Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwak

siwienie w młodym wieku

Polecane posty

Gość siwak

co to jest mam pierwsze siwe włosy w wieku-:(30 lat!!! nie chce ich miec pomocy jak temu zaradzic przeciez nie ogole sie na łyso(chociaz mógłbym)

Gość vino
Nie martw się ja mam 24 lata i też siwieję...

siwak nie martw się, co zrobić, niektórzy tak mają, ja mam kolege który już w liceum zaczął siwiec... moze uwarunkowania genetyczne? a jak miał Twój ojciec, albo dziadek....?

Gość a moze za duzo nerwow
lub seksu?

Gość salowa rysia
siwak , 30 lat to juz wcale nie tak wczesnie - mam kolezanki , co siwialy w wieku 23 lat , wiec nie jest z toba tak zle :)

Gość siwak
mój ojciec ma 56 lat i...kilka siwych włosów na głowie ja jestem w sumie bardziej siwy od niego,juz niewiem do jakiego drania:) w swojej rodzinie sie z tym wrodziłem

Gość siwak
ma ktos jeszcze problem z wczesnym siwieniem

Gość OIOI
JA MAM 26 LAT I KILKA SIWYCH WŁOSÓW NA SKRONI :(

Gość butiksa
ja mam 23 lata i tez juz pare siwych włosow :(

Gość kobioł
znam kola który osiwiał całkoqwicie w wieku 27 lat

Gość młoda siwa
Tak? A co ja mam powiedzieć, mam dopiero 16 lat i już masę siwych włosów, jestem przekonana, ze jest to spowodowane silnymi stresami, które przezywam każdego dnia, dlatego idę z tym do specjalisty, a włosów nie chcę farbować, bo jestem jeszcze młoda

Gość trochę wcześnie ale
generalnie zaczyna się siwieć po 30-ce, oczywiście pomalutku. Ja też w tym wieku zaczęłam, teraz - 10 lat później większość włosów (zwłaszcza tych z przodu głowy) mam zupełnie siwych. I tylko dlatego farbuję, chyba nie ma innego wyjścia. To jest też dziedziczne - dowiedz się, w jakim wieku zaczęto siwieć u ciebie w rodzinie - rodzice, dziadkowie....

Gość Marcin91
ja mam w sierpniu 18 i od roku już siwieje, co dziwne tylko z lewej strony... nie wiem czym to jest spowodowane...aż strach pomyśleć co bedzie w wieku 25- 30 lat... :(

Gość egreta
Ja takze juz mam siwe wloski, zwlaszcza na lewej skroni, mam 23 lata i jestem "SIWIEJACA PANNA MLODA"... he he he. A z problemem radze sobie w dosc czasochlonny sposob, a mianowicie usowam je penseta.Czy jest wogole jakis lekarz ktory moglby mi cos madrego poradzic?

No siwak to jestes prawdziwym szczęsciarzem ja miałam pierwsze siwe włosy juzw wieku 18 lat a w wieku 30 zaraz po tych urodzinach zobaczyłam jakiegos dnia w lustrze że wszystkie włosy naraz zaczęły odrastać siwe do dzisiaj nie wiem dlaczego naraz wszystkie zaczęły siwieć no i od 9 lat muszę farbować naz na trzy tygodnie bo inaczej się nie da żyć więc naprawde jestes szczęsciarzem

Gość l+i+i+i+i+
hehehe..moj facet ma niespełna 26 lat i 30% siwych wlosów ;)

Gdybym miala sie przejmowac siwymi wlosami w wieku 30 lat to bym chyba nie miala prawa dozyc tych 30stu. Mam 27 lat i siwe wlosy,kore namietnie faruje od ponad 7 lat u fryzjera. Czym Ty sie przejmujesz? nie zycze Ci zmartwien ale takie zmartwienie t nie jest zmartwienie.

Gość 30 to i tak pozno
ja zaczelam siewiec okolo 18 r.z. pojedyncze wloski. Teraz mam ich duzo wiecej i coraz czesciej sie pojawiaja. podejrzewam ze wym tepie 0k 30, czyli za 4 lata bede calkiem siwa. wiem ze sa tzw. odsiwiacze, ktore przywracaja siwym wlosom ich dawny kolor. Jeszcze nie probowalam ale chyba czas zaczac.

Gość egreta
Przyczyna i proces tworzenia się siwych już są mi znane, ale jak uporać się z problemem?

Gość egreta
... żeby tak szybko nie siwieć?

Gość Klaudy$
Ja mam lat 14 i juz pokazuja mi sie siwe włosy:( co mam zrobic? moze mi cos jest?

Gość eelllaaa
Ja mam 19 lat i od jakiś 5 lat mam siwe włosy na czubku głowy (około 10), wycinam je i powoli robi się ich coraz mniej.