Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lagi

cos bym porobiła...

Polecane posty

hmm... i do tego napisałaś że... \"przebieranki na codzien, zawsze wypachniona, wygolona i chętna i co? d**a blada\" hmm... wszystko to co napisałaś uwielbiam w kobietach... do tego dodałbym jeszcze szpilki:) moja niestety nie lubi przebieranek, wypachniona jest od wielkiego dzwona (minimialistka), prrzystrzyżona, ale nie wygolona (co mnie cholernie drażni) i bez chęci...

-> zboczona jak chciałam mojemu lodzika rannego sprezentowac, to stwierdził ze do południa to wcale nie lubi...o zesz kur*^%^ - a nocy jakbym cię zaatakowała - ..no nie wiem - :( to kiedy kurwa??? Morfeusz to nie mój mąż i nie będzie nim nigdy, taki układ ;) zawsze mogę zrezygnować, ale nie chcę bo go kocham, to po 1 po 2 na początku mieliscie wspólne priorytety, to od kiedy zaczęło się tak u Was psuc? czy masz do niej jakies zastrzeżenia - oprócz sexu? po 3, próbujesz skruszyć ten lód? ..ale tak wg jej scenariusza

skruszyć lód...według jej scenariusza...ale Ona do cholery nie ma żadnego scenariusza...rozumiesz... Piszesz że przebieranki uprawiasz...pewnie swojego w drzwiach w bieliźnie witasz i czekasz aż się na Ciebie rzuci... u mnie.... nic z tych rzeczy... na przestrzeni swojego długiego małżeńskiego zycia nigdy nie byłem zaskoczony tak jak może Ty witasz swojego męża... Ona całe życie wychodzi z założenia że to facet za kazdym razem powinien się wysilić... i jesli zechce wziąść to owszem niech sobie bierze... ale to wcale nie zachęca i nie nakręca związku... W związku to 2 strony wzajemnie powinny się nakręcać... a nie tylko jedna tryskać pomysłami... a druga po chwil namysłu z mocno drwiącym lub zdegustowanym głosem powie krótkie \"TA\"... TA nie tylko w słowach...ale i w czynach... na zasadzie odp.....l się

ja też wychodze z założenia że facet ma się starać, ale po równo każda ze stron jak go witam? ano było tak, ze wracam z pracy (taki miałam scenariusz) :P pończochy, szpilki...i atakuję go w kuchni na krześle..pasuje? ok! bardzo się cieszę ale ile można wykazywać inicjatywe? moja samoocena spada do zera (a to cholerne libido skacze w górę :P ) jako kobieta tez chce być zdobywana, adorowana, to nie ja nosze spodnie w tym związku! złamanego 🌼 nie dostałam od ostatniej randki :( wiesz co? płakac mi się chce..tylko że w pracy nie wypada

pończochy, szpilki...i atakuję go w kuchni na krześle..pasuje? mi zdecydoanie by odpowiadało... lubię kobiety które mają scenarisze w głowie... a co byś powiedziała na to... wracam wcześniej z pracy niż zwylkle...wchodzisz do mieszkania i od progu rozsypane róże...aż do samej łazienki... zaglądasz do środka a tam porozstawiane podpłomyki bardzo gęsto...porozrzucane płatki róż...których jest pełno również w wannie a przy wannie dwa kieliszki ze zmrożonym szampanem... zrzuciłabyś w tym momencie ubranie??;)

Muszti... Ty jako musztarda lubisz ostro pojechać;):D ale Ci wybaczam bo Cie lubie:)

-> musztarda w chwili desperacji (a w takowej się znajduję :P ) to nawet truskawki z majonezem mogą być :D o płatkach róż to se mogę pomarzyć no teraz to już rycze 😭 -> Morfeusz weź mnie...nie drażnij :(

wiem...pewnie preferujesz zdecydowanie kaszanke salceson i połówke na stole ...oraz kiszone ogórki na zagrychę:P:D nie ma się co ceregelić tylko od razu na zywioł... przejść do konkretów:D

mumi... no co ja mam powiedzieć... ja sam jestem rozdrażniony i pobudzony... facet z taką wyobraźnią... a tu kicha...

-> musztarda weź no prosze, nie czytałas czy co? ja kocham jaśniepana a z Morfeuszem to se mogę poklikac :) czysta desperacja

musztarda... wiesz potrawa dla węglarza jest jedną z najtańszych (tańsza niż krewetki w sosie czosnkowym) bo robi się ją z jajek i boczku... jest za to bardzo energetyczna...a póżniej po niej taki węglarz dostaje takiego poweru... że później w tą komórkę to może ładować i ładować... ten węgiel ma się rozumieć... a przy tym jego pierwotne ruchy (odruchy)... typowy samiec... od razu mi się przypomiał Staszek z filmu MIŚ (też był węglarzem i nie był wymagający).:D:D:D:D

-> musztarda ależ wtrancaj sie :D :D chętnie poznam Twoją opinię o lodowcach :P

ale Morfi chyba ślepy nie był jak brał lodowiec, nie? chyba, że: \"..po slubie kochany\" :( na początku to było..nieźle, żadne tam fajerwerki..było nieźle a teraz mam dramat w dwóch aktach: 1 akt ja -> atak -> sex 2 akt on -> sen :( pewnie mnie zdradza..stad to zmęczenie

że się tak wtrącę, bom doczytał o znakach mniej i bardziej ognistych i związanym z tym temperamencie (i jego braku:P) ja czuję się jak męskie wydanie mumi - jestem zodiakalnym lwem i w TEJ sferze jestem wręcz niewyżyty, fantazji, inicjatywy mi nie brakuje... moje drugie pół to strzelec... i pasuje do opisu lwicy Morfiego... wspominki o seksi bieliznie czy \'zabawkach\' trafiają gdzieś w próżnię... więc nie generalizujmy... co człowiek to inny temperament i potrzeby - znaki nie mają tu chyba specjalnego znaczenia ile ja bym dał żeby ot tak z niczego mieć zrobionego loda, czy jakiś szybki numer - bez incjatywy z mojej strony c\'est la vie...

mumi... trafiłaś w 10:) kot w worku okazał sie wielkim ZONKIEM:( a co... ja mam w wieku 35 lat interes już na kołek definitywnie odwiesić... a swoje wyobrażenia przelać tylko na papier... dlatego wracam na sąsiedni top o Kochankach...:D

flipiflap... z tym lodem to pojechałeś...ale tak w bardzo pozytywną stronę... ja też mam takie pragnienie...aby tak bez niczego, bez proszenia, bez nagabywania coś się zadziało... niestety u mnie te proszenie tak długo trwało (nie tylko o loda) że mnie moja żona zupełnie już nie pociąga i wszystko co próbuje nawet zrobić traktuje jak coś wymuszonego (cholera w psychice pozostaje uraz, pozostają słowa których nie da się wymazać)... co do znaków...wiesz wszystko zależne jest też od znaku ascendentu... generalnie...to że zodiakalnie jestęmy urodzeniu w danym dniu i znaku zodiaku wcale nie oznacza że jesteśmy 100% lwem czy skorpionem na nasze Ja najczęściej wpływa kilka znaków zodiaku, gdzie tak jak w każdym są pozytywne i negatywne cechy...które są też w zalezności od daty (godziny i minuty urodzenia) jedne cechy wzmacniane, a inne wyciszane Stąd Lew Lwu nie jest równy Skorpion Skorpionowi... Stąd też nawet 2 ludzi urodzonych w tym samym czasie lecz w różnych miastach lub punktach kuli ziemskiej może sprawić że jeden będzie lekarzem, a drugi złodziejem... Zagadnienie astrologii jest cholernie skomplikowanym i złożonym i wymaga wielu lat obserwacji i studiowania tego zagadnienia... nie mniej wpływ naszych urodzin (dzień, miejscowosć, i dokładna godzina) na nasze dalsze zycie nie pozostaje bez znaczenia... oczywiście oprócz tego że rodzimy się w danej chwili to jedno...to w jakim domu jesteśmy wychowywani to drugie (i też ma znaczenie)...

Morfi - no nazywajmy rzeczy po imieniu - skoro możemy, to chcemy z tego korzystać, czyż nie tak? a tu zonk... generalnie orientuję się, że np lew lwu nierówny... ale to nie o to chodzi... cholera nawet jak wchodzimy po schodach i ją pogłaszczę po wewn stronie ud to dostaje po łapach... inna być może by mni ena tych schodach już zgwałciła...:P

Morfi a to współczuję, masz przesrane :( generalnie posługuję się poprawną polszczyzna :D

o toto flipiflap... to byłoby miłe doświadczenie...taki gwałt na schodach...albo w windzie:D mumi... cóż... takie życie... i dlatego nie ukrywam tego że szukam... życie mija a ja niczyja:(

a ja staram się wykonać ponowną pracę u podstaw... wymienić model dosyć łatwo wiesz? ale to też nie do końca o to chodzi....

flipiflap podoba mi się to co piszesz :) praca u podstaw :D

dzieki mumi:) akurat ja tu szukam...innych emocji, tak to nazwijmy...które mają zapełnić tę chwilową (mam cholera nadzieję!!) pustkę na codzień... to chyba bardziej uczciwe niż wymiana... poprawcie mnie jeśli się mylę...

flip i flap, czyli wychodzi na to, ze ja szukam tego, o i Ty....

a polączmy, co nam szkodzi :) widze, ze niektorzy na tym topicu maja naprawde powazne problemy w zwiazku z dlugim stazem. ja z moim facetm jestem 2 lata, a juz przezylismy tyle upadkow w sprawie seksu, ze teraz czuje ze to rownia pochyla.

flipiflap... czy ja gdzieś w swojej wypowiedzi napisałem że \"wymienię na nowszy model\"??? chyba i TY i ja szukamy tego samego:) a zostałem tak ładnie przez Was wrobiony... że już wymiana...;)