Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbyciarz

Kto masturbowal sie w pracy???

Polecane posty

Gość odbyciarz

pytanie jak w temacie ? ciekawe czxy komus sie to zdarza a szczegolnie czy kobietom?:))) pozdrawiam

Gość AAAAAAAAAAAA
Temat: Jak powstrzymać odruch wymiotny? 1 2 10:43 majeczka marta Podczas zabawy w SCAT? Nie wiem, czy ze mną jest coś nie tak, ale nie potrafię przełknąć tego . Od razu zanoszę się wymiocinami. Jak to jest z wami? Podobno 90 procent ludzi uprawia Scat, więc jakoś sobie z tym radzą. W żadnej książce o sztuce kochania nie znalazłam odpowiedzi ani nawet wzmianki o tej formie zabawy. Pomocy!!! Mój mężczyzna bardzo to lubi i nie chcę go rozczarować. Pozdrawiam 10:51 Atak z boku Nie ma co się powstrzymywać zwymiotuj i to na niego. Jestem przekonany że będzie zadowolony i doceni twoją kreatywność. 10:52 lagi 90%?? to ja jestem w tych 10% cieszy mnie ten fakt wciąż śnię ..."Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć"... 10:53 zasrana sroda atak... i zycie stanie sie kolorowsze 10:55 walerka. czy skat to zabawy erotyczne z gównem ? jesli tak , to ja tez jestem w 10 procentach 10:56 Czarna IwI 90% uprawia scat? haha chyba to wymysl twojego lubego zebys tylko sie zgodzila, w kazdym badz razie jestem w tych 10% i dobrze mi z tym TAM BYŁAM..tam wrócę.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/8e87 a059a923475a.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/c9f6 a8694a939f19.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/af1d 44aef44b7c4e.html na żywo..http://www.makarska.hr/webcam/index.html 10:58 scatka zaawansowana to nie zależy tylko od Ciebie spróbuj delikatnie namówić swojego miśka na odpowiednią dietę, która uczyni smak stolca ciekawszym i bardziej przyjaznym należy odstawić (lub przynajmniej ograniczyć): bób, fasolę i inne rośliny strączkowe, boczek, słoninę, fast-foody oraz ciężkie zupy typu żurek. niech je białe mięso, dużo warzyw, brzoskwinie z puszki bardzo poprawiają smak i zapach... trzeba tylko chcieć pozdrawiam 11:04 Atak z boku Jeszcze parę osób napisze że jest w tych 10% i będę musiał zmienić dietę. 11:06 pijawka taaa..... Zbiczowalam sie... 11:08 zboczona starucha No to już wiemy jak poprawić smak gówna ale jak wytłuc te szkodliwe bakterie coli (czy jakoś tak)? Może trzeba zapić to wszystko domestosem lub rajdem (zabija na śmierć). Był taki topik gdzie ktoś udowadniał że 90% ludzi to robi lub marzy o tym więc Majeczka chyba się po prostu nabija z tego 11:09 buehehehehehehe ale debilki piszą na tym forum 11:10 90 to moze orala uprawia. kretynka! gownem to sie bawi z 2% najbardziej oblesnych typow na tym swiecie 11:28 dess28 starucha - bakteriami nie ma się co za bardzo przejmować one przecież są w układzie pokarmowym i znów je się tam wprowadza poprzez scat, nic się nie zmienia radzę tylko dobrze wypłukać usta po scacie, żeby nie było niemiłego zapachu my z mężem uprawiamy to i kiedyś tez myśleliśmy że prawie nikt oprócz nas... a kiedyś z kilkunastoma przyjaciółmi usiedliśmy sobie przy wódeczce i jak już wszyscy mieli wlane to więszkosć przyznała się że też to robi taka prawda! 11:30 zaden nick nie wchodzi ja sie przyznaje bez bicia...nie próbowałam ...mów do mnie jeszcze ludzie nas nie słyszą... słowa Twe dziwnie poją i kołyszą jak kwiatem każdym slowem Twym sie pieszczę... mów do mnie jeszcze... ]http://suwaczki.waszslub.pl/img-19930529018018 30.png http://www.szipszop.pl/tickers/18425.gif[/ img] 11:30 to po co z nim jesteś żrecie gówno ?????????????????????????????????????????????? poj**any świat ... 11:32 dess28 to jest najpełniejsza akceptacja ukochanej osoby, jesteś w stanie to zrozumieć??? 11:35 ja znam prawdę nie 11:36 zboczona starucha Dziękuję za porady ale nie skorzystam. Wolę swoją akceptację wyrażać choćby przez oral. 11:39 miauczydelko a ja chocby przez anal... zapachem nocy wracam w dzien.. http://teledyski.onet.pl/10172,1551730,teledys ki.html 11:41 VomitFan a ja poprzez vomit rzygać mi się chce - nomen omen - jak słyszę o scat!!! gdzie scatowi do szlachetnego vomitu... 11:41 rozgwieżdżone niebo 0 RRRRRRRRRREEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTYYYYYYYYYYYYYY bez komentarza " najpełniejsza akceptacja ukochanej osoby" CO ZA BZDURA!!!!!!!!!!! ze niby co jak nie jem stolca mojego Kochania to go nie akceptuje? W ZYCIU MI NIE PRZYSZŁO DO GŁOWY ZE COŚ TAKIEGO ISTNIEJE I LUDZIE TAK POSTĘPUJĄ.. LEPIEJ MI BYŁO ŻYC BEZ TEJ ŚWIADOMOSCI ALE DOBRA TO WASZ TOPIC, JA SIĘ Z NIEGO WYpISUJE.. W ZYCIU NIE SŁYSZAŁAM O CZYMŚ BARDFIEJ OHYDNYM. i ze to jest w ogóle jakas sztuka kochania to jużprzekracza moje możliwosci percepcyjne. i z miłoscia do drugiej osoby nie ma jak dla mnie nic wspólnego... SZOK!!!!!!!!!!!!!! 11:43 buhhahhhhhhhahhhaaaaaa dess - no sorry, ja swojego ukochanego akceptuję przez inne rzeczy... a Ty nie wmawiaj ludziom, że jakieś ohydne zboczenie jest normalne i zaj**iste i że to z nami jest coś nie tak 11:45 dess28 nie mówię, że coś jest z Wami nie tak po prostu jeszcze nie weszliście na ten poziom... może nigdy się do niego nie zbliżycie... co nie znaczy, że jesteście duchowymi kalekami czy coś takiego 11:47 buhhahhhhhhhahhhaaaaaa nie chcę Cię obrazić, bo jesteś sympatyczna i uprzejma, ale no sorry, mam nadzieję, że nigdy nie wejdę na ten poziom 11:53 kociak69 haha, rozbawiła mnie ta dyskusja Do tych 10 procent, którzy brzydzą się scatem: rozumiem, że połykając spermę partnera nie macie jakichś zahamowań, tak? Czyli wy jesteście "normalni". A jednak macie tak samo nierówno pod sufitem, bo podnieca was zjadanie wydzielin fizjologicznych. Niby w czym gówno ma być gorsze od spermy? 11:53 Kobiety są z Wenus Ja jednak pozostane na swoim poziomie.......... i juz bez komentarza.. 11:55 Atak z boku Czytając te wypowiedzi naprawdę wydaje mi się że moje życie erotyczne jest jakieś puste. Ale przez scat może się zmieni. Tak bardzo chcę osiągnąć najwyższy poziom, nirvanę seksu. No i ta pełna akceptacja.... 11:57 a co to jest wogole ten scat.. 11:58 kociak jebnij się w łeb jakie 10 % ????????? 12:01 zboczona starucha Kociak ---> Sperma nie śmierdzi i nie zawiera szkodliwych bakterii - no chyba że facet jakiś chory. A idąc tokiem Twojego rozumowania to ślinę też by podobnie należało traktować. 12:01 KAMICZKA_EL mój były facet też chciał żebyśmy to robili i powiedziałam że ok, to może być nawet podniecające ale po prostu ustaliłam pewne granice np: nigdy nie godziłam się na to gdy miał rozwolnienie, miała zapowiedziane że gdy mnie w tym względzie oszuka - koniec z tą zabawą dopuszczałam tylko małe, twarde bobki które łatwo mogłam rozgryźć i przełknąć po drugie - dieta, o tym tez ktoś już pisał po trzecie - to mógł być tylko dodatek, raczej jako niezbyt częste urozmaicenie a nie coś codziennego no i było całkiem nieźle ale rozstaliśmy się bo dla niego było ważniejsze latanie i kosmos... siedzi teraz na stażu w NASA e, tam... już powoli przestaję o nim myśleć

Gość hfhn
no, póki pracowałam w biurze i miałam swój boks (;D) zdarzyło mi się parę razy

Gość szymon majewski
ja zawsze wale ale chowam sie w kiblu lub za drzwiami mam nadzieje ze nie ma kamer

Gość Stefan M
ja sie wprawdzie nie masturbowalem ale mialem seks z 18-letnia sprzataczka