Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lupanarek

Seks z prostytutką to nie zdrada

Polecane posty

Gość lupanarek

Seks z prostytutką to nie zdrada poniewaz zdrada oznacza zaangazowanie emocjonalne a z prostytutka to tylko zwykłe mechaniczne rżnięcie. Sam korzystam z usług prostytutek i wcale nie czuje sie winny ani nie mam wyrzutów sumienia. Zaraz pewnie zapytacie dlaczego nie powiem o tym w takim razie żonie? Otóz dlatego poniewaz niestety kobiety nie potrafia oddzielić uczuć od seksu i bezpodstawnie uważaja to za zdradę.

Gość Lempira
Brawo za logikę myslenia ;-). Teraz ja spróbuję tego toku myslenia: skoro to wg Ciebie nie zdrada, jest to dla Ciebie oczywiste, to dlaczego zakładasz taki temat. Oczekujesz potwierdzenia swojej hipotezy ;-)?

tysiac piecset siedemdziesiaty osmy taki temat na kafe To staje sie nudne i niesmaczne zwyczajnie :O

Gość lupanarek
Moja żona lubi seks z dziwkami tyle że męskimi. Nie rozmawiamy o tym, bo po co, to żadna zdrada. Chciałem tylko o tym tak, mimochodem wspomnieć.

Gość jasne nie czujesz się winny
tylko po co tak TO tu szczegółowo wyjaśniasz :p tłumaczysz się sam przed sobą, bo nie przed nami ;)

skoro uwazasz że pomiedzy tobą i żoną jest ok to czemu tam w ogóle chodzisz????

Gość taka jedna k
ktoś wczoraj powiedział,że tak zachowują się gracze,żalosne

Gość lupanarek
Chodze bo lubię. Ile mozna słuchac tych samych jęków i wkładac w ta sama dziurę :p

Gość prowokacjon

Gość Lempira
A żeby tak Twoja żona to samo Ci powiedziała ;-)

Gość jasne nie czujesz się winny
o jaki zblazowanyyy :p a życie Cię nie nudzi ?

Kobiety potrafią oddzielić uczucia od seksu i to o wiele lepiej niż chłopacy. Wkońcu to kobiety są prostytutkami. A zdrada z prostytutką nie jest tylko wtedy, gdy własna kobieta wie o tym i gdy jesteś bardzo daleko od niej, lub z jakiś innych BARDZO POWAŻNYCH powodów nie możesz swojej laski bzykać. Ot cała definicja nie zdrady swej dziewczyny.

Gość pewnie że prowokacja

Gość lunaparek
moja żona obciąga kolegom w biurze ale to nie zdrada przecież to koledzy a nie obce gachy

Gość pewnie że to urozmaicenie
dzisiaj WZW, jutro HIV ;) przynajmniej będzie ci sie coś w twoim nudnym życiu wreszcie działo :p

Gość lupanarek
Masz racje tomaszek prostytutki znakomicie potrafia oddzielić uczucia od seksu i własnie dlatego fama glosi, że najlepsze z nich żony najbardziej kochające.

Gość lunaparek
Moja żona obciąga swojemu szefowi, pozwalam jej na to, bo tak, to gdzie by pracowała? U mnie?

Gość bli ble blu
Moral z tego taki, ze w zwiazku z nowym pojeciem zdrady/niezdrady moge puszczac sie na lewo i prawo czerpiac korzysci fizyczne ze zblirzen z nieznajomymi... hehheeheh Ciekawe co na to powiedzialby moj facet? JA: "Kochanie! Bylam na dyskotece i wyrwalam jakiegos mlodego chlopaka.. Obciagnelam mu, pozniej on mnie wylizal i uprawialam z nim seks w lazience.. Bardzo brakowalo mi seksu... Nie bylo Ciebie w poblizu.." ON: "Skarbie! Alez oczywiscie, ze sie nie gniewam.. Jak moglas tak pomyslec.. Ciesze sie, ze zaspokoilas swoje pragnienie. Mam nadzieje, ze bylo Ci przyjemnie. Ale wiesz co?- Twoja historia bardzo mnie podniecila. Chodz zabawimy sie " Zajebiste podejscie masz autorze tego topiku.. Serdecznie pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego !

Gość lupanarek
Macie rację, w sumie to ja też mam rację ale moja racja oparta jest na fałszywych przesłankach.

Gość wiesz co skarbie
w tym uroczym pensjonacie w karpaczu poszlam na calosc z naczelnym dyrektorem .Tak naprawde to puscilam sie tylko po to ze obiecal podwyzke. Noo wiesz kotku, nie gniewaj sie ale sex za kase to nie zdrada a bedziemy mieli na wakacje. a teraz pocaluj mnie bo sie stesknilam

Gość mąż skarba
Wiesz kochana dziś znowu musiałem nadstawić kakao swojemu szefowi, wybacz, ale on tak na mnie działa na wszystkich płaszczyznach, samiec alfa z niego no i obiecał mi premię kwartalną, to może wybrałabyś sobie coś ładnego na bazarku...

Gość lupanarek
i ostatnio fajnie sie bawiłem z marianem palaczem był brudny i smierdział ale miał fajną pytę hm czy to zdrada jak mu dałem dupy?

Gość pojedz do katowic-ligota
trzeba miec tak dokladnie zlasowany mozg przez walenie konia, ze pirdolisz juz bez sensu jak kangur zza kredensu.

Gość i jak łysy grzywką o kant kuli

Gość Atak z boku
No pewnie że nie. błechehehehehehe

Gość cacsdccsa
nie powiem fajnie by było żeby mężczyźni uważali że tak jest w obie strony: jeśli ja spotkam się z facetem tylko dla seksu, np z jakimś żigolakiem któremu zapłacę ekstra za stosunek, to nie jest to zdrada mojego męża :)))

Gość damian gajda
witam, jestem dziennikarzem Onet.pl. Piszę tekst na ten temat. Bardzo rpsozę o kontakt potencjalnych bohaterów lub biohaterki - dam.gajda@gmail.com / tel. 883 614 511

Gość rafii33
też uważam że sex z prostytutka to nie zdrada a jedynie wylądowanie emocji lub spełnianie ukrytych fantazji. Ale od pewnego czasu moja żona robi w łóżku takie rzeczy że mi wystarcza. Następna moja fantazja jest prostytutka męską dla mojej żony aby miała dwa baty na raz. I cały czas z nią rozmawiam na ten temat. Mogę powymieniac doświadczenia mój tel 797318118