Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matildia

SCHUDLAM 25KILO HAHAHA

Polecane posty

no pomidorki sa dobre i maja malo kcal ok 16/100g ja jem warzywka owoce jogurty itp wszystko tak do 300kcal i dzis na wadze juz jest 69 z 72 ;)

a ja sie czuje jak wielka kula - dzis mój pierwszy dzień diety.. a mozna te jogurty jeść na obiad? wchłonęłam dzis 2 pomidory..

ja to jem rozne rzeczy. chociaz głównie to twaróg, jogurty naturalne, warzywa i rybe lub pierś robiona bez tłuszczu. tak żeby sie dziennie zmieścic w 300-500 kcal. ale czasami jak mam ochote na słodkie to zjem jakąś kanapke z dzemem lub ciastko, ale wtedy juz innych rzeczy nie jem. staram sie nie przekraczac tych 500 kcal. wiem, ze to niezdrowe... :P

Heyka Kochane!!! Mogę do Was dołączyc??? Dziwnym zbiegiem okoliczności ja również mam 162 cm wzrostu... ;) I jakieś 55 kg... Eh.. Chcialabym wazyc 50 kg do wakacji... Tak, tak -pozbyc sie 5 kg przez miesiąc??? Jak myślicie, uda mi się?? :) Zastanawiam się nad ta dietą do 300 kcal dziennie. Jestem wegetarianka, uda mi się cos dopasować??? Od dzisiaj biegam co wieczór.. :) I nie jem nic po 18!!! Mozecie podac mi jakis przelicznik kcal??? Wspierajmy się na duchu, razem nam się uda!! Powodzenia, buziaki!!!

tu juz chyba przestaja sie odzywac dziewczyny... :( a jak masz miesiac to lepiej jedz wiecej niz 300. moze 800-1000?

odzywają się odzywają .. :) tylko internet mają czasami tylko w pracy :) wczoraj zgrzeszyłam z paczką małych orzeszków w czekoladzie , ale dzisiaj juz pochłonęłam grzecznie jogurt.. szkoda ze pierwsze efekty widać dopiero po 5ciu dniach :o

Gość a co to
dziewczyny, a co to za dieta? Proszę o odpowiedz...

no to super, ze sie odzywaja!!! :D mi juz widać ubytek wagi. niewiele, ale dobre i to. :D