Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxcer

Nigdy nie mialam powodzenia....

Polecane posty

Gość xxxxxcer

Nigdy nie mialam powodzenia wsrod facetow. Przez cale liceum nikt mnie nie zauwazal, nie zaproponowal spotkania, to samo na studiach (studiuje typowo humanistyczny kierunek[3 rok], wiec nie mam w grupie zadnego faceta). Nikt nigdy nie zaczepil mnie na ulicy, w bibliotece, w tramwaju... Spotkalam sie kilka razy z chlopakami z czata, ale te znajomosci nie przetrwaly, bo albo ja im nie pasowalam, albo oni mnie. Mezczyzni ktorzy okazuja mi zainteresowanie to 1)panowie grubo po 30 i 2)dyskotekowi podrywacze, ktorzy wiadomo,ze "wyrwa" wszystko co sie rusza:O Zaznaczam,ze nie jestem gruba, dbam o siebie, maluje sie, czesze:P, mam zainteresowania, a i tak niczego to nie zmienia:O Nie wiem juz co mam robic:O

Gość listek na wietrze
nie martw sie. ja tez nigdy nie nalezalam do tych seksownych i uwodzacych spojrzeniem ale jakos udalo mi sie znalesc meza:))

Gość bvce
mnie kobiety podrywaly ,ale nie w tramwaju bo nim nie jezdze

Gość ja takze
ja tez nie mam powodzenia, no trudno. przegralam zycie. i odtad nie cierpie facetow.

Gość frezjaxxxxxx
to nie uroda jest wazna tylko "to cos"...widocznie tego Ci brak,ale nie martw sie swoj swego znajdzie:)

Gość regis.emiel
A mnie ciągle podrywają mężatki. Nie rozumiem tego, czy ja mam jakąś tabliczke na czole "zdradź męża ze mną" ?

Gość ja powiem
a mnie zonaci....kurcze i to starsi faceci...chyba sobie nakleje kartke "nie szukam meza ani przygod":P

Ja też nigdy nie miałam i nadal go nie mam. Liceum - byłam szarą myszką, nikt nie zwracał na mnie uwagi, a ja nigdy bym do chłopaka nie zagadała. Studia - to samo+humanistyczny kierunek. Nie dość że na roku nie było facetów, to jeszcze w budynku gdzie miałam zajęcia były tak samo humanistyczne wydziały. W ogóle jestem nieśmiała i mam fobię społeczną. Na początku strasznie przeżywałam brak powodzenia u płci przeciwnej (nawet minimalnego) no bo z wyglądu nie jestem jakimś potworem... Ot, przeciętna dziewczyna. Widocznie mój charakter odstrasza ludzi. Teraz już się pogodziłam z moim tragicznym losem:classic_cool:

Gość Joanna jakbym
czytala o sobie. ile masz lat?

Gość LoLa_Loompoor
A ja powodzenie mam duże, ale za to brak mi szczęścia do związków...Myślę, że nieśmiałe osóbki z fobiami i w ogóle o cechach przeróżnych mają szansę na miłość. Ile jest ludzi, tyle upodobań... Jeden facet lubi wyzywające lolitki a drugi nieśmiałe intelektualistki... Pozdrawiam!

Gość bvce
a mnie dziewczyny tez czeto nie podrywają :( Zdarzylo sie tylko kilka razy w zyciu ze jakas do mnie podeszla i pytala czy nie chcailbym z nia chodzic

Gość jako facet moge napisac
ze nie mam powodzenia u kobiet 🖐️ w szkole sredniej zero dziewczyn, na studiach byly, ale to byla polibuda, wiec wiadomo jak wygladaja kobiety z polibudy :o ale ogolnie, mam to w dupie 🖐️

Gość xxxxxcer
frezjaxxxxxx- masz racje, liczy sie wlasnie "to cos" i ja chyba tego czegos nie mam:P Zawsze jak dziewczyny nawet tutaj na kafeterii pisza,ze sa podrywane na ulicach to wydaje mi sie to nieprawdopodobne. Nawet kiedys przemoglam wstyd i zrobilam taki swoj eksperyment: patrzylam sie na przechodzacych facetow i sprawdzalam czy popatrza na mnie. Rzadko ktory to zrobil:P Nie wydaje mi sie,zebym byla az tak brzydka. Widzialam gorsze osoby, na ktore zwracano uwage;) Nie wiem, nie wiem co ze mna nie tak:P

Gość upuup

Gość a jak sie ubierasz
to ma duży wpływ

Gość a jak sie ubierasz

Gość no ja ubieram białe kozaczki
i nie mam powodzenia :(

Gość a jak sie ubierasz
na to czy sie gapią.

Gość 4766
Więc najlepiej się ubierac tylko w bielizne, wtedy wszyscy faceci beda patrzec :P

Gość xxxxxcer
Ubieram sie naprawde roznie, ale na pewno nie w wor pokutny:P Zadnych bialych kozaczkow,zaznaczam od razu;) ani zaden styl typowo sportowy/typowo "ksiegowy";) Zwykle jeansy, buty na obcasie, obcisla bluzeczka/sweterek

Gość a jak sie ubierasz
pozatym też samopoczucie.w sylwetce człowieka to widać czy jest pewny siebie,czy zakompleksiony i schowany w sobie...ja jak czuje sie dobrze i myśle ze ladnie wygladam to sie gapia a jak nie-nikt na mnie nie spojrzy jak jestem zdolowana i kompleksy biora gore

Gość xxxxxcer
Nie chodzi mi wcale o to,zeby wszyscy faceci sie na mnie "gapili". Chce tylko poczuc sie czasami adorowana i zauwazona. Czy to cos zlego?;)

Gość jjjjjjjjjjaaaaaaa
ja w ogolniaku tez nie mialam powodzenia, do 3 roku studiow. az tu nagle. wystarczylo ze zainwestowalam w kilka seksownych ciuchow i dobrych kosmetykow, fryzjera i los sie odmienil.

Gość xxxxxcer
Co do sylwetki to nie w tym rzecz- nie chodze zgarbiona ze wzrokiem wbitym w chodnik;)

Gość bvce
a mi to obojetne czy mam powodzenie czy nie i tak nie chce miec dziewczyny wybralem samotnosc do konca zycia

Gość jjjjjjjjjjaaaaaaa
teraz juz wiem, ze kazda kobieta jest piekna. kwestia "zrobienia" i pewnosci siebie. a jak to wykorzystacie to juz wasza sprawa.

Gość dobre dobre dobre
"teraz juz wiem, ze kazda kobieta jest piekna. " buehehehehehehhehehehhehehhehehehhehehehhehehe

Gość ja mam powodzenie
i pewnie się zdziwicie, ale to mnie bardzo żenuje i wprowadza w zaklopotanie :( Zawsze faceci mnie zaczepiali, czy jestem w kawiarni, w barze, w autobusie, na przystanku, ktos coś zawsze mi powie, jakiś komplement, a mnie to zawstydza i zaraz się peszę. Czasami też chcialabym być niewidoczna, ale mam chlopaka i dla niego się staram dbać o siebie, ale przyciągam nie tylko jego uwagę niestety, ale tez kolegów jego i innych. Wczoraj, nawet, przyszedł do mnie moj byly po 5-ciu latach ( widuję się z nim, ale nie rozmawiamy, jesteśmy tylko na "cześć" ) i mowił, jak żałuje, że wtedy mnie zdradził ( bo tak było), bo mialby teraz piękną i dobrą kobietę. Jeny...chcialabym, by faceci własnie tak mnie traktowali, jak Was, tj. nie zwracali na mnie specjalnej uwagi, ale nie zrezygnuję ze swojego stylu i dbania o siebie. Pewnie pomyślicie, że specjalnie tak piszę, bo która dizewczyna nie chcialaby, by faceci ją pożadali??? Ja się okropnie czuję, kiedy rozmawiam z chlopakiem i widzę, że mu sie podobam, chcialabym zapaść się wtedy pod ziemię :(

Gość jjjjjjjjjjaaaaaaa
co w tym dobrego? uwazasz inaczej? nie bardzo rozumiem