Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Symeonka

ciekawy przypadek

Polecane posty

opowiem wam jaka miła niespodzianka spotkała mnie ze strony firmy, która produkuje piankę do włosów taft...kupiłam zieloną piankę, ale ulotnił się z niej gaz i choć w środku była to nie potrafiła wydostać się na zewnątrz, napisałam więc emaila do tej firmy i opisałam w nim w czym problem, oni w odpowiedzi wyjaśnili mi dlaczego tak się dzieje i powiedzieli żebym im odesłała tą piankę, w emailu tym ipoprosili też o mój adres zamieszkania, bo chcieli mi odesłać nową piankę, ale spotkała mnie miła niespodzianka, bo dostałam nową piankę zieloną, oprócz tego pomarańczową, szampon do włosów farbowanych i odżywkę z tej samej serii, wszystko w oryginalnych dużych opakowaniach, jakie sprzedawane są w sklepie...czasami warto walczyć o swoje...pozdrawiam

Gość fajnie ciesze się
:D

Gość no no nie wiedziałam że HENKEL
tak się może postawić:) to dobrze świadczy o firmie dlatego podniosę:)

cieszę się, że potraktowali to poważnie i odesłali mi produkt z nawiązką....żeby wszystkie firmy tak traktowały klientów...

Gość _wredota_
Gdzie mozna kupic taka 'zepsuta' pianke :P??

pianka na początku działała normalnie, po jakiś pięciu razach coś jej się poprzestawiało i gaz się rozszczelnił

Gość brawa dla firmy
i teraz mają darmową reklamę na kafeterii :)

takie firmy to mogę reklamować, bo dużo jest pseudofirm żerujących na klientach, sprzedają buble i umywają ręce

Gość żyj nadzieją
kurde w jakim zacofanym kraju my żyjemy że takie, wydawałoby się, naturalne gdzie indziej gesty ze strony firm uchodzą za mega super hiper nadzwyczajne i niecodziennie ? O matko...tu jest gorzej niż w Afryce.

Gość miałam to samo z Nestle
Kupiłam kawę w saszetkach i dwie trafiły mi się puste w środku. Wysłałam do firmy te puste saszetki i zaznaczylam,że już nie pierwszy raz tak się stało (bo rzeczywiście kiedys też już tak było). Po ok. 2 tygodniach przyslali mi list z przeprosinami oraz paczkę ze słodyczami i kawami. Sporo tego było. Pozostałam im wierna i nadal piję ich kawę:)