Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2007 zatrzymuje pijanego kierowcę. Policjant: - Widzę dwóch za kierownicą. Na to kierowca: - Ale to nie powód, żebyście nas otaczali. :D ...doooobra :O wracam do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2007 to mogę jeszcze jeden? Do gabinetu dyrektora wpada bez pukania podwładny. Wylewa dyrektorowi kawę na koszulę, pokazuje mu język, puszcza bąka :D i wygarnia wszystko. Zaraz za nim do gabinetu wpadają koledzy. - Stasiu, Stasiu! To był żart. Wcale nie wygrałeś w totka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Maj 17, 2007 najlepsze było o puszczeniu bąka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2007 chyba bym nie umiała tak na zawołanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Maj 17, 2007 wszystko jest tylko kwestią praktyki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj babeczki babeczki Napisano Maj 17, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2007 umiesz? :) naucz mnie tak bym czasami jadowitego pierda po cichu zapodała w zatłoczonym autobusie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
__________________________ 0 Napisano Maj 17, 2007 Po parku przechadzają się dwaj funkcjonariusze policji. Wkurzeni, bo nikogo jeszcze dziś nie złapali, nie stłukli. Ale naraz patrzą - facet wcina jabłko. Jeden mówi do drugiego: - Ty, zobacz, je jabłko, zaraz wyrzuci ogryzek, a my go cap! Więc gorliwi funkcjonariusze zbliżyli się do gościa, obracającego w dłoniach ogryzek. - Co obywatel chciał zrobić z ogryzkiem? - Jak to co? Chciałem go zjeść. - ? - No, tak. Nie wiecie, że kto je ogryzki ten mądrzeje? - ?? - Niech obywatel udowodni! - Ja wam mogę ten ogryzek tanio odsprzedać, a sami się przekonacie! Powiedzmy 2 złote. - Ale na pewno zmądrzejemy? - 100%. - Dobra. Złożyli się po złotówce i uradowani rzucili się na ogryzek. Po chwili jeden z wąskobarkowców skrobie się w głowę i mówi: - Ej, za 2 złote to my mogli mieć ogryzków z kilograma jabłek! - No widzicie - już działa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Maj 17, 2007 tak na odległość to się nie da :P Zacznij się nadymać tak jak do kupy, tak po parę razy pod rząd a za jakiś czas bąk sam wyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ha a jak z tego kupa wyjdzie Napisano Maj 17, 2007 ??:D:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owłosiona hemoroida 0 Napisano Maj 17, 2007 cały pic polega na ty, zeby wiedziec kiedy przestać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 17, 2007 :D pampers na tyłek i na szkolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach