Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgodny z prawem

skończyłaś 15 lat, mogę się zasponsorować, ale oczekuję ostrego sexu

Polecane posty

Gość zgodny z prawem
e tam, przesadzacie, przecież to normalne że dojrzały mężczyzna ma młoda kochankę. kilu moich kolegów też ma młode dziewczyny. nie widzę powodów, żeby mnie nazywać zboczeńcem, nie robię nic złego albo niezgodnego z prawem

Gość ej dupiszonek
Ja szukam jakiegos starszego partnera do wspolnych zabaw mesko-meskich. Oferta jest poważna. Dozorca Marian mi juz nie wsytracza, on nie rozumie, że niektorzy mają szersze horyzonty niz tylko zakupy w Biedronce i kładzenie sobie na brzuchu plasterków szynki z miesnego stoiska w Biedronce :| :classic_cool:

Gość zgodny z prawem
Pracuje jako kanalarz, a po godzinach mam prężnie prosperującą firmę i zawdzięczam to tylko sprytowi i inteligencji, bo jeszcze nigdy nie zostałem złapany na wynoszeniu z magazynu draży kokosowych, a na wypadk wpadki opracowałem błyskotliwą wymówkę - mówię, że to kulki analne. :-p

Gość ej dupiszonek
podeślij coś ;) może sobie pogadamy :D spadam - będę ze 2h 🖐️

Gość Verba
Pewnie że przesadzamy. W koncu związek 15 latki i 48 latka to norma. jak tatuś z córeczką. Jak ładnie ;-). Ej, dziadku naprawdę nie uważasz, ze to Ty przesadzasz?

Gość zgodny z prawem
moralność? a jaki to ma związek, mnie podnieca dziewczyna która ma skończone 15 lat. i stać mnie na nią. to wszystko

Gość hahahahhha
za parę lat będzie cię podniecała twoja wnuczka :o

Gość a póki co
pozostaje ci cwiczyc na garstce stary zboczku wiadomo że ci tu zadna nie odpisze więc piszesz zeby sobie pogadać o swoich chorych fantazjach , są młode dziwki ale dlaczego nie 18 lat? za stara dla ciebie?

Gość Verba
Faktycznie pytanie o moralnosc do Ciebie nie pasuje zgodny z prawem skoro mowisz, ze Cie "stac na kobiete" ;-)

Gość zgodny z prawem
przez parę miesięcy spotykałem się z fajną 16 latką ale niestety wyprowadziła się z rodzicami do innego miasta. w łóżku była naprawdę niezła, choć musiałem ja wiele nauczyć

Gość zaraz gliny mu wpadną
na chatę, bo na pewno mają już jego ip

Gość zgodny z prawem
sex z osobami powyżej 15 lat nie jest niezgodny z prawem

Gość karrambaa
A 20-latka o wygladzie 15-latki?

Gość KonikMały
panie prawnik a czemu taka młoda??? to takie az dla ciebie ważne :>

Gość Atak z boku
Chyba nie liczysz na profity finansowe. Facet wyraźnie napisał że będzie siebie sponsorował.

Gość zmien sobie
jak na razie to stac cie na pierdolenie farmazonow, bogaty facet znalazl by sobie sposob na zaspokojenie chorych chuci, a nie pierdolenie glupot na babskim forum. Spadaj zboczencu!!!!!!

Gość zgodny z prawem
nie musi być aż tak młoda. Może być nawet stara. Byle nie miała więcej niż 17 lat :D

Gość pojedz do katowic-ligota
z czy ty staruchu do mlodziezy? Zbadaj sobie cholesterol, zamow, koronografie. Bo cie dziewcze zajebie w pierwszym podejsciu.

Gość Mbwana Malloutte z Kenii
zgodne z prawem - jak ciem dopasc nasz drudzina od basket ball zrobimy czi z twój tylek Olimpic Games ty być bad men

Gość oczarowaaana
jeśli jestem zainteresowana, jak mamy się skontaktowac?

Gość Lady_Gothic
o ty skurwysynu! pedale

Gość stare flądry zazdroszczą
15-latkom brania i zieją jadem. One same muszą płacić 2000, żeby im ktoś komin przeczyścił.

Gość pozdro6OO
skonczyłam 15 latek, w sumie mam juz 58 ale ok pasuje daj namiary na siebie.

Gość ukakabukaka
jetsem wysoka, mam dlugie nogi, ale mam cellulitis:) oddpadam?gole sie i nie jestem dziewica. mam 17 lat. w tym roku, w listopadzie 18. a co z dojazdem?

Gość Pirellia
Jak dla mnie jesteś strasznie żałosnym zboczeńcem. Ja w ogóle nie rozumiem jaką przyjemność ma facet w posuwaniu 15-stolatki. I zastanów się, jak to możliwe, żeby rodzice nie mieli nic przeciwko temu??? Chyba, że znajdziesz sobie jakąś niedomytą biedaczkę z rodziny patologicznej, gdzie cały czas chleją i nic innego ich nie obchodzi.

Gość Malwaaa
Gdybyś jeszcze miał te 40 lat, a najlepiej ok. 30 twoja oferta może i byłaby do przemyślenia. Ale mając 48 jak dla mnie odpadasz. Bo na siłę to mógłbyś być nawet dziadkiem takiej 15-stoletniej dziewczyny. :) To ohydne.

Gość Malwaaa
A znając życie możesz nawet więcej lat. :) Często bywa tak, że podaje się mniej. Kiedyś moja koleżanka miała mieć sponsora. Umówiła się z facetem dlatego, że naprawdę bardzo potrzebowała kasy. Facet powiedział, że ma 38 lat, a od razu było widać, że to jakiś stary dziad.

Gość Angletka
Pierdolony stary zboczeniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!