Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiru riru

loooooooooooooooooody

Polecane posty

Gość tiru riru

mam problem ... chodzi o to ze bardzo bym chciał aby moja nowa dziewczyna pobawiła sie mna (nim) oralnie ona również chce abym odczuwał przyjemność i chce mi ta przyjemność dać jednak nie może przełamać sie do tego aby wziąc go w usta ... jak moge jej pomóc (i sobie ) ? jak narazie to ona stosowała reczną robote :) macie jakieś wskazówki ? porady ?

Gość pewnie że prowokacja
może jest w rozterce w końcu pełnego lata jeszcze nie ma ,a nóż gardelko przeziębi,moja rada poczekaj do lipca

Gość kabuum
no ja tez mam taki "problem" nie umiem wytłumaczyć dziewczynie ze to nic złego i jej wytryskiem głowy nie urwe :P

Gość grugru
to może wytłumacz jej że może najpierw go tylko pocałować czy cos a nie od razu pchać całego do buzi. No i nie strasz jej wytryskiem. Niech nie robi do konca

poczekaj trochę,na pewno długo nie wytrzyma i będzie chciała spróbować :) tylko pamiętaj,nic na siłę a zobaczysz że sama zacznie Cię pieścić w ten sposób

Gość tiru riru
wiesz ... tego nie napisalem ale swojemu byłemu 3 razy zrobila ... z tego co wiem to nawet nie były to takie prawdziwe zabawy erotyczne ale jednak ... i mnie to rusza ze byłemu to zrobiła a ja muszezcekac ....

Gość grugru
kurwa ja nie wiem skąd wy te laski bierzecie. ja nie liczyłam nigdy ile razy robiłam mojemu, a już na pewno nie dzieliłabym się tą informacja z nastepnym

co? :D dobre :) Ty ją o to pytałeś czy sama opowiedziała Ci o swych doświadczeniach?

Gość jak się ma 15 lat
to się liczy i zapisuje na swoim blogasku - wiecie - jak szkolenia itp w cv ;)

Gość grugru
hehe, a to sorry nie wiedziałam

Gość tiru riru
dowiedziałem sie na poczatku znajomosci gdy jeszcze nie bylismy para o tym ... powiem szczerze ze mnie to denerwuje

Gość grugru
też by mnie denerwowało, ale skoro zrobiła mu loda tylko 3 razy, to chyba nie jest zbyt chętna do brania do buzi

Gość mgggggg
szantazuj ją zerwaniem hehe

Gość bablajagla
koksy pod blokiem plotkują

Gość tiru riru
mam grozić zerwaniem ??? :| ochujałeś ? mi zalezy na dziewczynie a nie na sexie jedynie bo ja kocham :| no ona mi powiedziała o tych 3 razach i doswiadczona nie jest tylko z ciekawości to zrobiła ... powiedziała mi bo nie było zakładane wtedy ze bedziemy para :P ale zonk :P

Gość tiru riru
ale jednak ta swiadomosc ze byłemu dała taka przyjemnosc a mi pozostaje tylkoreczna robota ... ale gdybym nie wiedział o tych 3 lodach a w przyszłosci dowiedział sie jakos o tym to napewno bym z nia zerwał ze ukrywała to ... wiec tak zle i tak źle ... co za życie :|

Gość tiru riru
a co powiecie na to ze byłemu po chyba 1,5 miesiaca bycia razem na urodzinach jego zrobila mu 1 raz ? mowi ze była pijana gdyz to były jego urodziny a my jestesmy razem okolo 3 miesiace ... troche to wqrwiajace odmierzac i porownywać czas :| ale to nie daje mi spokoju

Gość tiru riru
nieee .... jak z tamtym byla to po 1,5 miesiaca doszło do tego ... a teraz ja z nia jestem od prawie 3 miesiecy

Gość ile ty masz lat
ginmazjum najprawdopodobniej kochasz? to poczekasz aż ONA będzie chciała to zrobić. czy po miesiący, czy po roku czy ile potrzebuje. cienki musisz być w te klocki skoro tak się sam porównujesz do jej byłego.

Gość tiru riru
jednak dalej nie usłyszałem jakiejs sensownej porady ... jedynie to aby czekac ... a moze przy niej go wymyc aby widziala ze jest czysty itd albo zeby sama go umyła :D lepiej dla mnie :P

Gość tiru riru
maturka za mną

autor tego topiku to jakiś małolat : wnioskuje po sposobie pisania ale chwali Ci się dziecko że nie zależy Ci tylko na sexie :)

Gość tiru riru
odkąd wiek mozna sprawdzić po stylu pisania ? ja wiem swoje dowód w portfelu mam i mi to wystarczy a skoro przy wejściu na to forum nie pytano mnie o wiek to nie powinno nikogo interesować jedynie zadawać lub odpowiadać na pytania ....

Gość tiru riru
na siłe wpychać nie mam zamiaru bo szanuje moja księżniczke

Gość tiru riru
MA OCHOTE zrobic mi przyjemnosc ...ale nie wie jak sie do tego przekonaci odwazyc

Gość zebede
a to dziwne bo ze mną Twoja dziewczyna nie ma takiego problemu :|

Gość tiru riru
hmm ... mysle ze mowie jej takie rzeczy bo tak jest :P moze jutro uda mi sie ja przekonac do tego :)

Gość tiru riru
jezeli tematu nie skasuja to pewnie napisze

Gość miejmy nadzieję ze skasują
gdyby mnie facet zaczął "przekonywać" do zrobienia mu loda, to byłyby ostatnie jego słowa do mnie... śmieszne.. jak będzie chciała to zrobi, jak nie to nie. proste.. nie przekonuj, bo się "zatnie" w tej kwestii i możesz zapomnieć.. a to ze masz dowód czy maturę (mało kto jej nie ma dziś) nic nie znaczy. na pewno ze jesteś dorosły czy dojrzały.. dorosły facet nie porównuje się do innego gówniarza któremu pijana panienka zrobiła loda, ponieważ zna swoją wartość. to raz. a dwa - zna potrzeby kobiet. jedną z nich jest poczucie bezpieczeństwa i bezwzględnej akceptacji (po 3 miesiącach "związku" o czym czy myślisz..) oraz swobody. nie "przekonywania" a tym bardziej nakłaniania.

Gość tiru riru
ooo ... i wypowiedz ktora mi sie podoba !! :) dzieki :)