Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

AXE

Polecane posty

Od kilku dni ogladam w telewizji reklame AXE , zapewne wiecie o która chodzi i zastanawiam sie czy rzeczywiscie ten dezodorant tak działa i wywołuje ten sam efekt na kobietach jak w tej reklamie. Wystarczy byc wiec jak Robinson Cruzoe na Dominikanie używac AXE i nagle zeński desant sie zjawia ? Pozdrawiam pomaranczowe wpisy !!!

działa działa:P mój facet go używa i się nie może ode mnie opędzić :P

Gość Orangenlimoniade
Tak Pucio, powinienes zakupic.Na wszelki wypadek w ilosciach hurtowych..

hihi;) axe to efekt który wywołuje np sława, większe konto.. babki dostają pypcia a jeszcze rok wcześniej nie były zainteresowane jak A. lecą na korzyści. Myślę, że ważne, aby Jedna tak pędziła do domku by Ci niespodzianke sprawić, obiadek i deser przyrządzić, w pordróż zabrać:) A nie, że lecą setki... ale nie na Ciebie, a na to co wokół;) Tylko Miłość:) mam nadzieje, ze pamietasz;)

Axe (topór :O) nie działa jeśli nie masz dreswagona. Mogli nazać ten dezodorant Cleat (Knaga) zamiast AXE. Lepiej brzmi

Jezeli cztery litery ten temat jest nudny dla Ciebie w takim razie zastanawiam sie kim Ty mozesz byc....chyba nie dosłowienie cztery litery co ? :)

Ja uzywam zupełnie innych kosmetyków ale taka ilość kobiet biegnaca w jednym kierunku w tej reklamie czuje ze powoduje we mnie waniliową refleksje...moze zapytam w sklepie ? albo psikne sobie na próbke w sklepie i zobacze co sie zacznie dziac z kobietami...Zartuje odwołuje to co napisałem

jakis spostrzegawczy. Nick domyslny, a to zle? mialam sie podpisac :zakochana meduza czy chce umrzec r.4? A tak serio to mysle ze reklama pewnie podziala na sprzedaz, ale czy napedzi tyle kobiet do jakiegos faceta to watpie:p

waniliową refleksje :O O kórwa

zamiast axe uzyj swego spojrzenia;) lekkiego usmiechu i słow np ja widzę oczyma duszy;) O ile pamietam na takie inne;) to własnie działało:P :)

Proponuje abys zmieniła ten nick bo pomimo ze wyglada agresywnie jednak nie moze byc kojarzony z kobieta . Przeciez nie jestes synonimem lub symbolem czterech liter. Jestes kims wiecej, masz wnetrze, osobowosc i jak chcesz to raczej swoja persona mnie powal a bede jadł Ci z reki....hehehee

Oj Puciek Puciek tyle mnie znasz, ja nie potrzebuje aplauzu:P Pomyliło ci sie z A.;) ona chce ciągłych graulacji, braw itp:) Ja chce Ciebie :P Buziaczki gdzie? jak dobrze powiedziałam:)? za db odp buzile:P i to juz!

Oj Tamit Tamit...łaczy mnie wiele uczuć z Tobą bardzo sympatycznie piszesz, masz poczucie humoru, widze ze jestes inteligentna, ba nawet czuje ze jestes urzekajaca...ale czuje ze tego najważniejszego słowa wobec Ciebie nie moge jeszcze powiedziec...

Gość Orangenlimoniade
och..

Ale to nie o słowa chodzi...:) a o Ciebie..:) ote całe preludium.. wydłuzone:) Oj Puciuś Puciuś;)

Gość orange wife
ja też lubie dusić te słowa w sobie:P nosic je dla siebie co najwyzej gdziesik poezją pisac, jak ty mnie ja tobie:) ALe grzechem jest nie mieć je dla siebie , ale nie dawać spojrzenia, słów o pogodzie, uscisku reki tej drugeij urzekającej osobie:) :*:) - Your wife - orange:)

Wiesz ja nie tylko mam wydłuzone preludium..sposób w jaki pisze moze wskazywac na to....ze zawsze jest wstep w moim topiku .....bo tak czuje...ale oprócz preludium jest we mnie duzo wiecej i wiecej.....jest np. zakonczenie na.....chciałoby sie napisac na waniliowo ale sie.......

Gość Orangenlimoniade
hehe, waniliowe zakonczenie? :) Zawsze twierdzilam ze jestes zbok...:)

hehe, ja mam inny zaczerniony nick, ale ten tez sobie zastrzeglam zebys nie denerwowal sie ze pisze jakas pomarancza. Urzeklam juz niejednego;) :p

Gość orange wife
alesie wtydzisz rzec:P

Orangenlimoniade a czy nie sadzisz ze to słowo ZAWSZE Cie troszke gubi ? Czy zawsze jestes taka pomaranczowa, soczysta w słówka jak ja waniliowy ? Chociaz ostanio polubiłem soczek marchwiowy jednodniowy Marwit

moje wymarzone zakonczenie na mandelsona ! waniliowego;) Obieceujące;)

Gość Orangenlimoniade
Nie zawsze, tylko wtedy kiedy mam ochote.:) Nic mnie nie gubi , Ty waniliowy fantasto..

Tamit Czuje ze lubisz muzyke...mi często graja nutki w duszy....Hmmm Mendelson a potem tort z odrobina wanilii...niesamowita perspektywa pełna jak czuje czarujacej wirtuozerii...

Orangenlimoniade czuje ze nie jestes do konca taka pomaranczowa raczej jestes z domieszka kociego pazurka....

otóż to Puciu:) Nie tylko muzyke, słodycze, ale i litery, poezję lubię;) i powieście pisane życiem, o szczęsliwym, waniliowo-błekitnym mandalsonie:)

Gość kotek psotek
boshe..dobrze ze po swiecie chodzi niewielu takich "Puciów" bo oszalec moznaby bylo.. wszystko Ci sie kojarzy z wanilia? nawet kakao? nawet krowa milka? nawet kolo od roweru?:p...

Własnie nie ja mysle ze to zle, ze chodzi nas tak mało ale jak wiadomo to co cenne zawsze jest w mniejszosci....hehhe