Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zakamuflowana

Czy mając niespełna 23 lata jestem już starą panną.

Polecane posty

Gość regis.emiel
Facet po 30 samotny to nie stary kawaler tylko singiel, nie wiedziałaś o tym?

samotny tak średnio min 180cm & prawiczek :classic_cool: ale w sumie z prawiczka jestem w stanie zrezygnowała no i aura musi być :classic_cool:

singiel to tylko taka ładna nazwa dla zmyłki jak zwał tak zwał, chodzi o to samo 🖐️ po 30 jest już z górki 🖐️

Gość bvce
juz to widze jak w wieku 75 lat . czy jestem stara panna .?Szukam prawiczka wiek minimum 65 lat.

Gość regis.emiel
Więc lepiej się pospiesz, masz tylko 7 lat do 30, wbrew pozorom to nie tak wiele

Gość bvce
po osiagniecieu 75 lat bedziesz tez takie temety zakladac o poszukiwaniach faceta?

regis - nie stresuj mnie 😠 pod presją nie umiem myśleć :O spieszę się, już parę topików mających na celu wytropienie ofiary :D :classic_cool: założyłam !

Gość bvce
moze zajrzyj ksiedzu pod sultanne tam znajdziesz odpowiedz twojej zagadki

Gość parle parle
jeszcze nie jesteś starą panną :) ale wszystko zależy czy masz powodzenie u facetów , bo jak nie...to sama wiesz co cię czeka

Gość regis.emiel
Dobrze nie będe cie stresował i zaprzecze sam sobie : 7lat do 30 to masa czasu, spokojnie kogoś znajdziesz ;)

samotny - łapiesz się :classic_cool: ? lesio - oczywiście że ważne, może wtenczas trafisz na moja czarna listę ofiar [tu następuje ironiczno cyniczno groźny śmiech] :D !

przecież mężczyźni nie patrz na wygląd, też gadacie głupoty o jakiś powodzeniu :classic_cool: :D ! trzeba być tylko w odpowiednium miejscu w odp. czasie :O

a co tu wiek ma do tego ;) ważne co w główce ma chłopczyk a nie wy jakimiś przedziałami tu sie posługujecie :P wiesz wole starsze ;)

lesio - \"a co tu wiek ma do tego\" \" wole starsze\" chyba się wyklucza :D ;), a to z kolei wskazuje na Twoje niezdecydowanie :P, a to z kolei oznacza, że jeszcze nic nie stracone :classic_cool: 🖐️

Gość regis.emiel
Za duże masz wymagania, jak wiek przypasuje to wzrost nie ten, będzie cieżko, ale nie martw się, słyszałem, że ludzie w totka 6 trafiają, więc kto wie...

no :) tylko tu mogę siedzieć w ręczniku na głowie, wyciągniętych dresach, objadać się i jednocześnie podrywać panów :classic_cool: takie rzeczy to tylko na kafe :D 🖐️

regis, no bez przesady :O to są niby jakieś wymagania :O ? 10 lat marginesu bezpieczesństwa zaszerza krąg grupy docelowej wię tylko wzrost to wymóg ;). choć mogę obniżyć go do 179cm w zwyż. widzicie jaka dobra jestem :)

Gość zieeeeeeeeeeeeew
jakbyś była taka jak ta laska z reklamy po prawej stronie to byś miała fajne życie , a tak pozostaje ci łowienie kafeteryjnych szczurków :) ....tu są same wypłosze :P