Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana77

JESTEM W CIĄŻY Z ŻONATYM FACETEM!!

Polecane posty

Gość załamana77

Właśnie przed chwilą zrobiłam sobie test. Jestem w ciąży. Ojciec dziecka ma 48 lat ( ale wygląda na 30, jest wysportowany, inteligentny,przystojny, szarmancki, boski, podobny do cloneya). Wdałam sie z nim w romans bo cholerenie mi sie podobał. Problem w tym ze ona ma zone , dwoje dzieci. A ja mieszkam z mamą, nie pracuje, zaczynam dopiero studia.Co robić??

Gość nie ściągniesz
usunąć :P jedyne rozsadne wyjście.

a ile Ty masz lat? Fakt , ze jest \"ale wygląda na 30, jest wysportowany, inteligentny,przystojny, szarmancki, boski, podobny do cloneya\" w tym przypadku jest maly wazny...

Gość kama32
kurcze wpakowałas się..hmmm... chyba nie umiem ci doradzic :( moge tylko powiedziec ze nie ty pierwsza ani ostatnia

ten romans nie byl najrozsadniejszym posunieciem. uzywalas chociaz jakichs zabezpieczen?

Gość madlen_85
a co on na to ? Pomoze Ci?

Gość WSZYSTKIEGO NAJ
wow :o współczuję :o no ale to nie tylko Twoje dzidzi,ale też jego więc prosze z nim ąłdnie pogadać - chyba kochając się z Toba wiedział,ze może być z tego dzeicko !!

Gość instruktorka
prowokacuja forumowa ..jak nic. Inaczej -jakas idiotka do potegi...Teraz Clooney cie pewno bedzie unikal i masz posrane zycie..ktore dopiero sie zaczyna.....

Gość sama jesteś.......
sobie winna, facet poleciał na Twoją naiwność i Cię wykorzystał. Poczuł się jakby miał 20-lat i ma wzięcie u młodych kobiet nie Ty będziesz jego jedyną ofiarą - teraz Cie zostawi - nie myśl, ze zostawi dzieci, żone i swoje ustabilizowane życie. Dla mnie jesteś GŁUPIA, NAIWNA, BEZ WYOBRAŹNI - sory ale szczerość za szczerość!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powiedz o ciazy ojcu dziecka. jakokolwiek dezycje podejmiesz nie moze byc ona wylacznie twoja decyzja. to jest rowniez jego dziecko wiec bez wzgledu na to czy urodzisz czy nie powinien wiedziec, ze moze byc znowu ojcem i pomoc ci podjac decyzje.

Gość ja jestem na diecie
czyli teoretycznie jestes 20 latką.. nie wiem czy Ci współczuc ale czy Ty wiesz ze dzieci biorą się z seksu???????powiedz facetowi ze jestes w ciazy ale zrobi minę heheh ale przyjamniej jesli to jest jego dziecko to bedzie musiał płacic alimenty.. ale ogólnie ta sytuacja pokazała jaka jestes głupia:-(

Też uważam że to prowokacja ,a jeśli już to prawda to tak się właśnie kończą romanse zajętymi facetami

valeriana-->> na poruszanie kwestii zabezpieczenia juz chyba za pozno... piwo zostalo nawazone... zalamana77-->> co zamierzasz z tym fantem zrobic? pewnie ojciec przyszly jeszcze nie wie... najpredzej jak mozesz mu o tym powiedz ...

Gość skad wy się bierzecie
panie o małym rozumku

Gość instruktorka
dlaczego nie zapyatlas o rade jak ten niby romas-akladajac ze wogole istnieje zaczal ci łazic po glowie??? Tak jak dziewczyna ci napisala -gosc Cie zwyczajnie wykorzystal dziewczyno do łózka ..a teraz bedzie test na ile mamy racje.Powiedz mu o tej ciazy to tez jego dziecko .Stawaiam wiele ze bedzie chcial Ci zamknac sliczne usta a dziecko usunac...bo tak jak dziewczyny napisaly .sorki ale mimo ze moze jestes mloda i sliczna do wyrka to nie zamieni Cie z zona ktora opewno kocha i dziecmi ktore kocha napewno.

załamana77-->> jestes tutaj jeszcze? do reszty-->> jesli to nie jest prowokacja , powstrzymajcie sie od tych oskarzajacych komentarzy . Zrobila zle, ale kazdy mogl sie w cos takiego wpakowac. Od osadzania jest ktos inny.

Gość załamana77
Wiem, że bardzo źle zrobiłam, skrzywdziłam jego i jego rodzine.ALe stało sie. Tak bardzo go kocham, tak bardzo mi sie podoba. On nigdy mi nic nie obiecywał a ja nie żądałam rozwodu.Co robic?Od początku wiedziałm, że ma rodzine. Jak mu powiem o dziecku pewnie nie bedzie zachwycony .A co na tojego zona??A co na to moja mama?? Nie chce mi sie nawet oddychać

Gość kamelia...
A Ty ile masz lat? Chcesz tego dziecka?

trudno co na to inni. musisz powiedziec facetowi i tyle. jak zareaguje zona to bardziej jego problem. sama sobie dziecka nie zrobilas.

zalamana77 -->> ile masz lat? Jestes w stanie utrzymac sama dziecko? Jakie masz stosunki z rodzicami? Powiedzialas mu? Jesli zdecydujesz sie urodzic to dziecko , a ojciec niestety nie poczuje , ze powinien cos z tym zrobic , albo skwituje to tekstem \" jesli chcesz to mozesz urodzic, ja nie odejde z domu. moge Ci pomagac finansowo w jakis sposob\" to masz maly problem. Wiedz , ( pewnie o tym wiesz) , ze zycie nie bedzie wygladalo tak samo. Jelsi zdecyduejsz sie na aborcje, bedziesz mogla realizowac swoje plany ze studiami, zyciem itd... ale istnieje mozliwosc , ze nigdy sobie tego nie wybaczysz..

Zalamana77, czy ta liczba przy nicku, to twoj rocznik urodzenia? Mam nadzieje, ze nie... bo 30-letnia kobieta powinna miec wiecej rozumu w glowie. Tak czy inaczej, bardzo glupio postapilas i tez musisz sama poniesc tego konsekwencje. Ja ci nie bede wspolczula ani pocieszala. Sorry, ale skoro wiedzialas, ze facet jest zonaty i nie chce sie z toba wiazac, to taki romans jest dla mnie bez sensu. A to, ze wpadlas, to juz szczyt glupoty. W koncu mozna sie skutecznie zabezpieczyc przed ciaza.

w sumie to zalezy od tego w jakim stopniu bedziesz przekonana do aborcji. Bo wyrzuty sumienia to wcale nie jest konieczny stan po tym zabieegu. Warunkiem jest to , abys byla w 100% przekonana do tego co robisz. Mam nadzieje jednak , ze ojciec dziecka ppoczuje sie do obowiazku i chociaz zaoferuje pomoc finansowa..

Gość iiii//
masz urodzic i koniec dyskusji. To dziecko faceta, którego kochasz. Nie pomysleliscie o antykoncepcji więc trzeba ponieść konsekwencje.

Gość załamana 77
Mam 21 lat. Tak się zakochałam rok temu , że dla W. rzucilam swojego chłopaka, z którym byłam 3 lata ( który bardzo mnie kochał i chciał się ze mną ożenić ,i chciał żebysmy razem wyjechali do USA). Ale na swojej drodze ( a raczej na swojej uczelni spotkałam W.) i oszalałam, straciłam rozum całkowicie. Teraz to widzę, że byłam ślepo i beznadziejnie zakochana.Jeśli chodzi o dziecko to jestem w takim szoku, ze jeszcze to do mnie nie dociera.Chciałabym najpierw skonczyć studia, wyjechać , dorobić się..Takie miałam plany a teraz ...nie wiem co będzie ze mna a raczej z naszym związkiem

Gość instruktorka
Gabi tu nie chodzi o zlosliwosci... ale wybacz.nie sadzisz chyba ze ta sytuacja wymaga poglaskania po glowce w stylu"jakas Ty biedna"...no sorki ale nie uwerze ze ta dziewczyna vel kobieta poszla z tym facetem do łozka tylko raz i juz.Majac swiadomosc od poczatku ze 1 -jest zajety 2- nic nie obiecuje ....jak mozna bylo dopuscic do sytuacji ze teraz bedzie nowy czlowiek??Trzebabylo sie zabezpieczyc na wszelkie sposoby.Prezerwatywy czasem pekaja.Bylo zazywac tabsy dodadkowo albo jakies globulki plemnikobojcze zakupic za kilka złotych...a teraz ?? coz. My radzimy Powiedz ojcu dziecka i zobaczysz co dalej.Moze sie poczuje....do odpowedzialnosci..wtedy bedziecie sie juz martwili razem a nie ty sama bo tez Jego problem.

iiii//-->> \"masz urodzic i koniec dyskusji\" :O wybacz , ale to jej zycie i ona bedzie decydowac o tym co zrobi ze swoim zyciem... Poza tym nigdzie nie napisala, ze tego faceta kocha. Zafascynowal ja wizualnie, ale nie bylo mowy o milosci .

instruktorka-->> ja tez nie mam zamiaru glaskac i mowic \"biedna dziewczynke , wszystko bedzie dobrze\" staram sie obiektywnie do tego podejsc - ot co ;)

załamana 77 -->. Wasz zwiazek .... Wasz romans.... To nie ma przyszlosci. Face ulozyl sobie zycie, ma pewnie kochajaca zone i dwojke wspanialych dzieci. Brakowalo mu szalonego sexu z mloda dzoewczyna . Teraz ten cloney bedzi emial okazje wykazac sie .. pokazac ile naprewde dla niego znaczysz.. To moze bolec, a Ty musisz byc silna.. Osobiscie daje male szanse na przezycie tego \"zwiazku\"

Gość przeciez to jak nic jest
PROWOKACJA