Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celinka-celinka

Pokochac cellulit??

Polecane posty

Gość celinka-celinka

Czesc! Przyznam sie szczerze,ze przeraza mnie moj cellulit. Tymbardziej,ze dbam o siebie a nie moge sie go pozbyc. Mojemu Misiowi \"to\" nie przeszkadza ale nie wystaczy mi jego akceptacja - poprostu marze o pieknych nogach...:-( Ktora z Was potrafila pokochac/zaakceptowac swoj cellulit?? Pozdrawiam

Gość kingusia12365
Nie zaakceptuje! Bede walczyc az po grob!:)

Gość celinka-celinka
Czyzby cellulit nie byl dla Was problemem?? Mam go tylko ja??:-( Nie wierze! Naprawde nie jest dla Was problemem paradowac po plazy z tym swinstwem na nogach?? ehhh

Gość jaa.
nie tez nie umiem zaakceptować, i chyba nigdy nie zaakceptuje tego cholerstwa.

Gość agunia16julia
:( mam 16 lat, 157 wzrostu, waze 47 kg i zaczyna pojawiac mi sie cellulit... masakra.... dostaalm go w "spadku po mamie, babci itd.".. co mam robic?? jakies kosmetyki?? prosze doradzcie....

Gość milion_dolarów
mają go nawet wieszaki...:) dziewczyny ja używam balsamu garniera ten zołty ujedrniający do niego dodaje ok. 12 kropli olejku grejpfutowego odrazu widac efekty skóra jest napięta i gładka....oczywiście codziennie zimny prysznic na tyłeczek i nogi... brrrr.,..ja sie juz przyzwyczaiłam. zobaczycie po tygodniu swietne efekty!!!

Gość agunia16julia
wlasnie bralm prysznic i polalam "te miejsca" zimna woda... brrrrrrr.... nie wiem czy to przetrawam... jutro koniecznie kupie zolty balsam garniera :p

Gość padla na twarz i sie nie rusza
WALCZYĆ!

Gość celinka-celinka
Wiem,ze kazda z nim walczy ale?? Co zrobic jak on nadal jest a Ty chcesz na plaze?? Pareo, spodenki, czy tez macie GO gdzies?? Pytam bo juz niedlugo jade w podroz moich marzen i ON znowu wszystko zepsuje..:-(

Gość spodenki...
Kurwa, od pół roku masuję INTENSYWNIE i CODZIENNIE oliwką antycellulitową bańką chińską i zmniejszył się, ale kurwa (przperaszam za wulgaryzmy) straciłam już nadzieję, ze pozbędę się go ZUPEŁNIE. Zdaje się, że jedyną nadzieją ejst sport. Jeżdżę na rowerze wprawdzie, ale to jak widać za mało. Wyeliminuję drania. A od dziś zaczynam zimne prysznice. jak działać to kompleksowo. Musze mieć ładny tyłek. I kropka.

Gość mnie to badziewie zaczęło
sie robic po tabletkach antykoncepcyjnych:-oNadal je biorę...no coz cos za cos:-o

Gość celinka-celinka
Ale czy kobieta z celulitem moze byc atrakcyjna?? Mi sie wydaje,ze nie... A moze przesadzam... Wiem - duzo pytan ale naprawde nie wiem jak postrzegaja go inne kobiety.... prosze o opinie...

Gość andziaak
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1947798 - 32k

Gość uuuuuuuuu
Nie zrażajcie się ilością składników, bo to tylko tak strasznie wygląda... zresztą...efekty są zaskakujące (przynajmniej dla mnie, bo do niedawna niei wierzyłam w takie "miksturki"). Lista zakupów i proporcje: Olejek kminkowy – 2 ml Olejek herbaciany – 1 ml Olejek cytrynowy – 1 ml Olejek cyprysowy lub jałowcowy – 1 ml Olej rycynowy – 10 ml Nafta kosmetyczna 50 ml Glicerol (dostępny w aptekach) 20 ml + sok z jednej cytryny Spirytus kamforowy – 20 ml Spirytus salicylowy – 20 ml Witamina C – 800 mg (4 draż. 0,2 g) Witamina A+E w kroplach – 2 ml Drażetki witaminy C obmyć z otoczki żółtej w przegotowanej wodzie. Następnie oczyszczoną drażetkę rozpuścić w soku cytrynowym, potem wlać glicerynę i spirytusy. Naftę wymieszać z olejkami i witaminą A+E. Następnie obie mieszaniny połączyć przez silne wstrząsanie w butelce. Wskazania: plamy i przebarwienia na skórze, w tym również po trądziku i ukąszeniach owadów; cellulitis, rozstępy na skórze, zapalenie mieszków włosowych, drobne wypryski ropne, nadmierne i przedwczesne starzenie skóry, zaburzenia troficzne skóry. Lek silny w działaniu. Skórę przemywać 2-3 razy dz. Wstrząsnąć przed użyciem. Wszystkie składniki do kupienia w aptece lub w sklepie zielarskim. Zakup WSZYSTKIEGO to koszt ok. 50 zl, ale wychodzą z tego 2 porcje - "na spółkę" z koleżanką na przykład. (wg. ilości podanych w przepisie) no i jeszcze trochę zostaje (olejki np. do kominków, nafta do włosów itd). Preparat jest bardzo bardzo wydajny, ma konsystencję niemalże wody (rzadziutki), bardzo dobrze sie rozprowadza. Już po pierwszym użyciu skóra jest gładka i sprężysta. Na efekty antycellutisowe trzeba trochę poczekać. W moim przypadku dużo szybsze były efekty anty-rozstępowe (choć problem miałam i z tym i z tym). Naprawdę polecam. A biorąc pod uwagę koszt (ok. 25 zł) to chyba warto zaryzykować....

Gość upupupup

Gość celinka-celinka
Co zrobic jesli skora calego ciala traci jedrnosc?? Przynam,ze w okolicach ramion rowniez...:( Cwicze sztangielkami, robie brzuszki, wymachuje nozkami :) , kremuje cialo zelem na celulitis Dove, zimny prysznic nie jest mi obcy...Co wiecej robic gdy sie pracuje i nie ma za duzo czasu dla siebie samej..??

Gość upupupup

ponoc z dax cosmetics maja serum,ktore dziala cuda ale ciezko to dostac bo idzie jak woda. ja kupilam sobie z tego ale nie serum bo juz nie bylo

Gość Balbina3131
Ok kilku lat walczyłam z tym świństwem a rezultaty marne. Nigdy nie byłam gruba, zawsze ćwiczyłam dobrze się odżywiałam a jednak cellulit i mnie dosięgnął, a jeszcze jakby było tego mało to strasznie pękały mi naczynka na nogach. Robiłam wszystko więcej ćwiczyłam, stosowałam od wewnątrz tabletki na wzmocnienie żył i cellulit a od zewnątrz maście, kremy , maseczki itp. Ale rezultaty były takie że z tygodnia na tydzień miałam tylko lżejszy portfel więcej rezultatów tych specyfików nie widziałam. Na jakiś czas przestałam stosować cokolwiek. A jedynym pozytywnym rezultatem było to że zaczęłam regularnie zamykać u kosmetyczki laserowo naczynka co było rezultatem że te same nie pojawiały się a nowe bardzo mało pojawiały bo zakupiłam maść z kasztanowca i smarowałam regularnie nogi. Gdy w miarę uporałam się z pajączkami to zaczęlam chodzić na profesjonalne zabiegi na cellulit u kosmetyczki fakt nie są tanie ale dają rezultaty, jeden zabieg kosztuje 150-200 zł , ja zrobiłam 4 i jest bardzo duża poprawa.

Gość la la mi do
ja jeszcze mam nadzieje.. pomyslalam sobie, ze skoro zaczelam cwiczyc i zdrowo sie odżywiac to powinnam i z tym cholerstwem zacząc.. mam male obawy, ze beda marne rezultaty, bo nic z nim od baaaaaaaaaaaaardzo dlugiego czasu nie robilam, ale... postanowilam sprobowac... zakupilam kosmetyki ujedrniajace, ktore niby maja pomoc w walce z tym c. do tego czeste masaze newralgicznych miejs.. mam naszieje ze zmasowany atak przyniesie rezultaty :(