Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

AXE

Polecane posty

Gość kotek psotek
jednym slowem:bialy kruk

Jak chcesz używac symboliki to lepiej napisz Młody Biały Tygrys bo jestem lwem zodiakalnym...

Timit Skoro już jestes dzis w takim jak czuje wspaniałym nastroju do ofiarowuje tu Tobie... 🌻🌻🌻 szczególnie za owe słowa

Wcale nie chce przez to powiedziec ze jest to cos szczególnego...poprostu taki dzisiejszy mały kaprys

raczje białY Tiger;P a nie kruk:P Och dziękuje, ślicznie:) Doceniam, bo wiem, że sam zbierałeś te cwiety;) Tak jak ten z Nocy i Dni;) te lilie wodne;) ah... piekny dzień:)👄

Wiem ze chciałabys abym tak bardzo przypominał ci owego bohatera Nocy i Dni ale u mnie to na odwrót jest, nie ja sie uganiam za dziewczynami ale one za mna...te kwiaty sam stworzyłem wirtualnie...ale jak chcesz załużmy ze sa to lilie

Popłynałem na Wyspę Hathor! - łodzią Magellana i tam je zebrałem te kwiaty dla Ciebie...wiec moze Cie kiedys na ta wyspe zabiore...

masz bujna wyobraznie co do mnie nie powiem nawet skrzywiona ale dzieki za wpis i za zainteresowanie....skrzywione co prawda hahahaaa

jak na razie widze ze sie wysilasz czytajac mój topik..to miłe...nie mam nic przeciwko tylko nie zasmiecaj go tak swoimi pomaranczowymi wpisami...hahahha

mialam kiedys faceta ktoremu kupilam Axe Africa.. jesso zapach super.. nie moglam mu sie oprzec :) nie wiem czy go jeszcze produkuja ..