Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Kiedy ostatnio zmieniali pytania egzaminacyjne teorii z prawa jazdy?

Polecane posty

moja ksiazka ma487 pytan. aktualne to jest?:D ps. jutro egzamin:D

Gość dodali kilka z pierwszej pomoc

no mam taką kartke xero . a to znaczy że będa i te i te? Bo one się troche wykluczają.. tamte w ogóle są stare. a nowe i tak juz zmienili bo znam sie troche na 1 pomocy. odetchnelam z ulga skoro reszty nie zmieniaja:):)

Mam jeszcze jedno pytanie apropo egzaminu. Jesli obleje teorie. place potem na nowo za caały egzamin ?

są tylko te nowe z pierwszej pomocy. i dwa pytania dotyczące świateł, w związku z tym, że jezdzimy teraz cały czas na światlach. p.s ja mam 1 czerwca ;)

a to powodzenia złudzenie ;) a wiesz moze co jak oblejemy (ODPUUUUUKAĆ:D) . wtedy płacimy całą kwote?

* kierujacy samochodem osobowym jest obowiazany podczas jazdy w czasie od switu do zmierzchu w warunkach normalnej przejrzystosci powietrza uzywac swiatel mijania lub swiatel do jazdy dziennej: A przez caly rok B wylacznie poza obszarem zabudowanym C w tunelu *obowiazek uzywania swiatel mijania lub swiatel do jazdy dziennej, podczas jazdy w czasie od switu do zmierzchu, w warunkach normalnej przejrzystosci powietrza dotyczy kierujacego: A ciagnikiem rolniczym B samochodem osobowym C samochodem ciezarowym o dopuszczalnej masie calkowitej do 3,5 t

bardzo baaardzo dziękuje:) :):) ps .no niewiem czy bym taki pewniak była . :D rany.. ja juz mam dosc tych testów.. ale tak to jest jak sie czlowiek zaczyna uczyc dzien przed:D

o tramwaje też mieszam . ale najgorsze są dla mnie światła. podejście pierwsze. ale zewnętrzne . wewnętrzne były 2 . za pierwszym razem było 6 błedów:D .potem juz otwarłam te pytania testowe... zdałam wewm to książeczka poszła na bok wiadomo:D i ciekawe co teraz:D