Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

efekt axe

Ja Ci się ponawydurniam jeden z drugim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

beznadziejna---->to dobrze że w kuwecie, a nie na dywanie bo już by wpier.....dol dostał:P:P:P

Oj Redzia, to coś za często, chyba do pana doltolka się trzeba wybrać:D

Gość ........beznadziejna osoba....
efekt axe --> masz plusa za spostrzegawczość :P ja kota nie bije jak już to go wywalam z domu :D na kilka godzin a potem wraca skruszony

\"Ach, los kury... Przykry... krótki... i ponury...\" Smutna siadła gdzieś na łące I myślała dwa miesiące. Wstała, gniew w niej wezbrał wielki , Spuchła... aż jej pękły szelki. Wreszcie gdacze: \"Mam! Eureka! Weź się w garść! Afryka czeka!\"

ja jestem bystr/a/y jak woda w klozecie:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ene due rabe połknął bociek żabę a żaba indyka co z tego wynika??/ jablk o gruszka czy pietruszka????

Mały pajączek wspiął się po rynnie, zaczął padać deszcz i pajączek zginie

Przychodzi kura do kury: - Dzień dobry, jest mąż? - A jest, jak zwykle, grzebie przy aucie...

cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,cip, cip, cip,

kokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokokoko kwa kwa

cipcipcipcipcipcip macie tutaj okruszków trochę