Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mattttt

JAK ONA TO ROBI ,ŻE MA TAK ZAJEBISTĄ FIGURE?NO DO CHOLERY JAK ?JESTEM W SZOKU !!

Polecane posty

Gość matnia
tez widzialam to w bikini czerwieni powiem szczerze ,że jesli robila silikony to sie dziwie czemu takie malusie. mysłałam ze serio ma wielkie balony;)ACH

Gość PO CO KOMU MALE SILIKONY
WYBACZCIE ,ŻE TO POWIEM ALE JA MAM EFEKT TAKI A NAWET WIEKZY ZAWSZE JAK UBIERAM STANIKI PODNOSZĄCE PIERSI.ME NATURALNE PIERSI WYUGLADAJĄ JAK PILECZKI.WIEC ONA NIE MA ZADNEGO SILIKONU ..JAKBY MIALA TO BY MIALA DUZE PIERSI.

Gość wytłumacz mi jakim cudem
ale ona nie ma tutaj biustonosza podtrzymującego tylko luźniuteńką szmatkę (trojkącik), w której każdy biust nie bedzie tak stał, a już na pewno nie po dwóch ciążach:O

Gość Jazza
Dzieci ma cudne :-) Facet - no, no, no....... piersi - normalne - ani małe ani duże - idealne do jej figury; i to nie jest silikon. Po urodzeniu dzieci wygląda dużo lepiej :-D

Gość PO CO KOMU MALE SILIKONY
no do cholery wiec czemu ma takie male piersi ,co?

albo tutaj: http://justynast.freefronthost.com/GP16.htm no bez przesady, że to mały biust:O przecież ona waży tylko 47kg i tłuszczu u niej jak na lekarstwo wiec jakim cudem miałby zgromadzić jej się tylko w piersiach???:O

Gość wspolczuje twej kolezance
ONa waży dokladnie 55 kilo wiec co to za bzdury gadacie?

a te foty co dalas nie sugeruja ze nie ma malego biustu.ludzie ..to normalny biust..co wy pierdzielicie?na oczy wam sie rzuca?

nie opowiadaj bzdur! sama Justyna mówiła, że waży 47 kilo gdyby ważyła 55kg przy wzroscie 164cm to na pewno nie wyglądałaby jak wygląda, a byłaby grubsza a tutaj jeszcze foto z czasow Szansy na Sukces: http://justynast.freefronthost.com/Programy/GP01-18.jpg

TO JEST MALY BIUSCIK.

Gość Agrrrrrr
Piersi powiększyły jej się dziwnym trafem zanim zaszła w ciążę... Pamiętam ją jeszcze z "szansy na sukces'' kiedy była płaska. Rozumiem,że pytania o operacje są niegrzeczne,ale po co tak ściemniać?

Gość bez jaj wy chyba naprawdę
małego biustu nie widziałyście:O przecież to są duże cycki i to jeszcze do takiej szczupłej figury...

Gość hm.................
ale macie problemy. ona i tak jest brzydka. pozdrawiam

te dziewczyny króre twierdza że Justyna ma anoreksje sa chore ona jest super zgrabną laską i wcale nie jest chuda a te co tak twierdza to poprostu jej zazdroszczą:P głupie jestescie i napewno grube z kompleksami bo tylko taka może powiedzieć że zgrabna dziewczyna ma anoreksje

Gość push-up
ona ma około 150 cm wzrostu, a nie 164. wiem bo widziałam ja kiedyś w restauracji w Zakopanem. Jest malutka ale bardzo proporcjonalna.

Gość ja też ja widziałam
i jestem pewna, że ma 164cm wzrostu

Gość push-up
nie ma tyle na bank. ja mam 162 i jest ode mnie niższa. nosi bardzo wysokie obcasy. musialabyś kolo niej stanąć. zresztą...nie spieram się :) widziałam i tyle :)

Gość ja też ja widziałam
będę się upierać, bo spacerowała, a ja miałam okazję minąć ja kilkakrotnie poza tym po co miałaby kłamać, że ma akurat tyle wzrostu? a mówiła o tym niejednokrotnie w wywiadach

Gość hm.................
a ja zawsze myslalam ze ona jest bardzo wysoka

Gość tutaj są fotki Justyny
z EWĄ PACUŁĄ, która ma 173cm wzrostu i z MAŁGORZATĄ KOŻUCHOWSKĄ, stoją obok siebie i gdyby Justyna steczkowska miała mniej niż 164cm wzrostu to nawet na wysokich obcasach nie mogłaby być prawie tak samo wysoka jak Ewa Pacuła, a na tych zdjęciach jest http://justynast.freefronthost.com/Smieci.htm

Gość fggjgojoj
mi urosły piersi po hormonach i to o 2 rozmiary. I takie zostały mimo iż nie biore pigułek już 1,5 roku. A też jestem szczupła i droban z natury i tez mnei czasem oanoreksjęposądzją... DAjcie już na luz z tym dogryzaniem tej pieknej kobiecie

Gość fggjgojoj
i mam wieksze od neij piersi... więc możliwe to jest!

Gość tjaaa masz dla nas jeszcze jak
ąś opowistkę?:O

Gość diakini
bo se żebra usunęła