Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLEMNIKOWA

PLEMNIKI

Polecane posty

Gość PLEMNIKOWA

czy podczas bzyku bzyku bez gumy [koniec byl na zewnatrz]mozna zajsc w ciaze . czy facet ma tez plemniki jak jeszcze nie dojdzie

Gość doda-ajj
tak -mozna zajsc w ciaze podczas stosunku zakonczonego wytryskiem na zewnatrz partnerki.

Gość ja tak robie z facetem
od 4 lat i nie zaszlam jeszcze...

-> ja tak robie z facetemTo nie znaczy, że nie można. Ja też znam parę, co 6 lat współżyła \"do końca\" bez żadnego zabezpieczenia i nie zaszli. To nie znaczy, że tak można i nie będzie ciąży.Do autorki - wiele zależy od tego, czy u faceta w preejakulacie zajdują się plemniki. Bo nie wszyscy tak mają. Nikt Ci nie powie jak ma Twój facet.Wiele też zależy od dni (płodne, czy mniej płodne, czy niepłodne) oraz od śjakości Twojego śluzu..i od dziesiątek innych czynników.Jakkolwiek - przerywany nigdy nie był, nie jest i nie będzie metodą antykoncepcji, bo jest zbyt zawodny. I - tak, można w ten sposób zajść. Szanse nie są tak duże jak przy pełnym wytrysku wewnątrz kobiety - ale są.

Gość Marta1983
Znam wiele osób które tak pozachodziły w ciąże.. JA tak współzyje czasem i nie zaszłam.. Zależy od kobiety szczególnie ale ja mam problemy z płodnością..

Gość aldonaaaa
ja sie własnie tak kochałam w 15 i 16 dc i obawaim sie ciązy... musze niestety czekacdo terminu @