Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka34

Jak nazwać dzieci które urodzę ????

Polecane posty

Gość o tak Gabrysia jest śliczne
:)

Gość czytam...i nie wierze...
shakira jennifer thalia britney paris beyonce vanessa kylie ....to teraz 'sie nosi' :) :P

Gość luna35
A ja w rodzinie mam blizniaczki-ktorych imiona bardzo mi sie podobaja Pola i Kaja

Gość millka00
a mi sie podoba amelka i maja :] swoje dzieci tak kiedys nazwe :D

Gość fallon
zawsze chciałam mieć bliźnięta ,ale tak się nie stanie... moje dziecko miało 1,5 mies. gdy dopiero przestałobyć anonimowe i dostało imię ,a to z powodu braku zdecydowania... miała być Zosia -wybrał mąż i Dominika- ja wybrałam , nie mogliśmy dojść do porozumienia... więc wybraliśmy imię dla nas neutralne czyli MILENA -teraz jestem zadowolona bo jest krotkie ,proste i fajne (skracamy do Milka) moi sąsiedzi mają Marikę -też fajnie.. może Milena i Marika?

Gość doda-ajj
a Moj tata zawsze twierdził by nadać dziecku imie kogoś kogo znałes-znałaś i np. był bardzo dobrymczłaowiekiem.np.Marysia-znam 3 marysie i wszystkie są utalentowane artystycznie(naprawde),a eweliny ładnie spiewają.moze na tej zasadzie pomyśl. jakos do julii sie zraziłam bo predzej czy późnije julję(arystokratyczną) zdrabniaja do wiejskiej Juli albo Julki albo Julci.miałam taką znajomą alkoholiczkę Julkę.jakos omijam to imię. podane imiona to tylko przykady.

Gość .................malwina......

Gość 1111111111111
luna 35 Pola i Kaja -bardzo fajne imiona mnie podobają się jeszcze Iga,Michalina

Gość amelia81
jeżeli Wasze nazwisko jest długie warto wybrać krótkie imiona.Ja ma chłopca, ale jak kiedyś będzie dziewczynka to będzie: Amelia, Julia, albo Pola

Gość ego tripping
Pola jest sliczne. Mam przyjaciolke Pauline, ale mowie do niej wlasnie Pola :) podoba mi sie tez imie Ania i moje, czyli Ewa, tez nie jest najgorsze mysle :]

Gość Prawie_A
Jowita i Łucja :)

Gość Prawie_A
mi bardzo podobaja sie takie polaczenia milena i zofia... albo emilia dagmara i konstancja :) roza i wiktoria tez jest sliczne :) a moze takie bardziej rymowane jak aniela i daniela ania i hania heh napisz jakie wybralas :)

Gość Mała 00
A może martynka i klaudia -dla mnie super.

Gość ziki
Ja mam na imie Ania i badzo mi się to podoba pod każdą postacią, Ania, Anka, Anna ...... na drugie mam Krzysztofa :P:P:P po świętej pamięci tacie na trzecie Agnieszka,ale to mi się nie podoba....... Natalia, Anastazja, Nadia,

Gość 68569
moja rada to taka, żeby je nazwac tak , jak bys nazwała dziewczynki nie bedące blixniaczkami; moim zdaniem podkreślanie tego , ze blixnieta są "takie same" to zly pomysl; kazdy człowiek jest indywidualna jednostką wiec ani ich nie nazywac asia i kasia albo ewelina i karolina , ani ola i ela, (tylko jakieś 2 imiona , ktore byś chciała nadac dwóm młodym osobom) , ani nie ubierac w takie same ubrania i nie czesac takich samych fryzur ja bym swoje córki - czy bliżniaczki , czy nie, nazwała hanna i Lea