Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tixxi

przeczyszczenie

Polecane posty

Gość tixxi
jadam to co zwykle i nigdy nie mialam tych klopotow ,zmienilam anty ,ale to drugi cykl wiec chyba nie dlatego

Gość autko ---
wez rano na czczo 3 lyzki olejku rycynowego (zmieszaj z sokiem-da sie wypic) podziala na 99 procent-jak nic po 3 godz to do lekarza -tydzien to moze byc cos powaznego

Gość a wtrace sie
hej, i w koncu na co sie zdecydowalas? pomoglo? pozdrawiam

Gość tixxi
na recepte autka -wychlalam ten olejek z kubusiem (ochydne) ponad godzine temu i nic

Gość tixxi
wstretna ta mikstura , ale na przyszlosc nie bede czekala tygodnia (gdzie sie tyle tego w czlowieku pomiesci???() a , ruszylo mnie gdzies po 2ipul godz -dobrze ze bylam w domu

Gość ooo000
a ja wczoraj wzielam 3 razy xenne po dwie co godzine i na mnie nie dziala (nie wiezcie reklamom)

Gość mixi
ja xenne biore czasami i dziala 3x2 ? co masz anoreksje ?

Gość mona 333
na mnie xenna tez nie dziala -a olej rycynowy tak

Gość inna -...
kiedys przed przeswietlenien lekarz mi przepisal taki plyn "foswo -lax"jak pamietam i gonilo mnie po tym pul dnia (niedobre ,ale wypic sie da)

Gość ooooooooooooo

Gość Via Olka
Jeśli jesteś chora to idz do lekarza!! Jeśli tylko się boisz to poczytaj http://portalwiedzy.onet.pl/,11359,1411039,czasopisma.html wybrane fragmenty Chorzy z urojenia W erze Internetu nie ma nic łatwiejszego, jak wyszukać w sieci nową chorobę, która stanie się naszą obsesją. Coś tu wyczułem, czy to guz? Ostatnio często boli mnie głowa. Znowu jakoś nie mogę jeść. Mam wrażenie, że męczę się szybciej niż zwykle, a wchodząc na schody, dostaję zadyszki. Zdarzają mi się zaburzenia rytmu serca, czuję się, jakby serce miało mi wyskoczyć z piersi. Mam podrażnioną skórę, co to może być? Czasami mdli mnie i jest mi słabo. Coś boli mnie brzuch, czy to nie zapalenie wyrostka? Mam problemy ze snem... Medycyna i zdrowie: aktualności To tylko niektóre z wielu myśli, jakie prześladują ludzi panicznie bojących się choroby i wiecznie zmartwionych swoim stanem zdrowia. To hipochondrycy lub – jak trafnie określił ich w XVII wieku Molier – "chorzy z urojenia". Termin "hipochondria" pierwszy raz pojawił się w aforyzmach Hipokratesa.

Gość eeeemmma
to nie na temat (do via olki) ,tu chodzilo o srodki szybko dzialajace i nie do stosowania na codzien

Gość Olka Via
nie na temat? czyzby?

Gość eeeemmma
czyzby? -jak sie nie zalatwisz przez tydzien ,to tez bedziesz chciala cos skutecznego a nie dietki i owsianka

Gość ooo000
jestem jakas pokrecona-ruszylo mnie dopiero teraz,zamiast rano mialyscie tak kiedys?

Gość Kachu
Hej :) U mnie i pewnie nie tylko wygląda to w ten sposób, że u siebie w domu wszystko funkcjonuje idealnie. Zaznaczę, że odżywiam się zdrowo (dużo warzyw, owoców, żadnego białego pieczywa i słodyczy) oraz żyje aktywnie. Jednak jeśli wyjeżdzam i zmieniam otoczenie to pojawia się spory problem, bo nieżadko trwa to miesiąc (pobyt, nie zaparcie :). Problem potrafi wiele napsuć, bo jestem wzdęta, ociężała i ogolnie zniszczona psychicznie. Każda wizyta w toalecie to walka z miziernym skutkiem. KOSZMAR herbatki, tabletki nie dzialały, ale olej rycynowy powalił swoją skutecznością na kolana :) W moim przypadku, gdy bariera była psychika olej też sobie poradził :)