i wlasciwie juz matka mojego dziecka (choc to dopiero 18 tydz.) i znalazlem, ale nie w tych 3 zdieciach. pisze bo chcialem podziekowac luckylady za fachowego linka. ergo dziekuje;) no ale w koncu skoro tu jestem... te trzy zdjecia sa swietne technicznie - jak wiekszosc dzisiejszych zdjec zrobionych przez aparaty cyfrowe; pomysl ciekawy i ...to tyle; a z macierzynstwem maja tyle wspolnego co ja. jako meskiemu szowiniscie ;)kojarza mi sie raczej jako sexy babeczki z kalendarza Playboya z rekwizytami. ps. swiadomie uzylem tu stwierdzenia ze zdiecia byly robione przez aparat cyfrowy a nie autora, w dzisiejszych czasach malo ktory fotograf cyfrowy ma pojecie o korelacji miedzy swiatlem, przyslona, czasem migawki a wartoscia blony fotograficznej w stosunku do tematu ktory chce ujac. fotografowi cyfrowemu mozna jedynie gratulowac pomyslu choc tutaj nie bardzo jest czego gratulowac - szkola playboya to nie jest najciekawsza szkola dla artystow, tym bardziej jesli chce sie robic tak wdzieczny temat jak "macierzynstwo" pozdrawiam forumowiczki i jeszcze raz dziekuje luckylady