Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disqi

Koty nie mają startu do psów!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość disqi

Taka jest prawda i nikt tego nie zmieni!!! A Wy dziwaczki-kociary mozecie sobie pisac te bzudy. Koty są: -wredne -nieobliczalne-w każdej chwili mogą udrapac, ugryzc,"rzucic" się na swojego właściciela -nie przywiązują się do człowieka tylko do miejsca, nieuczuciowe -to samotniki, mają swój świat i waa od nich -śmierdzą, roznoszą choroby któymi może zarazic się człowiek chociażby toksoplazmoza -próbują dominowac i łaskawie polubią właściciela kiedy ten wlezie kotu w dupę i będzie mu usługiwał jak służący.Czyli sympatia za obskakiwanie -są przeważnie ponure -są drapieżnikami Psy są prawdziwymi przyjaciółmi, kochają właścicieli za to jacy są, bezwarunkową miłością, okazują przywiązanie do człowieka nie do miejsca:)pies to towarzysz na całe życie,jego nie trzeba się obawawiac że nagle coś mu odbije i ugryzie! TAKIEGO PRZYJACIELA JAK PIES KAŻDY CZŁOWIEK CHCIAŁBY TEZ MIEC W DRUGIM CZŁOWIEKU-NA KTÓREGO ZAWSZE MOŻE LICZYC A NIE TYLKO WTEDY KIEDY POZYCZY MU 10 TYS. [PRZEŁŻENIE NA KOTA :-D] PSY I TYLKO PSY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jak ty mało wiesz

Gość popieram tylko psiaki
koty są dzikie i nigdy nie moża im na 100% zaufaś:( miałam i psy i koty i to cała prawda.Pies jest nie do przebicia

Gość izz...
ja mam psa , ale bez przegiec, kazdy ma zwierzaka jaki mu najbardziej odpowiada i tyle

Gość fissi
pewnie że tylko psinki:) a kocury mają takie same ludzkie dziwolągi jak e zwierzęta lub leniuchy-z psem trzeba wychodzic, jest bardziej absorbujący......

Gość popierammmmmmmmm

Gość rewerer
nieprawda Koty nie przywiązują się do miejsc. Właśnie się przeprowadziliśmy z ukochanym 30 km od naszego domu i koty od pierwszego dnia się zaaklimatyzowały. Koty śmierdzą? :D No sorry, ale to psy śmierdzą. Psy są obleśne. Dyszą, ślina im kapie, non stop sobie liżą penisa (który ma skłonność wyskakiwać jak szminka) i tyłek, mają umorusane zadki od kupy. Koty to czyścioszki, ciągle się myją, pachną, nigdy nie widziałąm żeby miały osrane dupy. Psy pierdzą, u kota jeszcze nie słyszałam. Wg mnie to kot jest wierniejszy. Kot się przywiąże do jednego człowieka i innych nie lubi. Jest wredny. Ale dla obcych. A psy są fałszywe, jak dostaną żarcie i są głaskane to nawet obcego polubią. Są drapieżnikami to fakt... Ale pies też potrafi zagryźć kota albo kurę. Co więcej - potrafią się gryźć same z sobą. Koty jedynie co to się ofukują i drapną. Koty są bardziej intymne. Seks uprawiają tam, gdzie nikt ich nie widzi. Mają długie gody, biegają, miauczą. Psy robią to wszędzie i nie dbają o prywatność. Ale pieski też kocham. :) Mam dwa. :) JEdnak to cop napisałeś jest głupie.

Gość ja Szczomb ty grys
Jaszczomby pięknie na balkonie wyglondajom

Gość dziwaczka-kociara
"-wredne" wredni to są ludzie (niektórzy) "nieobliczalne-w każdej chwili mogą udrapac, ugryzc,"rzucic" się na swojego właściciela" każde zwierzę jest niebliczalne, bo to ...zwierzę jeszcze nie słyszałam żeby jakiś kot kogoś zagryzł "-nie przywiązują się do człowieka tylko do miejsca, nieuczuciowe' niewiadomo do czego się "przywiązuje" ani pies ani kot. i co to znaczy "przywiązuje" "-to samotniki, mają swój świat i waa od nich" ja też taka jestem, pasujemy do siebie:P samotnictwo jest oznaką inteligencji głupi ludzie są tak glupi że nie mogą sami z sobą wytrzymać "śmierdzą, roznoszą choroby któymi może zarazic się człowiek chociażby toksoplazmoza" koty nie śmierdzą! śmierdzą odchody kotów, które niestety musimy przechowywać w domach, ponieważ kota nie można ubrać w smycz i zmusić do wywalenia wielkiego kloca na środku chodnika, którego póżniej ktoś sprzątnie... albo się rozniesie na butach "-próbują dominowac i łaskawie polubią właściciela kiedy ten wlezie kotu w d**ę i będzie mu usługiwał jak służący.Czyli sympatia za obskakiwanie" ja nie lubię jak mi ktoś włazi w dupę. zdobycie sympatii kota to zaszczyt na który nie każdy zasługuje "-są przeważnie ponure" to fakt nie sikają po nogach na widok właściciela i nie ślinią się jak głupie na widok szynki koty są spokojne i poważne - i są dla takich ludzi "-są drapieżnikami" a psy to kurwa pacyfiści

Gość dziwaczka-kociara
aha jeszcze toksoplazmowa najczęściej zakażają się nią ludzie po zjedzeniu niedogotowanego/niedosmażonego mięsa kobiety które mają kota "od dziecka" prawdopodobnie nabyły przeciwciała, co sprawia że w czasie ciąży nie zarażą sie poraz pierwszy toksoplazmozą, co może być katastrofalne dla płodu

o kotach nie masz zielonego pojecia wiec nie powinnas o nich pisac, bo wypisujesz bzdury. mam 4 koty i psa. psy kochaja inaczej niz koty , psy beda kochac nawet pana , ktory jest dla nich niedobry ; koty ODWZAJEMNIAJA MILOSC - tzn. wyczuja szybko nieszczerosc i nigdy nie obdarza miloscia kogos , kto ich nie kocha. tak wiec dla ciebie prawdopodobnie koty sa wredne bo ty dla nich taka jestes. koty zawsze pachna i sa czyste , pieski niestety smierdza. kot szybko uczy sie zalatwiac do kuwety , z nauka czystosci u pieskow trwa to znacznie dluzej. koty przywiazuja sie nie do miejsca ale do czlowieka. nasze koty zawsze wedruja po mieszkaniu za nami , gdy wieczorem siedzimy w goscinnym pokoju i ogladamy telewizje , one zawsze ida z nami. gdy wracam do domu po kilkudniowej nieobecnosci - one z radoscia pedza do mnie - jak psy. ja je po prostu kocham - wiec otrzymuje to samo od nich. a to , ze one sa drapieznikami - to cudowne! tak ma byc. a mnie jakos nie drapia.

Gość ja miałam koty
i to wszystko co napisane jest prawda:( koty śmierdzą, moje wicerały się we własne odchody drapały i gryzły nie tylko siebie ale i własciciela.Koty polują na myszy, rzadko kiedy pies zagryzie inne zwierze. rozbroił mnie tekst z penisem jak szminkaz tego co wiem suczki penisów nie mają:-D koty za to w brzydliwy sposób zaznaczają teren cuchnącym moczem i w dupie mają z kim przebywają.Albo łaszą się do wszystkich jak popadnie albo na wszystkich fuczą i mają gdzies własciciela...

Gość rerqer
a znacie to? - Czemu psy liżą sobie fiuty? -.. bo mogą!

Gość rerqer
a znacie to? - Czemu psy liżą sobie fiuty? -.. bo mogą!

Gość koty mogą
zjeść właściciela... znane sa takie przypadki...

Gość 54343545
o kurde, to ja od dziś nie wpuszczam kota do domu, boję się że mnie znienacka połknie, a przynajmniej z zaskoczenia zacznie ogryzać mi uszy

Gość a znacie to
W sklepie zoologicznym Jasio pyta sprzedawcę: - Czy są małe rekiny? - A po co Ci rekin? - Chcę dać nauczkę mojemu kotu, który ciągle wyjada rybki z akwarium.

Gość koty sa paskudne

Gość i prawidlowo
ze koty sa paskudne dla falszywych ludzi. do byle kogo sie nie lasza tak jak psy.

A tam bzdura- ja wykastrowałam kocura i jest wierny jak 3 psy. Kochany jest, cały czas przy mnie i zawsze jak go zawołam to przyjdzie, nigdy mnie nie podrapał., a właśnie pies mnie czasem olewa.

Gość kasza manna
do ja mialam koty - i dobrze, ze ich juz nie masz - dobrze dla tych kotow oczywiscie. kocurka nalezy wykastrowac i nie bedzie znaczyl terenu - sprawa prosta ale trzeba troche o kotach wiedziec. i jeszcze jedno - psy sa fuj !! zbieraja wiecznie odchody z ulicy i je zjadaja. koty tego nie robia.

Gość do kaszy manny
ale pierdolisz bez sensu, mam psiaka i NIGDY nie zdarzyło mu sie zjadać kup. Tryknij se barana o ścianę bo pieprzysz trzy po trzy.

Gość kasza manna
ty sie puknij - to jest prawda niestety. psy sa feeee

Gość do kaszy manny
sama pewnie zjadasz gówna i myślisz, że psy też.

Gość rewerer
to nie tak że psy są fuj. :) Ja, jak pisałam, lubię pieski. Mam 2 koty, 2 psy i to co napisał autor topiku to stek bredni. Lubię spać z kotami, bo są ciepłe, pachną, są czyściutkie. Spałam z psem, to była ciężka noc. Chrapał, sapał, co chwilę budziło mnie to "chlipanie" ozora i stękanie gdy z namaszczeniem lizał sobie jaja. Pierdział. Jak chodził po pokoju to zbudziłby umarłego. Cięzkie toto, stękające, pazury uderzały o podłogę. Jak koty idzie to go nie słychać. Jest cichutki. Kot nie zionie ci w twarz swoim nieziemskim rybim oddechem, jak to robią szczęśliwe psy, demonstrując wnętrze swojej jamy ustnej i gardła, a język dynda gdzieś w okolicy szyi. Nigdy żaden kot mnie nie podrapał. Pies też nie. Kota możesz samego zostawić na 2 dni z miską żarcia i nic się nie stanie. Psa nie można.

Gość kasza manna
wolalabym przeczytac jakies przemyslane argumenty , skoro nie masz niczego madrego do napisania - lepiej nic nie pisac i sie nie osmieszac.

Gość kasza manna
moja powyzsza wypowiedz byla do "do kaszy manny". ja oprocz kotow mam tez psa i to co pisze nie jest wziete z ksiezyca. koty tez spia ze mna , pies niestety nie moze bo mu nie pozwalam, mimo ze jest przekochanym psiakiem.

Gość koty są the best
mają duszę i charakter.

Gość no raczysz żartować
!!! psa " nie trzeba się obawawiac że nagle coś mu odbije i ugryzie! "