Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleymen

obrzydliwe rzeczy jakie robi twoja..

Polecane posty

Gość bli ble blu
moze Twoja zone to podnieca..

Gość nie wierzę nie nie nie
:D

Gość bli ble blu
OBRZYDLISTWO: **Bylam w tesco laska podrapala sie po cipce i wachala pozniej te pazury **Siedzi laska w aucie..Dlubie w nosie i wyciera kozy o tapicerke **Siedzi laska w aucie na swiatlach, dlubie w nosie, robi kulki i pstryka nimi przez otwarte okno **Laska w autobusie trzyma sie reka rurki.. Zuje gume.. W pewnym momencie wyjmuje brudnymi, czarnymi pazurami ta gume, okreca ja wokol palcy i z powrotem wklada do buzi. **Wchodzi laska do lazienki w restauracji... Robi tam kupe (czuje ze smierdzi) Po skonczonym sraniu wychodzi nie myjac rak... Pozniej je kolacje.. Podobne rzeczy widzialam w toaletach kinowych, tylko zamiast kolacji jest popcorn

Gość trudno zawsze daje psu
talerze albo garnek do wylizania, potem i tak zmywarka wyparzy

Gość bli ble blu
babcia mojego BYŁEGO jak byla w miejscu publicznym np. w towarzystwie kilku osob na lawce pod blokiem, czy przy stole w domu... Puszczala bąki jednoczesnie kaszlac, zeby zagluszyc pierdzenie.. Kiedys jednak sie jej to nie zgralo i najpierw bylo "prut" a pozniej "ekhekh" :)

Gość Działkowicz Władysław
Mam nadziałkach sasiadkę. Facetka po 50-ce, kiedyś pewnie nawet była niezła dupa, teraz troche gruba. No i ma dziwny zwyczaj. Jak się wypina podczas prac w ogórsku i wydaje się jej, że nikogo nie ma w poblizu to puszcza bez żenady bąki na cały głos. Kiedys się wkurzyłem bo akurat siedziałem sobie w cieniu i na odglos pierdniecia wstałem i rzuciłem "Dzień dobry sąsiadko!". Ale się zaczerwieniła i szybko poszła do altany

Gość babsztyl x
ja wącham niestet cipkę jak w niej grzebę lubię jak czuć jest mi z d... nie zawijam nigdy pdpasek tylko zakrwawione rzucam, do kosza

Gość młoda i niedoswiadczona
jak jestem sama to: długie w nosie,a co wydłubie to zjadam, wyrywam włosy łonowe pęsetą i nie sprzatam po tym zabiegu, jak ktos popatrzy na podłoge to zobaczy takie grube czarne włoski z cebulkami, wydłubuje resztki jedzenia z zebów po czym musze na nie spojrzec i ocenic co własnie wydłubałam a nastepnie zjesc, wącham swoje pachy i majtki... to chyba tyle.... jak sobie cos przypomne to napisze.

mi się raz zdarzyło... facet miał wrócić nastepnego dnia. więc leżałam w łazience w wannie z żółtą maseczką z glinki na twarzy, z ręcznikiem na włosach... przydrzemałam lekko i nagle słyszę - ktoś chodzi po mieszkaniu.. a ja nie pamiętałam czy zamknęłam drzwi po powrocie.. panika. ubrałam się po cichu (w ciuchy wyjęte z kosza na pranie..) odczepiłam szczotkę od mopa, kij wzięłam i wyszłam na paluszkach z łazienki.. wpadam do pokoju, zapalam światło, drę się \"kraść się zachciało, skur...synu?\" patrzę, a to mój facet, wrócił wcześniej... nigdy mnie nie widział w takim stanie, traumę miał przez tydzień :)

Gość no dawać dawać..........

Gość A moja żona
jest piękna i nie robi nic co by mnie brzydziło. Zal mi was fujary.

Gość gość
młoda i niedoswiadczona jak jestem sama to: długie w nosie,a co wydłubie to zjadam, wyrywam włosy łonowe pęsetą i nie sprzatam po tym zabiegu, jak ktos popatrzy na podłoge to zobaczy takie grube czarne włoski z cebulkami, wydłubuje resztki jedzenia z zebów po czym musze na nie spojrzec i ocenic co własnie wydłubałam a nastepnie zjesc, wącham swoje pachy i majtki... to chyba tyle.... jak sobie cos przypomne to napisze. :D:D:D:DUmarłam.

Gość pozdro ty to masz
kobito żyć!!!!!

Gość gość
Ja bym Wam napisala, co ja robie, ale sie obawiam jakiejś wirtualnej gilotyny....wiec wybaczcie, ale nie moge:oA topik jest nie do pobicia, hehehe:D

Gość Odstrzelony jaszczomb
Aha, przypomnialo mi się jeszcze, że moja była siedząc na kibelku powiedziala słodziutko "Kochanie przynieś mi musztardę" Tak więc od tej pory musztarda powoduje u mnie odruch wymiotny...

Gość Gratuluję temu kto założył
ten topik. Tak sobie siedzę, czytam to wsystko i sikam ze śmiechu:):):)

he he he dobre to wszystko co piszecie.. ale jednak faceci z tym swoim drapaniem po jajkach wygrywaja wszystkie konkurencje :) kobiety mimo wszystko sa subtelniejsze :)

Gość niekoniecznie...
znam bardzo dobrze wychowaną panią po 40., która rozmawiając z dziećmi czy mężem, często drapie się po...:O Leży wtedy np. w łóżku, przykryta kołdrą, lub na kanapie przkryta kocem i chyba myśli, że nie widać. Oprócz tego robi kulki z glutów i rzuca nimi po pododze:O

matko :-o chyba zwymiotuje :D sniadanie jadlam ludzie :D

Gość moja mama dłubie w nosie
albo np. drapie się po głowie ( a ma łupiez...) gotując. Kąpie się tak raz w tygodniu... Jak ma okres i coś jej sie pobrudzi przy okazji, to rzuca takie zakrwawione majty na podłogę, potem do kosza z bielizną, żeby ktoś uprał, a najczęściej pranie robi mój brat lub tata:O Ja- potrafię zostawić w łazience na noc zawiniętą oczywiście wkładkę hiieniczną, bo myję się późną noca i nie chcę łażeniem budzić domowników:p Oprócz tego jak zrobie kupę, to zawsze ja oglądam:) Nie jakoś wnikliwie, ale jednak. Oceniam dzieło. Zdarza mi się dłubac w nosie, jak mam jakieś okropne przyschnięte gluty, ale tylko wtedy jak mogę się zaraz umyć, a to, co wydłubię natychmiast wycieram w papeir i wyrzucam. No i lubię... wyciskać pryszcze, nawet te, których nie ma:P

tak mysle co ja robie... :) ooo obgryzam paznokcie :D ale tylko troche bo mam dlugie wiec zawsze sie boje ze jakiegos zlamie :D tak je lekko nadgryzam :) czesto czesze wlosy palcami.. co akurat mojego bylego strasznie wkurzalo :D

Gość gapcia_aa
HAHAHAH padam skoro dziewczyny piszą to ja też: mojego wkurzaja moje płatki do demakijażu, które odkładam na brzeg wanny by poczekać na lepsze czasy aż je w końcu wywalę ( tak ze 2 dni sobie tam mieszkają) Jeszcze Go wkurza, że nie chce czegoś jeść a potem mu wyżeram z talerza i jeszcze, że zawsze coś zostaweiam na swoim talerzu- np. 1 ziemniaczka :D A ja sama strzelam amunicją z nosa jak nikt nie widzi i uwielbiam bekać jak lump na cały blok :D I nie nawidzę smrodu potu więc niech faceci dbają o to a nie piszą, że jakieś "idiotki nie lubią ich smrodu"- to tak do jakiegoś Pana we wcześniejszych wypowiedziach AAAA i też oglądam kolor swojej kupki :) Pozdrufki dla wszystkich Pań :D

Gość Dobra Energia
przyznam się :) notorycznie skubię lakier na paznokciach sprawdzajac czy już może zaczyna odpryskiwać. Skubię paznokciem, palcem, zębem. Kiedy tylko niestety lakier już odchodzi - nie daruję - zedrę, zgryzę, odskrobię. co jakiś czas badam językiem stan swego uzębienia, penetrując szczeliny międzyzębowe oraz badając wielkość nalotu na zębach, szczególnie pod koniec dnia w pracy, po kilku kawach :O Mam wrażliwą skórę i często podrażniajamnie kosmetyki, najczęściej szampony. Gdy głowa mnie swędzi, penetruję swój skalp

Gość trutru
wale sobie konia lezac kolo niej w wyrku a ona na to nie reaguje. swinia no nie? sami powiedzcie!

turu to sobie zwal na nią, szczególnie jak się jej spuścisz na włosy to zareaguje. Jak tak będzie wyczesywała nasienie z głowy przez godzinę to nastepnym razem nie będzie lezała obojetnie patrząc jak trzepiesz kapucyna

Gość trutru
uhaaaahaaa, dobry pomysl sprobuje nastepnym razem!

Gość gapcia_aa
bleeeeeeeee

Gość trutru
gapcia, czemu odrazu bleeeee. to bedzie kara za ignorowanie mnie i moich wysilkow onanistycznych.