Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewuśka

CZy myslicie....

Polecane posty

Gość brak poczucia....
to znaczy ze potrafi sie opanowac ,ale moze nie przeciagaj struny ,bo jesli jestes w tym dobra ,to juz bez wzgledu czy ojciec pil czy nie ,kazdy moze z nerw wyjsc,a w ogole zycze powodzenia

Gość Ewuśka
Judkall masz jakies doswiadczenia w takiej sprawie?

Gość zakochany_26
Ja tez pochodze z rodziny gdzie tata lubi wypic ale nigdy nas nie skrzywdził za to Go Kocham bo jest moim Ojcem Ale robie wszystko aby nie byc takim jak on

Gość Ewuśka
do brak poczucia...- dziekuje :-) mysle,ze bedzie dobrze! A na razie bede go obserwowac!

Gość Ewuśka
u niego w rodzinie nie tyle picie co bicie dzieci bylo najwiekszym problemem

Gość brak poczucia....
no coz ,jest poglad ze bite dzieci powielaja ten model wychowania ,ale tez niekoniecznie,tak jest ze wszystkim ,jesli twoj chlopak nie jest agresywny na co dzien to nie powinien chyba bic,zreszta na pewno rozmawialiscie o tym ,wiec pewnie znasz jego stosunek do bicia i przemocy,jezeli on wie ze to jest zle ,jesli to co przezyl w dziecinstwie wywoluje u niego negatywne skojarzenia , sam cierpial ,widzial cierpienie matki i rodzenstwa ,jesli jest wrazliwy ,nie powieli tego,wazne jak mowi o ojcu ,co czuje do niego ,jesli ojciec nie jest dla niego autorytetem ,nie bedzie go nasladowal ,tak mi sie wydaje

Gość Ewuśka
Wlasnie kiedys rozmawialismy na ten temat ogladajac odcinek programu super niania. jest zdecydowanym przeciwnikem bicia dziec, nawet dawania klapsow!

Gość Ewuśka
MOwil, ze nie wyobraza sobie bicia dzieci, twierdzi ze sa inne metody! Zreszta zawsze mowi mi ze zazdrosci mi takich kontaktow z ojcem. Widzialam jak na poczatku trudno bylo mu zlapac kontakt z moim ojcem, nie bylo u niego autorytetu meskiego! Ale teraz dobrze sie dogaduja :-)

Gość Ewuśka
o swoim ojcu mowi malo, a jesli juz mowi, to ze nie chce miec z nim kontaktu i nic wspolnego ize jesli zobaczyl by go na ulicy to prawdopodobnie przedelby na 2 strone

Gość brak poczucia....
wiec mysle ewuska ze dobrze rokuje,na razie znikam ,pozniej jeszcze wpadne ,3ym sie ,powodzenia

Gość Ewuśka
Dziekuje :-)