Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattttt

JAK ONA TO ROBI ,ŻE MA TAK ZAJEBISTĄ FIGURE?NO DO CHOLERY JAK ?JESTEM W SZOKU !!

Polecane posty

Gość chirurgią plastyczną
sama się wypowiadała, ze ma powiększany biust, więc co za problem po ciążach zrobić liposukcję, powycinać nadmiary skóry tu czy tam, zabiegi kosmetyczne plus jakiś sport też działają rewelacyjnie. a długie nogi - cóż, to geny :)

Gość ona nie ma długich nóg
ma normalne z tym, że zawsze jest na bardzo wysokim obcasie i trzeba przyznać, że ma te nogi cholernie zgrabne poza tym naprawe nie przesadzajcie, co robi? sama mówiła, że kiedyś intensywnie ćwiczyła na siłowni ja też mam taką figurę i nic nie robię, bo to po prostu geny moja mama ma 50 lat i też jest idealnie szczupła

a tego, że ma silikonowy biust cały czas się wypiera więc nie wiem kiedy słyszałaś, że się do tego przyznała zresztą nie ma do czego się "przyznawać", bo to jej sprawa

Gość kolob
ona ma dokladnie 164 cm wzrostu bo mowila o tym w wywiadzie na tvn style a kazdy jej mowi ze ma wiecej i sie smiala sama z tego ..ona nosi wysokie obcasy i tyle.ale jest naprawde niska bo bylam na jej koncercie nawet i widzialam jaz metra i jest niska w porównaniu do mnie bardzo a ja mam 172 cm.

to fakt, słyszalam niejednokrotnie z jej ust jak mówiła, że ma tylko 164cm wzrostu i jest bardzo niska;) ja nie przesadzałabym, że osoba, która ma 164cm jest jakimś liliputem, bez przesady, bo co mają powiedzieć niższe osoby:) też widziałam ją na ulicy, miała bardzo wysokie obcasy i kapelusz, no i rzeczywiście wyglądała na te swoje 164cm wzrostu

Gość JUHJSS
ONA MA SWOJE PIERSI.A NIE SILIKONY.KTO PUSCIL PLOTE SE MA SILIKONY?PIERSI PO CIAZY JEJ SIE POWIEKSZYLY.

Gość ona cierpi na anoreksje
w zyciu nie widziłam tak chudych nóg jeszcze chyba :(

nie przesadzajcie, ma normalne idealnie szczupłe nogi, ja mam chudsze niż ona i wolałabym mieć takie jak ona

Gość wybaczcie ale piersi to nieste
ty GENETYKA i nigdy nie uwierzę, że to jej naturalny biust, który rzekomo powiększył sie o 3 rozmiary po ciąży wystarczy spojrzeć na jej siostry, które również mają dzieci, również są idealnie szczupłe, ale żadna z nich nie ma tak obfitego biustu

ona ma maly biust przeciez..co wy sracie z tym silikonem? przeciez ona ma malutki biust .

ostatnio na zywo byla w jakims programie w tv i widzialam ją w mocno wydekoltowanej bluzce i miala malutkie piersi więc o co to halo?moze nosi dobre pusch upy? paris hilton tez nie ma silikonow a oskarzyli ja o to jak pokazala sie a dobrym puschupie w którym jej piersi z rozmiaru a powiekszyly sie do d..sa takei staniki przeciez .

Gość sama chyba cierpisz na zanik
mózgu:O

Gość pisze ze stalowej
dokladnie. na szczęscie dobrze ,że trafiłam na to forum i ten wątek. znam justynke i w głowie mi sie nie mieści co tu czytam. jestem anonimowa więc napisze wam jedno:JUSTYNA W ŻYCIU NIE ROBILA OPERACJI BIUSTU ANI TYŁKA.A TAKIE PLOTY KRĄŻĄ OD DŁUZSZEGO CZASU.U NAS W STALOWEJ WOLI KOCHANI TO NIE DO POMYSLENIA ZE LUDZIE TAK GADAJA.. SZOK I JESZCZE RAZ SZOK.. justyna byla chuda jak patyk zanim urodzila ale jestem swiadkiem ze piersi powiekszyly sie jej po ciazy bardzo jak kazdemu a teraz ma normalne jakie miala przed ciażą ..więc o co wam chodzi wszystkim?

Gość pisze ze stalowej
nie rozumiem jak mozna tak oczerniać człowieka?:(:(żalosne!!! moze zazdrosc przemawia przez was skoro przypisujecie komus kto ma z natury fajnafigure operacje plastyczne.:(zgroza!!:(

Gość b cbcb
o masakra... akurat tutaj wyglada paskudnie... za chuda troche.... a tak wogole to moze poprostu ma taka figure... ja wpieprzam mnostwo slodyczy obiadu i wszystkiego i jestem chuda.... nie robie nic

Gość wytłumacz mi jakim cudem
jej urosły piersi, a siostry Justyny są nadal płaskie jak deski??? oto oficjalna strona Justyny: http://www.justynasteczkowska.pl/ popatrzcie sobie na zdjęcia w galerii

Gość pisze ze stalowej
madzia tez miala wieksze piersi przeciez przez pewien czas.chodzi mi o madzie steczkowską . dajcie spokój...ja sama mam male piersi cholernie a po ciąży miałam DD!jak mi to wytłumaczycie?co?a jestem chuda strasznie też..

wejdźcie sobie do galerii "Justyna w pracy... i prywatnie" znajdziecie tam jej fotkę w czerwonym bikini, gdzie piersi stoją jej jak rasowe silikony możecie zobaczyć tam też jej synków, strasznie fajne i ładne dzieciaki:)

Gość OBEJRZAŁAM GALERIE JUSTYNY
i nie widziałam ani jednej foty na której by miała duże piersi. dziwne ,co? ma normalne piersi jak każda kobieta.

taaaa, już obejrzałaś całą galerię?:O już?????

nie ma tak zadnego zdjecia a bikini:(

napisałam Ci, gdzie jest ta fotka w galerii "Justyna w pracy... i prywatnie"

ONA MA TAKIEGO ZAJEBISTEGO FACETA?BEZ JAJ..TO JEJ MĄŻ?

TO W KTÓREJ GALERI W KONCU?W TEJ "PRYWATNIE" CZY W TEJ "W PRACY" BO TO DWIE RÓZNE GALERIE:(

nie, sorry, to są dwie oddzielne galerie, musisz wejść w tę "...i prywatnie" i obejrzeć fotki po kolei to dotrzesz do tej w bikini

NO DOTARLAM DO TEJ FOTY W KONCU BO OD RAZU JEJ NIE WIDAĆ :( ALE WIDZIALAM TO ZDJECIE I TAM WYRAZNIE WIDAĆ ZE JUSTYNA MA PIERSI MALENKIE JAK POMARANCZE ..CO ZTEGO ZE OKRĄGLE SKORO MALE?A WY Z NEIJ ROBILYSCIE MACIORE:(

to są maleńkie piersi? to są piersi w normalnym rozmiarze, ale stoją jak piłki, jak u Dody:O