Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleymen

obrzydliwe rzeczy jakie robi twoja..

Polecane posty

Gość Zbulwersowany Zenek
Bylem niedawno u kumpla i jego siostra jadła obiad. Potem dala talerz z resztkami psu. Jak pies skończył to mówi "popatrz Sławek, tak wylizał ze zmywać nie będzie trzeba"

przyznaje sie bez bicial ja robie jedna obrzydliwa rzecz - opowiadam co ludzie pisza na hardcorowych topikach. mezowi robi sie w zaleznosci od tematu slabo lub niedobrze :P

poza tym kiedys obrzydzalo go jak kot mnie lizal po rece lub policzku. mowil ze to niehigieniczne. ale jak jego bokser puszczal baki w pokoju i obslinial mi ubranie to bylo OK :)

Gość bardzo interesujacy temat
hop

a mój mężczyzna mówi, że nawet jak się ... załatwiam, to pachnie wanilią ;) - takie słodkie jesteśmy :)

Gość another girl
a ja jestem strzelcem i lubie porządek :D czy jestem nienormalna?

Gość Zbulwersowany Zenek
dodam,ze Sławek tego psa bierze po obiedzie od tyłu,a potem ja Slawkowi robie laskę.Jka na obiad jest grochówka to nawet z połykiem.:)

z takich rzeczy które mnie wnerwiają to są trzy 1. Pali papierosy w łózku choć wie że tego nie cirpię. I robi to specjalnie gdy jest na mnie wkurzona 2. Gdy do mnie mówi a ja nie wykazuję dostatecznego zainteresowania to potrafi mi znienacka wyłączyć komuter mimo że reobię na nim same ważne rzeczy 3. Nie wyrzuca starego jedzenia bo uważa że nie wolno marnować jedzenia. Więc leży wszystko aż się nie wnerwie i wypieprze

Gość jeeeeejjjjjuuuuuuuuuu.....
psy liżą talerze, palenie w łózku :O :O Ja pale i mąz też ale zatłukłabym za palenie w domu nic z tego won na dwór...jak pada palimy mniej:P wkurza mnie tez jedna rzecz,nie kupuję mydła w kostce tylko w płynie , a mój mąż kykopie gdzies jakąś starą kostkę tego mydła i wrednie zostawia mi to gówno na zlewozmywaku w kuchni...:O a jak skończy sie rolka papieru to ta tektura będzie wisieć na tym patyku do usranej śmierci...,że o podniesionej klapie od sedesu nie wspomnę ... to jakiś windows jest dla facetów czy jak??? :O

Gość ale miało byc o kobietach
a nie o facetach

Gość playmen
wklasnie mialo byc o kobietach :) Prosze o wpisy PANOW !

Gość panowie boją sie odezwać bo
sami są koszmarnymi ,obrzydliwymi bałaganiarzami :O

Gość audio
ok niech zaczne od bylych bo do obecnej nie mam zadnych zastrzezen. 1 byla: -wolala spotkac sie ze swoja matka niz goracy seks ze mna -za zadko golila cipke -miala za dlugie pazurska, jak ja tego nienawidze ! -caly czas chodzila w sandalach i miala tak ujebane stopy ze mi sie odechciewalo wszystkiego. na szczescie tylko latem -nie chodzila odlac sie przed seksem, potrafila bzykac sie i w polowie biegla do kilba bo ma pelny pecherz mnie zostawiajac ze sterczacym prakiem. pare razy az mialem ochote sobie zwalic w tym czasie i powiedziec "dziekuje kochanie, juz skonczylem za ciebie" -wogole jej rodzinka za bardzo wpeirdaala sie w nasze zycia (za blsko mieszkali, a siostre miala naprawde walnieta, nienawidzilem tej suki. zazdroscila jej ze miala faceta a ona nie) 2byla -byla zbyt czysciutka. kapiele 2-3x dziennie, zbyt czesto sie depilowala (lubie lekki zarost) -ciagle ciaprala sie jakimis kosmetykami, znacznie wiecej niz normalne kobiety -brzydzila sie wszystkiego, zwlaszcza naturalnych wydzielin ( o lodzie z polykiem moglem zapomniec), uciekala od spermy a nawet swojego sluzu sie brzydzila - nie dala sie pocalowac jak zrobilem jej minetke -lekko poczula moj naturalny zapach to juz mialem isc uzyc dezodorantu - z ta panna bylem absolutnie najkrocej. najgorszy typ ze wszystkich, posrana paniusia. teraz z jakims idiota jest obecnie mam kobiete ktora nie brzydzi sie niczego co naturalne (mowie o spermie i sluzie, takie rzeczy jak zygi i sranie odpadaja oczywyscie, nie jestesmy zboczencami), rodzina spox - nie wpieprza sie, jedynaczka, idealnie dopasowane libido do mojego. doapsowalismy sie, planujemy slub.

Gość sama jestem kobieta i całkiem
rozumiem przedmówcę ,takie skrajności są okropne , nikt tego na dłuższą metę nie zdzierży.........:O

Adio przedstawiłeś świetny opis kobiecych przypadków :) Raz też miałem taką co się brzydziła własnych wydzielin, a o moich to już nie wspomnę. Równez byliśmy bardzo krótko , na szczęście :)

a w mojej mnie wkurza że zawsze największa ochotę na figle ma późnym wieczorem kiedy ja już ledwo jestem przytomny ze zmęczenia. Oczywiście z rana gdy mnie fujara rozsadza to ona nie ma czasu bo się szykuje do biura. Dlatego od dłuższczgo czasu kochamy się najczęściej w weekendy. Naruchamy się na cały tydzień i mamy z głowy

Gość Konik Garbusek Z Prerii
A moja naje się na kolację cebuli i czosnku, a potem chce się ze mną lizac Nie wiem co robic, bo codziennie zbiera mi się na wymioty. Poradźcie coś

Gość połóż jej na poduszce
gumę do żucia ,poże sie domyśli...:O

Gość z boku zdzich
bylem kiedys z dziewczyna,ktora nie zawijala swoich wkladek w papier,tylko takie prosto z...do kosza.Gdy go otwieralem-nieraz myslalem ze zygne...

Gość z boku zdzich
bylem kiedys z dziewczyna,ktora nie zawijala swoich wkladek w papier,tylko takie prosto z...do kosza.Gdy go otwieralem-nieraz myslalem ze zygne...

Gość fuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

Gość A ja zjadam swoje strupyDDD

Gość A ja zjadam swoje strupyDDD
Zreszta nie tylko swoje! Mam w zwyczaju napadac staruszki przemykajace ulicami do domow i zdrapywac im strupy z ciala moimi rozwinietymi siekaczami. nastepnie zuje strupy jak gume do zucia, az zmiekna i rozplyna mi sie w ustach :classic_cool:

Gość HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość Załamany zenek
A moja ma kłopoty z trawieniem i strasznie kwasny oddech. Jak jej zwracam uwage to ona na to "zatkaj sobie nos"

Gość bli ble blu
Ja jestem zodiakalna panna, a moj facet strzelcem.. Oboje jestesmy pedantyczni!!! Kapie sie przynajmniej 2 razy w ciagu dnia.. Smaruje swoje cialo kosmetykami... w zyciu nie napilabym sie z jakiegos kubka po kims, lub nawet po sobie. Musze to umyc. Nie ubiore nic nowego co kupie w sklepie, poki nie wypiore wczesniej. Bielizny to juz calkowicie nie przymierzam. Kupuje na oko i narazie wychodzi mi to doskonale. Uwielbiam spreme mojego faceta, ale nie lubie swoich wydzielin.. Podoba mi sie zapach potu(swiezego) i zapach seksu. .. Jedyna rzecz, ktora moglaby sie komus nie spodobac to to, ze bekam i bardzo to lubie. Ps. Jesli dlubie w nosie, to tylko przez papier toaletowy.. Najczesciej do udroznienia nosa uzywam gruszki ze slona woda .. Jestem jebnieta z powodu higienicznosci i to jedyna rzecz, ktora moglaby sie komus nie spodobac.

Gość Odstrzelony jaszczomb
A moją ukochaną zastałem raz jak siedziała na kibelku i jadła chleb z kiełbasą. Chyba ją porzucę bo mnie do tej pory mdli. A kiełbasy w zyciu nie tknę bo mi się kojarzy żle

Gość gkregf
moja stara robi śmierdzącą kupę i często nie spuszcza wody jak jej mówię że jest obrzydliwa i rzygać się chce jak sie wejdzie do kibla to mówi: zrób swoja na moją