Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

owlosiona klata?

Polecane posty

co myslicie o owlosionej klacie u faceta ?? mi sie to szczegolnie nie podoba a moj facet niestety je ma. Czy moge go jakos delikatnie nwmowic do depilacji ??

Gość o jejciu jejciu jejciu
Mój facet jest grekiem ,ciemna karnacja,ciemne oczy i włosy....także jego klatka piersiowa jest caaalutka obrośnięta mocnymi czarnymi włosami...na początku było ciezko mi sie przyzwyczaic...ale jakos mi sie udało:) Wygląda bardzo męsko :D

moj tez wyglada mesko ale bez wlosow bardzirej by mi sie podobal. Ale czy moge cos w tej sprawie zrobic?

hmmmmm moze zaproponuj mu plastry?? Duzo facetów ich uzywa:)

Gość sloneczko jaka ty glupia
jak ci sie nie podobaja owlosione klaty to weź sobie ciotę, bo cioty golą klaty glupia zdziro. facet to ma byc facet a nie jakis wyploch.

ale chodzi o to ze mu nie przyszkadzaje te wlosy. On sie czuje bardzo mesko z nimi :) tylko ja chcialabym zeby sie ich pozbyl

sloneczko no na sile Go napewno nie wezmiesz.... Jesli tak mu jest dobrze,to czemu ma ich sie pozbywac?Nie mozesz mu nakazać! To tak samo jakby kazał Ci sie ogolić na łyso na głowie...Nio masz porównanko;) Pamiętaj "Nic na siłe"

Gość mmmmmmmm cukiereczek
przyślij go do mnie.Ja się odpowiednio tą klatą zajmę.Nie pożałuje. Uwielbiammmmmmmmmm

a powiedzcie mi jescze czy 39 cm w bicepsie to duzo ? ciagle kasuja mi ten post i nie moge sie zapytac... chodzi o faceta oczywiscie :))

przez takie kobiety zaciera sie roznica miedzy mezczyznami i plcia piekna. juz wszyscy sie golimy, nakladamy maseczki itp :o facet jest tak skonstruowany - ma włosy! sama zobacz,ze jemu nie przeszkadzaja.... kiedys byly wrecz powodem do dumy...

Gość 1974
A MOJ MAZ MA KLATE OWLOSIONA I MOIM ZDANIEM -WYGLADA TO NIESAMOWICIE EROTYCZNIE .Kiedys tak dla zabawy sie caly ogolil caly i wygladal jak dla mnie niemesko

Gość klaudis
ja to bym mu powiedziała prosto z mostu i tyle przeciez to twój chłopak to co sie czaisz

Gość lipcowka...
a czy to wazneee WLOSY na klacie :D Dziewczyno ty chyba nie masz zmartwien.Jak ci przeszkadzaja to je ogol :D :p Moj tez ma i co nic z tego nie robie :P Zreszta nie to jest najwazniejsze :O Wazne jest to jaki jest he chyba,ze dla Ciebie to wlasnie sie liczy

Gość hehe facet
ktory ma 3.9 w bicu hahahaha ale sie usmiałam ...toc kobiety tyle mają.Facet to tak od 4.5 to dopiero facet. Ale niezla chudzina musi z niego byc szok szok szok

Gość ło maty maty
owłosiona klata u faceta to oznaka męskości to kobieta się depiluje i podkreśla swoją kobiecość i delikatność (gładkie cialko) według mnie o męsk aowłosiona klata jest bardzo pociągająca :P

Gość ło maty maty
owłosiona klata u faceta to oznaka męskości to kobieta się depiluje i podkreśla swoją kobiecość i delikatność (gładkie cialko) według mnie to męska owłosiona klata jest bardzo pociągająca :P