Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Szukam prysiegi małżeńskiej, ktora mówia nowożeńcy ktorzy złapali welon i muc

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość pomieszanie z poplątaniem

Gość jest taka przysięga dla jaj
śmieszne teksty w niej się wygłasza...

Kochany mężu. Uroczyście przysięgam Tobie, że nie zawiodę Cie nigdy, wstydu Ci nie narobię. I nawet gdybyś był pijany, nigdy nie odwrócę się do ściany. Nie będę się z Tobą bić. Nie zapuszczę żurawia do portwela Twego, nie sięgnę po zaskórniaki, ż do 1-szego. Troskliwą opieką czule cię otoczę, i na skacowaną główkę. gąbką czoło zmoczę. Po balandze z kumplami, nie będe Cię spowiadać, i smaczne śniadanka do łóżka podawać. Ponadto przysięgam Tobie, tyle dzieci Ci urodzić, ile w pocie czola, potrafisz mi zrobic. A gdybym Cię zawiodła, zmarnowała życia choć kawłlek, niech mnie ukaże sprawiedliwa teściowa i w jej ręku wałek. Pan Młody: Kochana żono. Uroczyście przysięgam, na świadków biorąc gości, że kochać Cie będę mocno i dochowam wierności. Nigdy złego słowa nie powiem o teściowej. Oddawać będę wypłatę. Przyżekam uroczyście, że nigdy się nie skuszę na wedrówki po barach z kumplami nie ruszę. Chętnie będę z Toba śniadanka jadł w łóżku, i wielkiej podzięce, całowal po brzuszku. Wszystkie kobietki odstawię na stronę, do końca życia, będę kochał tylko żonę. A gdybym słowa nie dotrzymał, sprowokował łzy niewieście, niech mnie ukarzą sprawiedliwi teście.

Ja.......,biorę sobie ciebie.........., od czasu do czasu, na siebie, żeby ci dobrze było, pieniądze żebyś wszystkie oddawała, dobrze gospodarzyła, dużo dzieci urodziła i szczęśliwa ze mną była. Ja.......,biorę sobie ciebie......... za męża, żebyś mało spał, rano,w południe i w nocy i po północy, mnie kochał i na resztę godzin jeszcze siły miał.

Gość myślę że szkoda waszej pary
może przepiszcie to w jej języku bo nie zrozumie :O

Gość ale wiocha
znów i znów wiocha

O kurcze! Skopiowałam to z forum wizaż, nie czytajac i nawaliłam byków....sorki