ona...82 0 Napisano Maj 15, 2007 zwracam sie do Was bo pewnie orientujecie sie w tym.powiedzcie mi czy to prawda ze international insurance number moge wyrobic w polsce? slyszalam ze podobno mozna ale gdzie i jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
valeriana 0 Napisano Maj 15, 2007 az tak zorientowana to niestety nie jestem :( jedyny insurance o jakim slyszalam jest to specjalna karta, za ktora placisz w Polsce i jestes ubezpieczona na jakis czas podczas pobytu za granica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiulena 0 Napisano Maj 15, 2007 ja wyrobilam ja sobie online: https://www.ehic.org.uk/Internet/home.do Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trudi 0 Napisano Maj 15, 2007 Kasiulena... to jest Europejska Karta Ubezpieczenia Zdrowotnego, a nie National Insurance Number. Ona...82 nie mozesz wyrobic sobie NIN-u w Polsce, w tym celu musisz stawic sie na interwiev w Jobcentre tutaj w UK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Trudi popieram.. Napisano Maj 16, 2007 trzeba byc w UK, przejsc przez interview i wtedy zostaje nadany numer ubezpieczeniowy.Aby ubiegac sie o to trzeba miec mi in list od pracowdawcy w UK.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiulena 0 Napisano Maj 16, 2007 Sorki nie doczytalam :) Tak tak -trzeba udac sie do ~Job centre i umowic sie na rozmowe. Pptem przyniesc na nia wszystkie dokumenty o twoim zatrudnieniu +payslips +jakis list od pracodawcy + dokumenty potwierdzajace tozsamosc + jakies rachunki potwierdzajace twoje miejsce zamieszkania i to chyba tyle. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trudi 0 Napisano Maj 16, 2007 no tak, mialo byc \"interview\" oczywiscie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2018 DiR3lW8VGpyF1g4xZdIthHBa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach