Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaaak taaaaaaaak

wierszyk na dzis

Polecane posty

Gość taaaak taaaaaaaak

za oknem pada, slonko nie swieci placza i smuca sie wszystkie dzieci a ja znowu na sexik mam ochote aby ktos po raz 100tny zabral mi cnote ale ponownie nikogo tutaj nie ma chociaz siekiere w leb wbija mi potrzeba ale coz to, nikt sie tym nie przejmie dlatego moderator wierszyk zarac zdejmie:(

Gość taaaak taaaaaaaak
teraz mam lepszy kwiecien plecien co przeplata wsadz mi w dupsko swego bata :classic_cool:

Gość taaaak taaaaaaaak
eee tam, podszywaczu, nie wymiatasz, przykro mi:) lepsze to: kwiecien plecien co przeplata lubie sprzecik swego brata lubie kiedy ostro pieprzy choc to ojciec jest najlepszy :)

Gość taaaak taaaaaaaak
pisuje sama ze soba, jestem oblakana :classic_cool: ps. masz racje to jest lepsze :D

Gość taaaak taaaaaaaak
nie pisuje sama ze soba tylko z inna oblakana osoba nie wiem jaki ma w tym cel aby wciaz podszywac sie i w ten sposob niszczy to co nazywam wena swa jednak ja juz na to leje i zwyczajnie sie zen smieje:D

Wasza tworczosc jest imponujaca :P Szymborska wysiada ;)

Gość nie jestem w temacie
siedze sobie na kanapie paluchami w dupie drapie co wydrapie to zajadam jaka pyszna czekolada

Gość taaaak taaaaaaaak
no i o to wlasnie chodzi ze ten typ w ma tworczosc godzi zerznac zywcem to nie sztuka albo w googlach cos wyszukac caly sek tkwi w wymyslaniu -spontanicznym rymowaniu a kto nie ma daru tego nie zostanie mym kolega :)

z dwóch źródeł przyjmując możesz zarabiać raz to rymując raz sobie wkładać ;)

Gość taaaak taaaaaaaak
no widze ze w koncu ktos mysli odwaznie i do serca wzial sobie ten temat wyraznie choc jestem skromna nie tylko w niedziele nie wstydze sie przyznac drodzy przyjaciele ze topik ten jako jeden z nielicznych sklania do wysilku, niemal cwiczen fizycznych! bo czy nie dobrze jest czasem mozg swoj wytezyc i zwoje, neurony i synapsy naprezyc? tak wiec namawiam do intelektualnego pilatesu a szybko zapomnicie o skutkach i przyczynach stresu! :)

Gość taaaak taaaaaaaak
Na górze róze Na dole fiołki Ssij pałę

Gość taaaak taaaaaaaak
na gorze jestest y na dole jestem ja niestety za mala jest twoja paLA :o

czy nowa to księga XIII-ta... czy Fredrze po śmierci odrasta... ? :)

Gość taaaak taaaaaaaak
odrastac nie odrasta, zbyt banalne by to bylo to tak jakby sie kochal golec z mandaryna:)

Gość taaaak taaaaaaaak
a teraz ide zjesc cos dobrego w sumie mam ochote na cos grillowanego.. gdyby ktos mial ochote pobawic sie w rymy zapraszam tu chlopcow, zapraszam i dziewczyny i chociaz mnostwo tu tepakow i bezmozgowcow tez jestem Z.A.J.E.B.I.S.T.A. :) mow co chcesz:)

*gdybym tylko mogła* czyli oda do szefa... gdybym tylko mogla.. potwornie kłująca jodła.. swe miejsce by zagrzała... w najczulszym miejscu twego ciala... i jeszcze troche prozy: chuj ci w dupę skurwysynie 😠

Gość taaaak taaaaaaaak
pyszna zapiekanke z serem zrobilam i pierzynka sosu pomidorowego ja zakrylam powiem wam smacznego chociaz jej nie sprobujecie bo wirtualnie sie nie da, jak juz zreszta wiecie:)