Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EmDżi

Wczesne siadanie 2-miesięcznego bobasa

Polecane posty

Moja córka ma dwa i pół miesiąca i gdy trzymam ja w pozycji półsiedzącej to próbuje siadać. Wogóle nie chce leżeć i dopiero gdy posadzę ją na kolanie to jest zadowolona. Wiem,że to za szybko,ale ona strasznie płacze gdy się jej nie posadzi,czasem nawet tak bardzo,że traci oddech. Dodam że główkę trzyma bardzo sztywno i potrafi ja utrzymać nawet 10 minut. Poradzcie co mam robić,prosze!

Gość _d_
staraj sie nie trzymac jej w pozycji polsiedzacej. 2,5 miesiaca to duzo za wczesnie i ja nie sadzalabym jej bo szkoda kregoslupa i calego ukladu kostnego. kladz na brzuszku, mysle ze nawet nosidelko mimo ze mowi sie ze od 3 miesiaca dopiero bylabym bardziej sklonna zastosowac niz sadzac ja na kolanach. Trzymaj sie :) powodzenia!

Gość nie chcę Cię straszyć
znam chłopaka który chodzi o kulach bo rodzice zbyt wcześnie chcieli aby siedział, i sadzali takiego brzdąca obkładając go poduszkami. Niedojrzały kręgosłup nie wytrzymał, terazma 13 lat i będzie kaleką do końca życia, a śliczny z niego chłopak. Wiem że Twoja dzidzia sama chce, ale dla jej dobra nie pozwalaj na to.

To ro mam robić jak tak mocno płacze?Jej wtedy w żaden sposób nie można uspokoic.

Gość ojojojooojojojooj
ulegasz 2,5 miesięcznemu dziecku? To co będzie dalej?....

proponuje udać się do lekarza i to szybko. Studiuje fizjoterapię i być może nie są to objawy świadczące już o jakimś schorzeniu ale nie można ignorować takiego zachowania. Jeśli niw toczy się już proces chorobowy to będziesz spokojna a jeśli faktycznie coś się dzieje to nie jest jeszcze za późno na leczenie. pozdrawiam