Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka 22

NIE jestem w ciąży !! ..a mam pewność, że Jestem / Co Za Kretyństwo???

Polecane posty

Gość Karolinka 22

Ehhh ... Dziwne Pytania Mam ... Okres dostałam 1 maja ... w tym miesiącu jestem już w trakcie starań ... ale o tym czy się uda czy nie dowiem się pod koniec miesiąca czekając na @ ... ale ja ... Jakoś czuję, że JESTEM W CIĄZY !! Czuję to ... że niby z poprzedniego miesiąca ... że okres niby był ale mimo to jestem. Po pierwsze okres się różnił od poprzednich bo było to plamienie brązowe przez 2 dni ... potem przez kolejne 2 krwawienie i 1 ostatni dzień - plamienie brązowe :/ ...a tak to zawsze krwawię 4 dni ... max 5 ale bez plamień :| ale Ok .. Okres był więc Ciąży raczej nie ma ... Jednak boli mnie dziwnie brzuch ... trochę kłuje ... ale piersi normalne i żadnych innych objawów oprócz tego bólu i CAŁKOWITEGO PRZEKONANIA, że coś tam się w brzuszku dzieje !! Czy ja zwariowałam? Czy coś sobie urajam? czy jak to się odmienia :P Ehhh ... :( Czy któraś tak miała ? i jeśli tak to jak to się skończyło ? Mam mieszane uczucia ... ... i nie piszcie że mam zrobić test :) bo wiem o tym ... na razie jednak uznaję to za moje wariactwo ;| ... ale jeśli nadal tak będzie to test kupię ... lecz teraz chodzi mi o to co Wy o tym sądzicie ???? i czy któraś z was tak miała ? :) proszę o odpowiedzi 🌻

witam jeżeli testu nie robiłaś to jakiej odpowiedzi oczekujesz? podejrzewam że nawet gin nie byłby w stanie jeszcze tego potwierdzić ...... tylko test lub badanie z krwi moim zdaniem, tak bardzo tego pragniesz, że czujesz tak a nie inaczej - miewałam tak kiedyś, teraz inaczej do tego podchodzę mam troszkę doświadczenia mimo tego i dziecka niemamy - wluzuj, bo takie nastawienie niestety nie pomaga, pewnie dopiero zaczynacie ...... oby wam się udało! czego bardzo bardzo bardzo wam życzę pozdrawiam

Gość Majorka aaaaaaa
Skoro tak czujesz to moze jesteś :) ja tak nie miałam ... niech się może wypowiedzą te które tak miały i była to ciąża!! :)

Gość sprężynka1970
moja siostra ma dwoje dzieci i obie ciąże miała tak ,że przez 3 pierwsze miesiące miała @ więc może tak być i u ciebie :)

Gość aletenswiatjestdziwny
ile razy ja mialam tylko plamienia 2-3 dniowe i koniec "okresu" a w ciazy nie bylam a ile razy bylam pewna na 99,9999999999% ze to ciaza, mialam wszystkie objawy, lacznie z mdlosciami zaslabnieciami... ale to wszystko psychika, jak sie za bardzo chce to swiruje a jak w ciaze zaszlam, to na poczatku wogole tego nie czulam , po pierwsze akurat w tym miesiacu co zaszlam nie chcialam zajsc :-P bo caly miesiac prawie sweitowalismy i pilismy, a tu jak na zlosc ciaza :-D i jakie zdziwienie, ze nie mdlalam po ulicach zaraz po zaplodnieniu itp radze poczekac, taki skape plamienie mze byc z powodu stresu u mojej szwagierki okazalo sie niedoborem jakiegos hormonu stara sie o dziecko ju 3 lata i nic... obecnie leczy sie u gina wiec moze wkoncu ;)

Gość Dajcie spokój
Nie rozumiem problemu. Zrób test po prostu.

Gość Karolinka 22
a możliwe jest to, że te kłucia delikatne to ... zagnieżdzanie sie zarodka po staraniach w tym miesiacu? Moje płodne dni miały miejsce 11, 12 ... tu mniej więcej wystąpiła owulacja :) ... a dziś mamy już 17-sty ... czy te uczucie ... kłucia i lekkie bóle mogą wynikac stąd ? Proszę o odpowiedź 🌻

hmmmm ogolnie ciekawe zjawisko :-) :-) Dziwie sie jak moze wytrzymac w tej niepewnosci ja juz bym chyba wszystkie paznokcie obgryzla :-)

Gość sabiciasab
mi program w necie owulacje wyliczyl na 16 dzien cyklu, a 10 dni po tej "owulcji" mialam wlasnie takie mocne klocia ze w nocy spac nie moglam, 4 dni przed spodziewanym okresem zrobilam test i wyszedl pozytywny pozdrawiam

Gość Dziewczyny różnie to bywa
Jestem teraz w 8 tygodniu ciąży. Staraliśmy się intensywnie, ale jako, że był to pierwszy cykl starań, zupełnie nie brałam pod uwagę, że mogło nam się udać, ale udało się. Okres się spóźniał, ale na tyle wierzyłam, że nie jestem w ciąży, że nie chciałam zrobić testu, jak zrobilam i zobaczyłam dwie wyraźne kreski, to prawie zemdlałam. Pozdrawiam i życzę owocnych starań:)

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
up