Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewuśka

CZy myslicie....

Polecane posty

Gość Ewuśka

ze jak chlopak pochodzi z rodziny gdzie ojciec pil, bil jego ,rodzenstwo i mame! Bedzie podobny do ojciec i bedzie postepowal tak jak on w swojej rodzinie?

Gość szalallala
moj facet jest z takiej rodziny, i jest jak aniol, do tego nie pije ani kropli, nie pali... wrecz robi wszystko, by byc innym niz byl ojciec. bo wie, jak to sie skonczylo.

Gość estebanka
moze tak a moze nie. To zalezy od niego samego.

Gość brak poczucia....
a czy teraz pije? a jezzeli tak ,to w jakich ilosciach i jak czesto?

Gość do zarłocznej
na to nie ma dobrej odpowiedzi znam takie przypadki jeden anioł drugi robi to co jego ojciec

Gość Ewuśka
Pije rzadko raczej tak towarzysko, nigdy sie nie upija

Gość Ewuśka
moj chlopak tez jest kochany , uklada na sie bardzo dobrze, do tego bardzo nienawidzi ojca nie che miec z nim nic wspolnego

a ja uwazam iż chyba większosc mężczyzn pochodzacych z takich rodzin zrobi wszystko aby byc innym niż ojciec mam po sąsiedzku taką rodzinę,wielodzietną zreszta i tylko jeden z nich jest taki jak ojciec pije,nie pracuje w sumie nie jest chyba sadystą ale najfajniejeszym jego zajeciem jest picie takich super alkoholi z kartonikow a reszta dzieci jest spoko,mają swoje rodziny,skonczyly jakies szkoły i naprawde dbaja o swoje potomstwo

Gość Ewuśka
wiesz nigdy nie myslalam na ten temat, widzialam jaki jest moj chlopak, ale ostatnio przeczytalam taki artykul na ten temat zaczelam myslec

Gość brak poczucia....
jezeli do tej pory nie pije zbyt duzo (ile ma lat?) ,to chyba juz nie zacznie ,nie sugeruj sie artykulami ,to nie jest regula

Gość Ewuśka
ma 24 lata

Gość brak poczucia....
mysle ze mozesz byc spokojna ,mowie to na podstawie doswiadczenia,ojciec mojego bylego pil ,on zaczal juz w podstawowce ,pozniej bylo juz tylko gorzej,jezeli twoj facet do tej pory jest ok ,nie powinno byc inaczej ,choc w zyciu roznie bywa,czego serdecznie nie zycze

Gość Ewuśka
dzieki za opinie

Gość Ewuśka
w sumie nie mam z kim pogadac bo moje " przyjaciolki" tzn. pseudoprzyjaciolki odciely sie ode mnie, no w sumie ja tez nie szukam z nimi kontaktu bo nie chce mi sie wysluchiwac opini snobek, jak moglabym znalezc sobie innego chlopaka normalnego nie z takiej rodziny

Gość brak poczucia....
nie ma za co ,dodam jeszcze obserwuj jak zachowuje sie jezeli juz wypije ,czy nie jest agresywny ,itp. ,wiesz o co chodzi ,wtedy wylaza najgorsze instykty ,bedziesz miala obraz ,

Gość Ewuśka
wlasnie kiedys rozmawialam z jego mama na ten temat ona sama zauwazyla ze jezeli mu sie zdarzy przesadzic troche to jest potulny jak baranek od razu marsz do lozka ...

Gość brak poczucia....
wiec mozna przypuszczac ,pewnosci nie masz nigdy w zadnym przypadku ,czy z normalnej rodziny ,czy patologicznej ,ze to dobry chlopak ,a jesli ma kochajaca i dobra matke ,to mysle ze potrafila go dobrze wychowac,jak dlugo jestescie razem?

Gość Ewuśka
wiesz ja sie pocieszam ze w zyciu roznie bywa, sama moge podac kilka przykladow, ze kto z porzadnej rodziny, a bije zone i dzieci, pije. To chyba faktycznie zalezy od charakteru.....Ale z drugiej strony nie jestesmy w stanie kogos poznac do konca! Teraz nam jest super moj chlopak nosi mnie na rekach, jestem dla niego najwazniejsza, nie myslcie ze dopiero sie poznalismy bo jestesmy ze soba juz 2,5 roku

Gość Ewuśka
bardzo jest zwiazany z matka, moze dlatego ze jest najstarszy z rodzenstwa i zawsze jej pomagal w najtrudniejszych chwilach

Gość brak poczucia....
wiec mysle ze po takim czasie sama powinnas juz wiedziec jaki jest ,jesli widujecie sie czesto , chyba zdazylas juz go poznac ,masz kontakt z matka ,choc ona pewnie nie jest do konca obiektywna ,ale jesli bywasz w jego domu potrafisz chyba wyciagac samodzielnie wnioski,kolezanki olej ,przepraszam , ale to moze byc zwykla zazdrosc ,one widza ze jest dla ciuebie dobry ,a to boli co niektore z pewnoscia,przypuszczam ze gdybys posluchala ktorejkolwiek ,ta szybko polecialaby pocieszac twojego chlopaka

Gość Ewuśka
Dzieki za podtrzymanie na duchu

Gość Ewuśka
chyba troche przesadzilam z ta reakcja na ten artykul

Gość brak poczucia....
nie ma sprawy,i tak sama musisz zdecydowac ,ale polegaj na sobie ,po prostu obserwuj go w kazdej sytacji,wtedy widzisz jak reaguje gdy jest zdenerwowany ,czy panuje nad soba ,czy puszczaja mu nerwy,sytuacja w domu na pewno odbila sie na jego psychice ,ale moze u niego poszlo to w dobrym kierunku i tymbardziej bedzie szanowal ciebie,mowisz ze zawsze pomagal matce , wnioskuje z tego ze to dobry chlopak , zreszta mysle ze po 2,5 roku ,gdyby bylo cos z nim nie tak to by juz to wyszlo ,byly zapewne rozne sytuacje ,wiec jesli do tej pory twierdzisz ze jest dobry ,to chyba jednak jest ,jak dlugo mozna sie maskowac?

Gość Ewuśka
a co do kolezanek to wiem ze to nie jest prawdziwa przyjazn z ich strony i juz sobie to odpuscilam( tyle razy mnie zawiodly) no i te ich gadki, ze on nie pasuje do naszego towarzystwa jakby to ksiezniczki jakies byly...

Gość brak poczucia....
pewnie ze przesadzilas ,dziennikarze tez musza zarabiac ,wiec pisza a zycie bardzo czesto nijak sie ma do tego co oni pisza

Gość Histerynka21
mamoooooooooo!!! umre bez niego! pomozcie mi!!! :(

Gość brak poczucia....
nie skresla sie nikogo z powodu jego rodzicow ,to nie jego wina ze ojciec pije,kazdy pracuje sam na siebie ,a te twoje kolezanki to straszne snobki sa ,chyba powinnas zmienic ich towarzystwo na bardziej wartosciowe

Gość Ewuśka
raz mielismy jak sie klocilismy byla taka sytuacja , ze juz widzialam po nim ze juz nadchodzi apogeum nerwow, ze wyprowadzilam go z rownowagi( a podobno potrafie to dobrze robic) , wtedy poprostu wyszedl i powiedzial ze musi ochlonac. Wrocil po paru godzinach i bylo ok

Gość ja bym probowala namowic go
na prawie calkowita abstynencje, No -kielisze wina do obiadu, czy czasem jedno piwko. Chodzi o to,zeby nigdy nie dopuscic do tego,zeby sie kiedys upil( nawet nie w sztok). Mial to na codzien wiec w stresie czy jakims zalamaniu moglby siegnac po wodke. Powiedz, ze masz uraz do pijacych odkad wiesz o jego ojcu i patrz czy wytrzymuje zupelnie bez picia.