Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kejj

Krwawienie podczas brania tabletek anty. czy to powinno niepokoić?

Polecane posty

Gość Kejj

Prosze pomóżcie mi, bo nie wiem co się ze mną dzieje..?? Biore już 2 m-c tabletki anty-Yasmine i w pierwszym m-cu było jak najbardziej wszystko oki. Organizm zdawałoby się,przyjął je super. No właśnie.. to w 2 m-cu zaczeły się problemy. Wyjechałam do Irlandii i poprostu nie zrobiłam przerwy na okres.. i okres pojawił się sam (nieproszony) po paru dniach normalnego przyjmowania tabletek. Może nie było by to dziwne, gdyby nie fakt, że mam go już 2 tyg. i zaczyna mnie to naprawde niepokoić :( Nie wiem, być może jest to spowodowane tylko zmianą klimatu, miejsca zamieszkania.. A być może II grupą cytologii???? Napraaawde nie wiem??? Jesli któraś z Was miała podobnny problem, prosiłabym o pomoc, poradę.. cookolwiek. Będę BAAAARDZO WDZIECZNA :)))) PS.Nie bardzo moge iść do gina bo nie jestem w Polsce a na irlandzkiego jeszcze mnie nie stać.. :( więc... LICZE NA WAS!!! Buziaczki.

jesli łączy sie opakowania (szczegolnie na samym początku brania tabsow) to takie plamienia/krwawienia mogą wystąpic. powinno minąć za jakis czas.

Gość a wtrace sie
kiedys tez nie zrobilam przerwy miedzy opakowaniami i mialam dokladnie tak samo. i stwierdzilam ze juz lepiej miec okres 4 dni (i tak jest skapy) niz potem meczyc sie przez 2 tyg. przy nastepnym opakowaniu powinno byc ok

tez tak miałam jak nie robiłam przerwy pomiędzy opakowaniami,dostalam plamienia podczas drugiego opakowania i trwalo to wszystko do momentu 7dniowej przerwy no ale wtedy odrazuokrsu dostałam a tak poza tym słyszałam że jak się bierze poraz pierwszy tabletki anty to nie robienie przerwy jest nie wskazane