Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WESTCRED

Ciąza?? Prosze o odp!

Polecane posty

Gość WESTCRED

dzsiaj jest 3 dzien przerwy w braniu tab. jest to przerwa po mojej 2 paczcce .Pamietam że w tam tym miesiacu bolały mnie piersi brzuch...wydobywał mi sie śluz brunatny ...a teraz nic :(:(:(:(...czy moge byc w ciazy ..?? jedynie wydobywa mi sie śluz żółto-biały..;/ :(

Gość nie spokojnie nie bedziesz w
ciąży :)

Gość nie spokojnie nie bedziesz w
poza tym jak 3 dzeiń przerwy to przeciez 24 dzein cylku wiec masz jeszcze czas na okres kilka dni :)

Gość WESTCRED
no tak ...ale jak jest ta przerwa 7 dniowa to mozna normalnie uprawiac seks bez zabespieczenia??

Gość ok.ok.
A ulotka to parzy?

Gość WESTCRED
nie;) ale czasem lepiej miec odp odrazu niz szukac??:P

Gość ok.ok.
Taa pokolenie konsumpcyjne.. po co czytać, lepiej zakładać kolejny bzdurny topik.. Czasami chyba byłabym za tym, by tabletki przepisywać pełnoletnim, a nie dzieciom..

Gość WESTCRED
hehe;/ kto jest dzieckiem to jest dzieckiem ...;/ nie prosiłam o komentowanie ;/ a o konkretna odp. widazc ze nie kolidujesz w brodziku mego intelektu ..;/ bo nie umiesz czytac ze zrozumieniem ;)

Gość ok.ok.
To mi dogadałaś:) W szkole takich tekstów uczą..eh. Ja proponuję jednak lekturę ulotki bo tam są różne ciekawe rzeczy, a poza tym tolerancja jest w cenie i każdą wypowiedź można przełknąć:)

Gość WESTCRED
hehe...nie wiem , ale widac Ty wiesz skoro sugerujesz ;)...?Wiesz z reguły POLACY to nie umieja tolerowac innych ...;/

Gość ok.ok.
No cóż.. przykre, że bierzesz leki, które nie są witaminkami, a nie fatygujesz się o zapoznanie z ich działaniem i konsekwencjami przyjmowania. Twoja sprawa. I szkoda, że potwierdzasz regułe o braku tolerancji i chodzneiu na łatwizne nawet w kwestii włanego zdrowia.A ze szkoły oszem pamietam tam odzywki bo kiedyś też byłam małolatą. I jesteś zabezpieczona. Nie martw się.

Gość WESTCRED
heh kazdy był kiedyś dzieckiem , ale sa osoby ktore tak jak ty nie umieja sie do tego przyznac...ze sa nadal dzieckiem ... no coz...te dzsiejsze dzieci;/popros nauczyciela z polskiego aby nauczył cie czytac ze zrozumieniem ;)bo po co sie wypowiadac nie na temat ??

Gość ok.ok.
Ja nie umiem czytać ze zrozumieniem? Przeciez napisałam, że pamiętam takie odzywki ze szkoły, bo byłam właśnie dzieciakiem... Za skomplikowane? Dziękuje za uwage, mam nadzieje, że już wszystko wiesz:)

Gość ok.ok.
I zamiast tracić czas na wymyślanie kunsztownych odzywek do osoby, która zasugerowała Ci ignorancje w kwestii własnego zdrowia, poświęć go na lekture ulotki. Szczerze.

\"widazc ze nie kolidujesz w brodziku mego intelektu\" - a tego to naprawdę nie umiem rozszyfrować :O \"nie kolidujesz w brodziku mego intelektu\".