Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajjacy

jak sie zachowywac

Polecane posty

Gość pytajjacy

zeby kobieta dostrzegla w facecie potencjalnego partnera a nie przyjaciela??

Gość przelecieć ją
niech poczuje męskość

to zależy od kobiety... Ale są takie jak ja, co widzą w facecie partnera czyli potencjalnego męża:) kiedy ów on: ma empatię, inteligencję, wrażliwość, romantyzm nie klnie, jest kulturalny, oczytany, ale.. ma to coś - jest ciepły, w sposobie bycia:) z tym to się chyba człowiek rodzi:) Na świat patrzy sercem:) przynosi kwiatki, tepolne,jednym słowem wie, co dana kobieta kocha i tak sprawia jej radość. Ważna rzecz i nie do opisannia to sposob relacji z ludzmi... podejscie do wielu wielu spraw.. to co poznałam podobało mi się np to o Matcinie z czapką.. fajnie to rozegrał... ajego kolega sie wkurzył:P długo by pisac. Najlepiej byc sobą. Dla mnie mój mąż=partner musi być człowiekiem, któremu powierzam moje nie tylko serce ale i sprawy, tajemnice, cos jak zwierzenia. Uafmy sobie i mowimy sobie to co chcemy powiedziec. Czesto kobiety zwierzaja sie przyjaciolkom itp ale zaręczam, żezwiązek bez takiego zaufania zwierzenia jest słabszy... bo to z tym człowiekiem tworzymy zycie i trzeba mu ufac aby mu sie zwierzac np z probelmow z pracy, z jakims tam człowiekiem itp