Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleymen

obrzydliwe rzeczy jakie robi twoja..

Polecane posty

Gość gapcia_aa
może Ona myslal ze to dla niej i nie chciala Ci przerywac :)

Gość trutru
to bylo dla niej, ale ten brak reakcji to zniewaga.

Gość gapcia_aa
a niech tam ............. zagłosowałam

Gość trutru
a idze idze z tym klikiem Ty nudziaro. To zdjecie jest do luftu. Zrob lepsze to Ci ktos kliknie.

Gość gapcia_aa
a mnie się podoba.... najlepsze spośród tych co tam zajmują pierwsze miejsca

Gość trutru
gapcia, nie ogladalem tych pozostalych ale to tez nie jest dobre. Jest jak tapeta na scianie. N U D N E !

Gość gapcia_aa
ale to wiosna :D ja myślę że piięęękne :D

Gość trutru
no niech Ci bedzie.

Gość a ja mam bardzo przemiłą
sąsiadkę ale jak cokolwiek gotuje i miesza w garach to pali papierosa bardzo drażni mnie ten jej pet w zębach nad garnkiem z zupą :O :O :O

Gość -olo-
ale czemu Cie to drazni, przeciez to tylko Twoja sasiadka.

Gość młoda i niedoswiadczona
O przypomniało mi sie: wącham swoje skarpetki stopy i buty, wacham i oceniam miód wyciągniety palcem z uszu, sram codziennie równo o 18:00 i podcierając sie tak zaginam plec zeby wytarzec sie równiez w srodku, czasami palec sie wymknie z papieru albo go przerwie;/ poza tym zuzywam przy tym tyle papieru ze czesto sie zatyka kibiel i mój mąz musi odtykac.

Gość a nie lepiej samym
palcem się podetrzeć? Później go umyjesz albo i nie i po kłopocie

Gość młoda i niedoswiadczona
moze i jestem najobrzydliwsza osoba na tym forum ale nie na całym swiecie :P... chyba...

Gość a ja pierdze pod kołdrą
i potem wkładam tam głowę sprawdzając czy śmierdzi okruutnie:classic_cool:🖐️

Gość to i tak słabo
moja raz sobie włożyła co cipki butelkę po litrowej fancie (tą szerszą stroną) Nie wiem co mi chciała tym udowodnić? że jestem dla niej za wąski czy może że lubi fantę bardziej niż inni

Gość Oja oja
Ja też jestem obrzydliwa:classic_cool: -sprawdzam jak smakuje mój śluz -wącham majtki i skarpetki - wygrzebuje kozy z nosa - potrafie chodzic 2 dni z tłustymi włosami dopóki nawet w kucyku beda wygladac źle

Gość -olo-
a ja pierdze pod ...., przeciez tak to Wszyscy robia, to nic dziwnego.

Macie może link do topicu, w którym opisane jest co robią obrzydliwego mężczyźni? :D

Gość -olo-
a moja kobitka obgryzla sobie strupa z kolana bo brzydko wygladal. Potem go zjadla. Czytalem o tym pozniej w jakiejs psychologicznej ksiazce. Podobno zachowanie sugerujace egoizm :) Ja mysle ze to tylko recycling.

Gość babsztyl x
mam nadzieję że chroni mnie tytuł topiku więc mogę bezkarnie pisaĆ O "SWOICH GRZESZKACH ": -odrywam zaschnięta kupkę z włosów na odbycie (też tak macie?) -gładzę wargi sromowe ale znam osobę która : (bleee) -wącha wydłubane wykałaczką syfy -palcem drapie po nalocie nazębnym (o umyciu zębów nie ma mowy) -lubi \wjmować z kosza na brudną bieliznę majteczki i wąchać ich krok

Gość -olo-
zrywanie strakow z tylka to stary numer, albo ich kruszenie i wachanie palcow.

Gość -olo-
bylo juz o kasie? no bo to jest tez czasem obrzydliwe. wydaje w obrzydliwym tempie moja kase.

dawajcie wiecej!!! mi zdarzylo sie zapomniec wkladki ( feeee pare razy), czasami puszcze capiacego cichacza. aha! kiedys nie opuszczalam deski w kiblu, no ale w koncu sie nauczylam. jak sobie przypomne inne grzeszki to dam znac

Gość Abdullach-el-Hallubda-el-Hasim
Robi kupę na talerz,przyprawia,solą i pieprzem,polewa ketchupem i źre

Gość muhehehehehe
- wącham bieliznę po tym, jak ją zdejmę - skarpet nie, chyba że chcę ocenić czy nadają się jeszcze do włożenia - wyciskam pryszcze, nieistniejące też - kontrolnie dłubię sobie w uszach - i w nosie, jeśli coś mi się tam zaskorupi :) - wkładam ręce w majtasy, jak mi się nudzi :) - badam paznokciami zęb y, szczególnie jak nie mam w ciągu dnia szans na szczotkowanie - skubię lakier na paznokciach jak trochę odpryśnie więcej grzechów nie pamiętam :):)

Gość hahah dobry topik
to ja tez ale moj facet sie nie brzydzi dlubie w nosie, co ladniejsze okazy zjadam grzebie palcami we wlosach, zwalszcza jak mam jakas alergie i strupki, i potem wydlubuje to ncos zza paznokci i zjadam:( platki kosmetyczne zuzyte w laziece to stadart, na szczescie mamy dwie lazienki wiec w mojej moge sobie zostawiac co chce, sprzatam 2 raazy w tyg prze myciem drapie sie po cipce wyslubuje igla wrastajace wloski wyciskam pryszcze, zwlaszcza te, ktore dopieto kielkuja. ogryzam skorki wokol paznokci

Gość niktyx
Pamiętam, jak zacząłem od tyłu posuwać moją byłą, a wtem czuję nieciekawy zapaszek. Po chwili dostrzegam przy odbycie pokaźną grudkę kupy. Od tamtej pory po podtarciu dupy zawsze myję odbyt. Inna moja była lubiła puszczać bulgotniki wanienne. Niektóre z nich były zaliczane do grupy bulgotników zjadliwych. Cóż, sam pierdzę, to i jej wybaczałem, bo to normalne. Gdyby nie ten dech, to by człowiek zdechł. Przyznam sie, że nie jestem brzydliwy i wszystko co ludzkie traktuję jako normę. Przecież nie ma w tym nic dziwnego, ze wąchamy, czy smakujemy "nasze produkty". Mamy po to palce, aby nimi dłubać. Co w tym dziwnego, ze są tacy, którzy zjedzą to co wydłubią? Norma będzie to, czo sami zaakceptujemy, a nie to co inni nam nakazują.