Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Apssika24

jaka fryzura dla okrągłej twarzy?

Polecane posty

Gość Apssika24

tylko nie krotkie wlosy bo takich nie znosze. znacie jakies fryzury optycznie wyszczuplajace i wydluzajace okragla twarz?

Gość malinowy sad
ja mam okrągłą twarz, włosy jakies 5cm za ramiona, poszlam wczoraj do fryzjera żeby mi cos z tym zrobił: zrobił mi grzywkę i mimotego że mam okragłą twarz wygladam ładnie, lepiej niz poprzednio:) tylko grzywka ale wielka zmiana;d

Gość gfds
Okrągła twarz i grzywka? też mam taką twarz i od lat marzę o grzywce ale boję się że będę byglądała jak pączek...:(

Gość malinowy sad
no ja też miałam obawy nigdy nie miałam grzywki, ale poszłam na całość zrobiłam taką do brwi prostą, gęstą taką co wygląda jak takie trojkąt nie wiem jak to wytłumaczyc, ale to zależy od kształtu twarzy włosow itp weź sobie z tyłu trochę włosow i "przyłoz" do czoła ja tak zrobiłam i miałam podobny efekt:)

ja mam taka dosyc okraglam twarz i mam dlugie wlosy (do tylka) i chodze w rozpuszczonych... ale chce cos zmienic oprócz scinania. tzn. troche bym chciala sciac ale nie za duzo bo boje sie... ale za to mam grzywke ale niestety z wicherkiem i chce to najbardziej zmienic... macie jakies pomysly na wicherek ??