Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

efekt axe

Ja Ci się ponawydurniam jeden z drugim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

No, ja się Wam ponawydurniam, A co to za ślęczenie na kafe zamiast w łóziu albo z nosem w książce?????hmmmm, ja się Was pytam, nonononono!!!!zaraz wyciągać dzienniczi, uwagi polecą!!!!

No, ja się Wam ponawydurniam, A co to za ślęczenie na kafe zamiast w łóziu albo z nosem w książce?????hmmmm, ja się Was pytam, nonononono!!!!zaraz wyciągać dzienniczki, uwagi polecą!!!!

kud ku dak, kud ku dak, niosę jajka na jarmark, hhaaau, hau, miau, miau..........pi, pi, picip, cip, cip, kra, kra, kra...................ku......wa jak to szło????

nad rzeczką opodal krzaczka mieszkała Kaczka DziwACZKA....

no co prawy do lewego lewy do prawego mosz kielicha to cie tez nakreci blebvle hałhał hał hał miał miał miał miał kici kici kici miał hauwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kukuryku pobudka kukuku kukukuku kukukuku :P:P:P:P:P:P:P tralalalalalala tralalalalalala tralalalalala tralalalala tralalalala ki pieron kaca mam:P

Gość buahhahahahhahahha
a poza tym wszyscy zdrowi?? :P

Gość ja wam se posiedze jedna
z druga :P

Gość powiem
książke przeczytałam to może z wami posiedze co ?

cip cip cip cip trza zwerbować więcej drobiu

Gość ........beznadziejna osoba....
jakie fajny topik :D koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek nasrał w kuwecie koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek koczurek

Taś, taś taś!!!.........................byle się nam na głowę ci z rządu nie zwalili:P:P:P